Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΓΑ


Τι κουβάς ήταν αυτός ρε παιδί μου πελώριος πολύ χάλια...Πάμε να επανορθώσουμε σήμερα.

ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1: μετά την πατάτα στην Καλλιθέα ο ΠΑΟΚ σήμερα θα παίξει με το μαχαίρι στα δόντια καθώς δεν θέλει με τίποτα να κάνει και άλλη γκέλα.Στη Τούμπα φέτος είναι αξιόπιστος αφού έχει 6 νίκες και μια ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1: το ρεπορτάζ λέει ότι στο Θρασύβουλο οι παίχτες δεν έχουν να φάνε και ήδη άρχισαν να φεύγουν οι πρώτοι....ο προπονητής Σταθόπουλος πως η κατάσταση είναι τραγική και στην προπόνηση δεν έχουν ούτε μπάλες.Στην Παναχαική του Κούγια επικρατεί πάντα ένα 'αρρωστο και περίεργο κλίμα...αλλά νομίζω ότι μπορεί να κερδίσει τον αποδεκατισμένο Θρασύβουλα.

ΝΙΣ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 1: η Νις κερδίζει παραδοσιακά στην έδρα της την Βαλενσίεν με 8 νίκες στα τελευταία 10 ματς.Η Βαλενσίεν έχασε στις μεταγραφές τον καλύτερο παίχτη της τον Καντίρ που πήγε στην Μαρσείγ αλλά και το βασικό στόπερ της Ζιλ που πήγε στη Κορίνθιανς.Η Νις στην έδρα της έχει σχετικά καλό ρεκόρ με 6-3-1 και θέλει την νίκη.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΜΙΛΑΝ ΟΒΕΡ: η Σαμπντόρια μετά το διπλό στην έδρα της Γιούβε θα αισθάνεται ότι μπορεί να κερδίσει και την μικτή κόσμου και θα παίξει με ενθουσιασμό. Η τραγική άμυνα της Μίλαν οδηγεί τα ματς της σε οβερ,στα τελευταία 10 τα 9 έχουν έρθει οβερ. Και η παράδοση λέει οβερ με 13 να έχουν έρθει στη Γένοβα στα τελευταία 16 μεταξύ τους


τετράδα απόδοση 13,19
ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1
ΝΙΣ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 1
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΜΙΛΑΝ ΟΒΕΡ


ΠΑΡΜΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Χ: η Γιουβέντους φαίνεται να περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος ,ήττα σοκ στην έδρα της από την Σαμπτνόρια των 10 παιχτών και αγχωτική πρόκριση στη παράταση στο κύπελλο με την Μίλαν. Η έδρα της Πάρμα είναι αήττητη για 14 ματς με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες φέτος.Η παράδοση λέει πως η Γιούβε δύσκολα περνάει από το Ένιο Ταρντίνι αφού συχνά σκαλώνει στο Χ ....δεν νομίζω να μένει κανένας  δυσαρεστημένος σήμερα με την ισοπαλία...η Πάρμα κρατάει το αήττητο και η Γιούβε δεν χάνει σε μια δύσκολη έδρα και μένει στην κορυφή αφού είναι 5 βαθμούς μπροστά.

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ 1: οι απουσίες της Σίτυ: Αγκούερο,οι Τουρέδες,Νασρί,Κολάροφ,Μαικόν,Ρίτσαρντς,Ρόντγουελ.Στην έδρα της Άρσεναλ χάνουν παραδοσιακά με τελευταία τους νίκη να είναι το 1975....από τότε το ρεκόρ λέει σε 27 ματς 19 νίκες της Άρσεναλ και 8 ισοπαλίες.Η Άρσεναλ μπορεί να μας πλήγωσε την προηγούμενη εβδομάδα άλλα θα τις δώσουμε άλλη μία ευκαιρία.


ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΟΡΤΟ 1: το απόλυτο ντέρμπι...η δυναμική τους φέτος δείχνει να είναι ίδια αφού έχουν κάνει ακριβώς τις ίδιες γκέλες ...με τη Πόρτο να είναι 3 βαθμούς πίσω λόγο του ματς λιγότερο που έχει. Aυτό που γέρνει την πλάστιγγα υπέρ των αετών εκτός από την έδρα είναι η απουσία του παιχταρά  Μουτίνιο από τους δράκους...κατά πάσα πιθανότητα δεν παίζει σήμερα και είναι μεγάλη απώλεια είναι το άλφα και το ωμέγα στο παιχνίδι της Πόρτο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1: εγώ θα επιμείνω...ο Παναθηναϊκός έχει χαράξει μια στρατηγική που οδηγεί σε αγωνιστικό μαρασμό...και μπορεί ο Πλατανιάς προχθές να κατέβασε αλλαγές και να την γλίτωσε αλλά σήμερα στα Γιάννινα αμφιβάλω...πως θα τα καταφέρει.Σήμερα δεν έχει αριστερό μπακ και αναγκαστικά θα παίξει ο πιτσιρικάς Λαγός που κανονικά η θέση του είναι αμυντικό χαφ...ο ΠΑΣ δεν έχει απουσίες και περιμένει με ανοιχτές αγκάλες στο 3,20 ο άσσος.

σύστημα 3-4 απόδοση 64,88
ΠΑΡΜΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Χ
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ 1
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΟΡΤΟ 1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1

ΜΑΛΑΓΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΒΕΡ 6,5: ο προπονητής της Μάλαγα Πελεγκρίνι  δήλωσε χτες πως μόνο η ομάδα του και η Μπαρτσελόνα προσφέρουν θέαμα...άντε να δούμε αν θα το επιβεβαιώσουν ...η Μπάρτσα παίζει χωρίς άγχος αφού δεν έχει αντίπαλο στην Ισπανία....η Μάλαγα στην έδρα της παίζει φουλ επίθεση με 8 οβερ σε 9 ματς....περιμένουμε γκολ και θέαμα.


μονό αποδεκτό απόδοση 15,00
ΜΑΛΑΓΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΒΕΡ 6,5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου