Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΜΕ ΚΟΝΓΚΟ....ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ



Κουβά πήγαμε και χτες...με τρεις από τις εφτά επιλογές μας μόνο να βρίσκουν στόχο.Ίσως σήμερα θα έπρεπε να πάρουμε ρεπό...αλλά πάλι την τετραδούλα μας θα την ρίξουμε.

ΠΑΟΚ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΟΒΕΡ: O ΠΑΟΚ πρέπει να περάσει...και για να γίνει αυτό πρέπει να μπουν γκολ...και το ''πρέπει'' ...ίσως πάει και σε περίεργα μονοπάτια...με σπρώξιμο.


ΝΙΓΗΡΑΣ-ΚΟΝΓΚΟ 2: Το Κονγκό κατάφερε να γυρίσει το ματς με την Γκάνα από 2-0 σε 2-2...και είναι πολύ ανώτερη ομάδα από τον Νίγηρα...και έχει μεγάλη ευκαιρία νίκης που θα τον οδηγήσει στους 8....πάμε με τον Μποκανί(Άντερχλετ),Μουλουμπού(Γουέστ Μπρόμ),το γνωστό μας Λούα-Λούα και το τρελό τερματοφύλακα...

ΜΑΛΑΓΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΒΕΡ 3,5: 2-2 το πρώτο ματς...η Μάλαγα θέλει να ολοκληρώσει την έκπληξη...και η Μπάρτσα να ξαναγυρίσει στις νίκες που δε κατάφερε να τις πάρει στα δύο τελευταία ματς στα ημιτελικά την περιμένει η Ρεαλ και δε νομίζω να θέλει να την στήσει στο ραντεβού τους....γκολ και θέαμα μου μοιάζει.

ΜΠΕΤΙΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΝΤΕΡ: o συνδυασμός 2-0 για την Ατλέτικο το πρώτο ματς,τα 11 αντερ σε 15 ματς εκτός έδρας που έχει φέρει η Ατλέτικο και η απουσία του Φαλκάο μας οδηγούν στο αντερ.


τετράδα απόδοση 12,78
ΠΑΟΚ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΟΒΕΡ
ΝΙΓΗΡΑΣ-ΚΟΝΓΚΟ 2
ΜΑΛΑΓΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΒΕΡ 3,5
ΜΠΕΤΙΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΝΤΕΡ


ο τερματοφύλακας του Κονγκό...πανηγυρίζει το γκολ της ισοφάρισης με την Γκάνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου