Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΦΕΝΕΙΟ: O ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ,ΣΕΡΒΙΡΕΙ Ο ΦΑΜΠΡΙ



Η τριαδούλα μας χάλασε για ένα γκολ...η Μπλάκμπερν με την Μπράιτον έμειναν στο 1-1 και το οβερ δεν ήρθε ποτέ...δεν πτοούμαστε και πάμε να δούμε τα ματς της Τετάρτης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1: δεν θα γράψω...τίποτα άλλο διαβάστε απλά  το ρεπορτάζ του Παναθηναικού .Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω για να πάω στον άσσο του 2,87.

ΝΙΣ-ΝΑΝΣΙ 1: Μια Νις σε φοβερή κατάσταση,την πιστέψαμε και την Κυριακή και έβγαλε το τεράστιο διπλό στην έδρα της Λιλ. Με αυτή τη νίκη σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση ,στην έδρα της έχει 7 συνεχόμενες νίκες και μετά τη διακοπή πάει τρένο με 10 γκολ σε τρία ματς και ισάριθμες νίκες. Η Νανσί από την άλλη βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος έχοντας να κερδίσει 20 ματς...Για του αυριανό ματς κυπέλλου θα ξεκουράσει κάποιους παίχτες για να είναι φρέσκοι για τον τελικό του Σαββάτο με τη Λοριάν στην έδρα της....Δεν νομίζω να έχει την πολυτέλεια η ουραγός για κύπελλα...το μόνο που τη νοιάζει είναι το ματς του Σαββάτου.

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΤΣΕΛΣΙ ΟΒΕΡ 3,5: το πρώτο ματς ήρθε 0-2...άρα η Τσέλσι το μόνο που έχει να κάνει να παίξει φουλ επίθεση και ότι βγει.Η Σουόνσι όμως δεν είναι καμιά ομαδούλα αν βρει χώρους θα τους αξιοπήσει με τον Μίτσου να είναι σε τρελά κέφια.Να επισημάνω ότι τα εκτός έδρας γκολ δε μετράνε...σε περίπτωση που το ματς είναι 1-3 για παράδειγμα έχουμε παράταση και όχι πρόκριση Τσέλσι.

τριάδα απόδοση 13,03
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1
ΝΙΣ-ΝΑΝΣΙ 1
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΤΣΕΛΣΙ ΟΒΕΡ 3,5

ΡΟΜΑ-ΙΝΤΕΡ Χ2:  μπορεί να φύγει χωρίς να χάσει από την Ρώμη η Ιντερ...το Χ2 πληρώνει όσο ο άσσος και θα το προτιμήσω,δεν είναι τόσο φαβορί η Ρόμα.

ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ-ΑΓΚΟΛΑ 1: η διοργανώτρια πρέπει να περάσει....

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2-3 ΓΚΟΛ: η Αρσεναλ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλει μόνο τη νίκη...αλλά δεν είναι σε κατάσταση για να διαλύσει τη Γούεστ Χαμ...που συνήθως δε σκοράρει εκτός έδρας.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ ΟΒΕΡ: η Φενέρ έχει περάσει με τις τρεις νίκες που έκανε στο όμιλο...και θα είναι χαλαρή...η Μπούρσασπορ καίγεται για πρόκριση και θα προσπαθήσει να πάρει βαθμούς από το ματς.


τετράδα απόδοση 13,85
ΡΟΜΑ-ΙΝΤΕΡ Χ2
ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ-ΑΓΚΟΛΑ 1
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2-3 ΓΚΟΛ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ ΟΒΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου