Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΙΣΠΑΝΙΚΟ....ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ



Δεν βρήκαμε στόχο με τη χτεσινή τριαδούλα μας...ούτε το μπάσκετ ,αλλά ούτε και η Νιούπορτ μας δικαίωσαν ,αν και η Νιούπορτ ήταν πολύ άτυχη στο τέλος χάνοντας απίστευτες ευκαιρίες(ναι έκατσα και είδα το δεύτερο ημίχρονο του ματς).Πάμε τώρα στα σημερινά με το κύπελλο Αγγλίας να κυριαρχεί,σημεία βγάλαμε και από τα Ισπανικά ματς....

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: το τσίρκο της Μάντσεστερ συνεχίζει τις παραστάσεις...ο Μαντσινι πλακώθηκε στο με τον Μπαλοτέλι...και μετά είπε πως συμβαίνουν αυτά.Απουσίες πολλές για σήμερα Νασρί,Αγκουέρο ,Μαικόν,Κολάροφ, οι δύο Τουρέ πήγαν στο κόπα άφρικα.Σίγουρα ο τρελό Ιταλός έχει το ρόστερ για να τους καλύψει....αλλά στο άλλον πάγκο κάθεται ένας άλλος Ιταλός μεγάλος θρύλος που τώρα φτιάχνει το όνομα του σαν προπονητής ο Τζιανφράνκο Τζόλα. Η Γουότφορντ είναι μια πάρα πολύ επιθετική ομάδα και παίζει έτσι παντού,είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει σκοράρει εκτός έδρας μόλις σένα ματς.Μπορεί να ρίξω και κανά 5 ευρω στο διπλό της Γουότφορντ έτσι για να διώξουμε τον Μάντσίνι ...αλλά η πιο σίγουρη επιλογή είναι το γκολ-γκολ...

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2: η Βαλένθια έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία είναι 7 βαθμούς μακριά  από το στόχο της που είναι η τέταρτη θέση που οδηγεί στο champions league. Με την πρόσληψη του Βαλβέρδε έδειξε να βελτιώνεται.Η Γρανάδα έχει την χειρότερη εντός έδρας επίθεση,αφού έχει πετύχει μόλις 6 γκολ....η Βαλένθια βέβαια είναι ακόμα χειρότερη με μόλις 3 γκολ μακριά από την έδρα της...αλλά είπαμε περιμένουμε την ανάκαμψη με τον Βαλβέδρε,ήδη στο πρώτο εκτός έδρας ματς πήρε τη νίκη με 0-1 στην Οσασούνα. Στα θετικά ότι η Γρανάδα κράτησε το προπονητή της δίνοντας του δεύτερη ευκαιρία...είναι υπό ατμόν δηλαδή....λείπει και ο καλύτερος παίχτης ο Ελ Αράμπι που πήγε στο Κόπα Άφρικα.

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΟΒΕΡ: δεν ξέρω γιατί το οβερ δίνεται τόσο ψηλά στο 2,05. Και οι δύο έχουν από 6 οβερ και 2 αντερ εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.Μάλιστα το Λεβάντε έχει και 4 οβερ 3,5 και το Μπιλμπάο 5 οβερ 3,5.Το είχα σημειώσει για οβερ 3,5 αλλά αφού και το οβερ 2,5 δίνει τόσο πολύ θα το κρατήσω.

ΑΛΚΟΚΡΟΝ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β' 1: η Αλκοκρόν έχει πάρα πολύ ισχυρή και αήττητη  έδρα με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες . Η δεύτερη ομάδα της Ρεαλ είναι προβληματική στην άμυνα αφού έχει την χειρότερη στην κατηγορία με 35 γκολ παθητικό.Στο σημερινό ματς θα έχει και απουσίες αφού ο Μουρίνιο θα πάρει παίχτες στην αποστολή της πρώτης ομάδας που έχει πολλούς απόντες στην άμυνα(Ράμος,Πέπε,Μαρτσέλο,Αλμπίολ είναι έξω...το γκολ-γκολ για αύριο με τη Σοσιεδάδ είναι σίγουρο)

τετράδα 1 απόδοση 15,03
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΓΡΑΝΑΔΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΟΒΕΡ
ΑΛΚΟΚΡΟΝ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β' 1

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1Χ: τα δεδομένα έχουν ως εξής ο Φέργκιουσον ανακοίνωσε πως θα κάνει αλλαγές. Στη Γουέστ Χάμ επικρατεί ενθουσιασμός με την απόκτηση του Τζό Κόουλ και του Τσάμακ....κάποια στιγμή πρέπει να πληρώσει και η Γιουνάιτεντ τα κενά που έχει στην άμυνα της...που μπορεί να μην φάνηκαν με την επιστροφή του Βίντιτς στα τελευταία ματς...αλλά σήμερα μάλλον θα μείνει στο πάγκο ο Σέρβος.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ -ΣΤΟΟΥΚ 2: «Κάπου αισθάνομαι ανακουφισμένος που ο πρόεδρος μου είπε πως το κύπελλο δεν είναι μέσα στις βασικές μας επιδιώξεις για φέτος. Η περσινή μας πορεία αντιλαμβάνομαι πως κάπου έφθειρε την ομάδα, φέτος στόχος μας είναι μόνο η πορεία στο πρωτάθλημα και αυτοί που πρέπει να πάρουν ανάσες θα τις πάρουν»επισημαίνει ο Χόλογουεϊ προπονητής της Κρίσταλ Πάλας.....η Στοόυκ πριν την ήττα από τη Σίτυ είχε να χάσει 11 παιχνίδια  δεν κινδυνεύει άμεσα και το κύπελλο είναι στόχος για αυτή...από τις δηλώσεις του προπονητή της Πάλας φαίνεται ξεκάθαρα ότι αδιαφορούν για το κύπελλο....το διπλό στο 2,50.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ Χ2: η Γουίγκαν παλεύει για την παραμονή της στη premier league και δεν έχει την πολυτέλεια για πορείες στο κύπελλο ...το ρόστερ δεν έχει ποιότητα και οι αλλαγές που θα κάνει ο Μαρτίνεθ...είναι κάτω του μετρίου...η Μπόρνμουθ είναι 16 ματς αήττητη και αντιμετωπίζει το ματς χωρίς κανένα άγχος...

ΝΤΕΡΜΠΙ-ΤΡΑΝΜΙΡ Χ2: η Ντέρμπι είναι μια μέτρια ομάδα της championship με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της....η Τρανμίρ είναι πρωτοπόρος στη league one και φορμαρισμένη με τρεις συνεχόμενες νίκες.Έχει την ποιότητα να πάει το ματς έστω σε ρεβάνς η Τρανμίρ.

τετράδα αγγλικό κύπελλο απόδοση 18,32
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1Χ
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ -ΣΤΟΟΥΚ 2
ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ Χ2
ΝΤΕΡΜΠΙ-ΤΡΑΝΜΙΡ Χ2



τριάδα για πολλά με λίγα απόδοση 31,23
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Χ
ΡΙΟ ΑΒΕ-ΟΛΑΝΕΝΣΕ Χ
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΜΑΛΑΓΑ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου