Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑΔΟΥΛΕΣ



μια υπέροχη τριάδα 

Champions League σήμερα,η χαρά όλων των ποδοσφαιρόφιλων.Με τη διοργάνωση των αστεριών λοιπόν θα ξεκινήσουμε να αλλάζουμε το τρόπο πονταρίσματος μας.Θα μειώσουμε το ρίσκο που παίρναμε με τις τετράδες....και θα πάμε σε πιο συμβατικό παιχνίδι.

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΛΙΛ ΟΒΕΡ: η Μπάτε Μπορίσοφ από τη Λευκορωσία έγινε ξαφνικά ομάδα φόβητρο στην Ευρώπη και δίνει 1,80 η νίκη της επί της Λίλ...δεν λέω ότι δε βγαίνει αλλά θα έπρεπε να δίνει τουλάχιστον 2,40,και η Λιλ έχει εγωισμό δε θέλει να τερματίσει με μηδέν βαθμούς στον όμιλο. Δεν έχει να χάσει τίποτα η Γαλλίδα θα παίξει χωρίς άγχος και αυτό τι κάνει πιο επικίνδυνη. Γκολ περιμένω με τη Μπάτε να έχει φέρει οβερ  και στα τέσσερα ματς που έδωσε στον όμιλο.

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΒΕΡ 3,5 : στο κρύο περιμένω τη Μπαρτσελόνα σοβαρή και να κάνει μια εύκολη νίκη απέναντι στην ευάλωτη αμυντικά Σπαρτάκ.Οι Ρώσοι ψάχνουν τερματοφύλακα αφού έχουν και τους τρεις τραυματίες και υπάρχουν δύο ενδεχόμενα .Θα παίξει ο 19χρονος από τη δεύτερη ομάδα ή θα παίξει με πόνους ο Ντινκάν που λογίζεται ως δεύτερος.Η αμυντική αστάθεια της Μπάρτσα μπορεί να  βοηθήσει τη Σπαρτάκ να σκοράρει και να οδηγήσει το ματς στο οβερ 3,5 που είναι η επιλογή μας.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. ΟΒΕΡ: τα δεύτερα πήρε μαζί του στη Τουρκία ο παππούς.Η εντεκάδα που θα παρατάξει σήμερα,είχε παίξει και στο φοβερό ματς για το league cup με τη Τσέλσι που είχε λήξει 3-3 στη κανονική διάρκεια με τη Μάντσεστερ να λυγίζει στην παράταση.Τα κενά στην άμυνα με τους νεαρούς θα υπάρχουν και σήμερα για τους κόκκινους διαβόλους,αλλά από τη μέση και μπροστά υπάρχει ποιότητα με τους Γιάνγκ,Γούελμπεκ,Τσικαρίτο και Κλέβερλι. Η άμυνα της Γαλατασαράι δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση αφού δέχτηκε 3 γκολ τη Παρασκευή από την Καραμπούκ....θα βάλει γκολ και η Μάντσεστερ πιστεύω για αυτό πάω με το οβερ...καλές τύχες σίγουρα έχει και ο άσσος.



τριάδα 1 απόδοση 6,46
ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΛΙΛ ΟΒΕΡ
ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΒΕΡ 3,5
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. ΟΒΕΡ



ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΤΣΕΛΣΙ Χ2: η Τσέλσι είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και θα το δείξει σήμερα στο Τορίνο.


ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΣΕΛΤΙΚ Χ2: σώπα ρε μάγκες 1,40 ο άσσος της Μπενφίκα απέναντι στους μαχητές Κέλτες που έφεραν την Μπάρτσελόνα σε δύο ματς στα σκοινιά,λυγίζοντας την μάλιστα τη μία.Το ίδιο μπετόν αρμέ θα παρατάξει και σήμερα η Σέλτικ ,αυτό που δε κατάφερε να σπάσει η καλύτερη ομάδα στο κόσμο...γιατί να το καταφέρει η Μπενφίκα με απόδοση στο 1,44??? θα ποντάρουμε στη ψυχολογία των Σκοτσέζων....πάμε τον Σαμαρά και το Χ2....

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: η Σαχτάρ είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο και δεν νομίζω να αυτοκτονήσει σήμερα στη Δανία,εύκολα η δύσκολα θα νικήσει.Ο ενθουσιασμός όμως της πρωτάρας Νόρτζελαντ που θα θέλει να ευχαριστήσει τους οπαδούς της στο τελευταίο ματς του ομίλου στην έδρα τους ...ίσως τους δώσει την ώθηση να βάλουν ένα γκολ και να μας πληρώσουν το γκολ-γκολ...

τριάδα 2 απόδοση 10,50
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΤΣΕΛΣΙ Χ2
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΣΕΛΤΙΚ Χ2
ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ




δυάδα σκοράκια απόδοση 65,00
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΑΓΕΡ 1-1
ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-3


μονό αποδεκτό σκοράκι απόδοση 24,00(ΟΠΑΠ)
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 3-2


τετράδα anytime scorer απόδοση 85,27
ΑΛΑΝ(ΜΠΡΑΓΚΑ)
ΓΙΛΜΑΖ(ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ) ή ΤΣΙΚΑΡΙΤΟ(ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.)
ΜΑΤΑ(ΤΣΕΛΣΙ)
ΜΙΚΙΤΙΡΙΑΝ(ΣΑΧΤΑΡ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου