Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ


με τα πολλά γκολ πάμε σήμερα

Ντεφορμέ μέχρι αηδίας είμαστε.Με ένα στα 6 σημεία δε πάμε πουθενά,στα σκοράκια λίγο έλειψε να βρούμε στόχο...αλλά το αποτέλεσμα μετράει.

ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΡΕΑΛ ΟΒΕΡ: Η Μάντσεστερ Σίτυ θα επιτεθεί από το πρώτο λεπτό για να εξαντλήσει τις λίγες ελπίδες που έχει για να προκριθεί.Αυτό θα δώσει χώρους στην Ρεαλ για να κάνει το αγαπημένος της παιχνίδι αυτό των αντεπιθέσεων...βλέπω πολλά γκολ το Μπενζεμά να σκοράρει και νίκη της Ρεαλ.

ΣΑΛΚΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΒΕΡ: και οι δύο έχουν προβλήματα στις άμυνες τους.Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει στα 10 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες που έδωσε στο champions league.Δεν έχουν να χάσουν τίποτα οι ερυθρόλευκοι είναι σχεδόν σίγουρα τρίτοι και θέλουν νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση...και εδώ με τα πολλά γκολ θα πάμε

ΖΕΝΙΤ-ΜΑΛΑΓΑ 1 και ΑΝΤΕΡΧΛΕΤ-ΜΙΛΑΝ ΟΒΕΡ: τα βάζω μαζί γιατί συνδέονται άμεσα.Ο λόγος είναι ότι η Ζενίτ παίζει νωρίτερα και στο ματς στο Βέλγιο θα ξέρουν το αποτέλεσμα. Πάμε καταρχήν με τη νίκη των Ρώσων που πρέπει να κάνουν ένα καλό ματς στην έδρα τους και να κερδίσουν την αδιάφορη Μάλαγα για να μπουν στο κόλπο της πρόκρισης.Αν στην Πετρούπολη βγει ο άσσος,οι Βέλγοι θα έχουν νέφτι στο κώλο τους καθώς θα θέλουν αποτέλεσμα το ίδιο και η Μίλαν που θα θέλει τη νίκη για να έχει το πάνω χέρι την τελευταία αγωνιστική στο ματς με τη Ζενίτ. 'Αρα το να μπουν πολλά γκολ θα είναι πολύ πιθανό...αν δεν κερδίσει η Ζενίτ...το ματς θα είναι πιο κλειστό..

τετράδα απόδοση 8,57
ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΡΕΑΛ ΟΒΕΡ
ΖΕΝΙΤ-ΜΑΛΑΓΑ 1
ΑΝΤΕΡΧΛΕΤ-ΜΙΛΑΝ ΟΒΕΡ
ΣΑΛΚΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΒΕΡ

δυάδα με πολύ ρίσκο απόδοση 11,81
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΡΕΑΛ 2 ΚΑΙ ΟΒΕΡ  3,5 ΜΑΖΙ
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΟΒΕΡ 3,5


πεντάδα anytime scorer απόδοση 48,51
ΖΙΡΟΥ(ΑΡΣΕΝΑΛ)
ΜΠΟΚΑΝΙ(ΑΝΤΕΡΧΛΕΤ)
ΙΜΠΡΑΙΜΟΒΙΤΣ(ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ)
ΜΠΕΝΖΕΜΑ(ΡΕΑΛ)
ΚΕΡΖΑΚΟΦ(ΖΕΝΙΤ)

σκοράκια 
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 3-1
ΣΑΛΚΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΡΕΑΛ 2-3
ΠΟΡΤΟ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 3-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου