Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΤΕΜΠΑΓΙΟΡ ΚΑΙ ΝΤΡΟΓΚΜΑ= ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ


Προσγειωθήκαμε απότομα χτες με το μηδέν στα τέσσερα που είχαμε στην τετράδα μας.Τα σημερινά ματς προσφέρονται για ρίσκο....και θα πάμε με μια τριαδούλα..

ΣΕΝΤΑΝ-ΛΟΡΙΑΝ 2: η ουραγός στη λίγκ 2 της Γαλλίας Σεντάν υποδέχεται την Λοριάν που βρίσκεται στην έκτη θέση της πρώτης κατηγορίας. Η Σεντάν έχει πολλά οικονομικά προβλήματα με τους παίχτες να έχουν να πληρωθούν τρεις μήνες...ο κόσμος δε πάει στο γήπεδο αφού τα έχει με τη διοίκηση...και γενικά η Σεντάν δεν έχει κανένα στόχο στο κύπελλο αφού αυτό που κυνηγάει είναι μπας και σώσει την κατηγορία ,αυτό φαίνεται και από την αποστολή της ομάδας...με μερικούς βασικούς να μένουν εκτός.Η Λοριάν από την άλλη πάει στο ματς με την καλύτερη εντεκάδα και έχει ως στόχο το κύπελλο...βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με  6 νίκες στα τελευταία 8 ματς.Η διαφορά κατηγορίας αλλά και η αδιαφορία της γηπεδούχου κάνουν τον άσσο να φαντάζει λουκούμι.

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ-ΤΟΓΚΟ ΟΒΕΡ: ας γίνει και ένα καλό ματς στο κόπα άφρικα μέχρι τώρα κλοτσοσκούφι παίζουν...η Ακτή έχει με διαφορά το καλύτερο ρόστερ της διοργάνωσης...με τους Ντρογκμπά,Τουρέ,Ζερβίνιο να ξεχωρίζουν...και το Τογκό έχει τον Αντεμπαγιόρ....γκολ και θέαμα.


ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΟΒΕΡ: δεν έχω κάποιο ξεκάθαρο λόγο που ποντάρω στο όβερ...εκτός μόνο στις καλές εμφανίσεις της Μπράιτον εκτός έδρας που συνήθως είναι οβερ...και την Μπλάκμπερν δεν την παίρνει να κάνει δεύτερη γκέλα σερί στην έδρα της ...μετά την ήττα από την Τσάρλτον το Σάββατο...μην ξεχνάμε ότι ο Απλετόρν θα καθίσει για δεύτερη φορά σήμερα στο πάγκο της...καινούριος προπονητής με δύο ήττες δεν είναι τόσο εύκολο.


τριάδα απόδοση 9,50
ΣΕΝΤΑΝ-ΛΟΡΙΑΝ 2
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ-ΤΟΓΚΟ ΟΒΕΡ
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΟΒΕΡ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου