Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ



Επειδή είδα ότι το θέμα με τη γιατρό του Πλατανιά ενδιαφέρει πολύ κόσμο έκανα μια έρευνα και βρήκα κάποια πράγματα.

Καταρχήν ονομάζεται Βίκυ Σταματάκη και στον Πλατανιά δουλεύει ως επικεφαλής του φυσιοθεραπευτικού τμήματος.Αναλυτικά το βιογραφικό από το επίσημο site της ομάδας:
Γεννήθηκε στα Χανιά Κρήτης στις 27.04.1977. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Χανίων. Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας των ΤΕΙ Αθηνών. Έκανε πρακτική άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και κλινική άσκηση δύο εξαμήνων, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος των ΤΕΙ, στα Νοσοκομεία των Αθηνών: ΚΑΤ, Γενικό Κρατικό «Γεώργιος Γεννηματάς» και Εθνικό Ίδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων. Συμμετείχε για τέσσερις μήνες στις εργασίες του Τμήματος Αποκατάστασης Ασθενών του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων, μυοσκελετικών παθήσεων καθώς και σεμινάρια του Panhellenic Association of Manual Pysiotherapists. Για χρονικό διάστημα οκτώ ετών εργάστηκε σε φυσικοθεραπευτήρια της Αθήνας και σε κατ’ οίκον θεραπείες για την αποκατάσταση, κυρίως, ορθοπεδικών και νευρολογικών περιστατικών. Από το 2007 διατηρεί δικό της Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας στην περιοχή του Ταυρωνίτη Χανίων. Συνεργάζεται επαγγελματικά με την Π.Α.Ε. Πλατανιάς από το 2008. Γνωρίζει πολύ καλά την αγγλική γλώσσα (Lower) και καλά τη γερμανική γλώσσα.
Να τονίσουμε ότι η αδερφή της Αμαλία εργάζεται και αυτή στον Πλατανιά ως βοηθός της.


με την αδερφή της Αμαλία

H ίδια δήλωσε για τη δουλειά της  «Το ποδόσφαιρο είναι καθαρά ανδροκρατούμενος χώρος και εμείς πρωτοτυπήσαμε. Όπως η Τσέλσι! Λέτε να ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες;», τονίζει η γλυκιά Βίκυ Σταματάκη, που ακολουθεί την ομάδα στις αποστολές. «Για μένα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα πολύ ωραία ταξίδι. Ξεκινήσαμε με χαμηλές προσδοκίες και εξελίχθηκε σε όνειρο που έγινε πραγματικότητα»














εδώ είναι οι φετινές εμφανίσεις της
δείτε εδώ και το part 1
δείτε και το part 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου