Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΔΩΣΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΡΕ...ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ



H Σουόνσι θα πετάξει την Τσέλσι εκτός τελικού όπως φαίνεται....μετά τη νίκη της με 0-2 στο πρώτο ματς,αυτή την στιγμή κρατάει το 0-0 στην Ουαλία ενώ βρισκόμαστε στο 85' λεπτό....ο Αζάρ λοιπόν είχε νευράκια...και το ball boy που δεν του έδινε τη μπάλα..έφαγε κανά δυο κλωτσιές.







ο λογαριασμός του ball boy  στο twiter έχει γίνει ανάρπαστος...
 το παλικαράκι λέγεται Charlie Morgan και φαίνεται σαν να είχε σχεδιασμένο το σημερινό σκηνικό.Σένα από τα τελευταία tweets του γράφει χαρακτηριστικά ''ο βασιλιάς των ball boy θα κάνει την τελική του εμφάνιση...'' Η ηλικία του είναι 17 χρονών...δεν είναι κάπως μεγάλος για ball boy????????
Ο Εντέν Αζάρ ζήτησε μετά το ματς συγνώμη μιλώντας στο Chelsea TV: "Το αγόρι είχε βάλει ολόκληρο το σώμα του πάνω από την μπάλα και εγώ απλά προσπάθησα να κλοτσήσω την μπάλα. Νομίζω ότι κλότσησα την μπάλα και όχι το αγόρι, αλλά όπως και να έχει ζητώ συγγνώμη".
Εκπρόσωπος της Σουόνσι δήλωσε πως η αστυνομία μίλησε με το αγόρι και με τον πατέρα του, οι οποίοι δεν θα καταθέσουν μήνυση. Μάλιστα μπήκαν στα αποδυτήρια της Τσέλσι και έδωσαν τα χέρια με τον Αζάρ. Οι Τέρι και Λάμπαρντ τους υποδέχτηκαν στα αποδυτήρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου