Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΛΑΜΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ




   Τις ένδοξες στιγμές που έζησε στο παρελθόν θα θυμηθεί στις 28 Νοέμβριου το θρυλικό Αλέξανδρειο  ,με την παρουσία των κορυφαίων ξένων και Ελλήνων καλαθοσφαιριστών που πρωταγωνίστησαν στη χρυσή εποχή του μπάσκετ για τη Θεσσαλονίκη τις δεκαετίες του 80’ και του 90’.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος θα διοργανώσουν ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι στις 28 Νοεμβρίου στο Αλεξάνδρειο, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης και θα αγωνιστούν μερικοί από τους σπουδαιότερους ξένους και Έλληνες παίκτες που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα.
  
Η επίσημη παρουσίαση έγινε σήμερα (08/11) στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και όπως δήλωσε  ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης, «επρόκειτο για μια ιδέα του Στέλιου Συμεωνίδη».». Ο αγώνας γίνεται για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Στο πάνελ βρέθηκαν τρία μέλη του δ. σ. του Επιμελητηρίου, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης εκπροσωπώντας τον Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης, αλλά και ο Στέλιος Συμεωνίδης τόσο με την ιδιότητα του μέλους του δ. σ. του ΕΕΘ, αλλά και ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι είναι βέβαιη η παρουσία των Ρόι Τάρπλεϊ, Ντέιβιντ Ινγκραμ, Κεν Μπάρλοου, Ρολάντο Μπλάκμαν, Ντέιβιντ Ρίβερς, Μπίλι Βάρνερ, Μάικ Τζόουνς, Αντόνιο Μοράλες, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, Μάριο Μπόνι, Λευτέρη Σούμποτιτς, Πέτζα Στογιάκοβιτς, Στιβ Μπάκναλ, Ντόρον Τζάμσι, Γιώργου Σιγάλα, Γιώργου Μπαλογιάννη, Ευθύμη Ρεντζιά, Νίκου Μπουντούρη, Μπάνε Πρέλεβιτς, Παναγιώτη Λιαδέλη, Νίκου Φιλίππου, Βασίλη Λυπηρίδη, Λευτέρη Κακιούση, Δημήτρη Παπαδόπουλου, Χρήστου Τσέκου, Χρήστου Κωνσταντινίδη.Τόνισαν επίσης πως γίνονται επαφές και με άλλους αθλητές και περιμένουν απαντήσεις.

 Ντούσαν Ιβκοβιτς-Σβι Σερφ θα κοουτσάρουν την ομάδα των ξένων, και οι Γιάννης Ιωαννίδης-Γιάννης Σφαιρόπουλος  την ομάδα των Ελλήνων.

Πριν το αγώνα θα βραβευτούν  οι τρεις πρόεδροι των τρίων ομάδων της Θεσσαλονίκης Βεζυρτζής,Μιχαηλίδης και Χαίτογλου....για την προσφορά τους  στο μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου