Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΜΕ ΤΟ ΝΤΙ ΝΑΤΑΛΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ



Είναι οι μέρες που λες δε σε θέλει η γαμιόλα η μπάλα. Μια τέτοια ήταν και η χθεσινή,η μία τετράδα είχε το απόλυτο μηδέν στα τέσσερα.Η δεύτερη όμως χάθηκε με απίθανο τρόπο,δεν βγήκε ποτέ  το οβερ στο Βαλενσίεν-Μονπελιέ με το σκορ να είναι 1-1 από το 35' και τη Μονπελιέ να έχει τρία δοκάρια.Στο σύστημα πάλι πιάσαμε τρία στα έξι...έχοντας αφήσει τελευταία στιγμή έξω το αντερ της Μάνστεστερ Γ. και το διπλό της Σαουθάμπτον για να βάλω το διπλό της Φενέρ που και παρόλο ότι έπαιζε με 10 από το 25' έφαγε και γκολ με πέναλτι κατάφερε να ισοφαρίσει.....Γκρίνιαξα έτσι λίγο αλλά έτσι είναι τα πράγματα...με τις λεπτομέρειές υπέρ μας χτες θα είχαμε βγάλει τουλάχιστον 4 στο σύστημα και μία τετράδα,τώρα όμως το μόνο που έχουμε είναι ο απόλυτος κουβάς...και προσέξτε χτες ήταν η ένατη σερί μέρα που πάμε κουβά...έχουμε βάλει ένα στόχο να μη γίνουν ποτέ δέκα...άρα σήμερα πρέπει να πάμε ταμείο.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΑΝΤΕΡ: και οι δύο τρέχουν σούπερ σερί και προέρχονται από μεγάλες νίκες ,η μία επί της Μίλαν και άλλη επί της Ιντερ Έχουν καλές άμυνες και νομίζω το αντεράκι είναι καλό η Φιορεντίνα χωρίς τον Γιόβετιτς θα είναι δύσκολο να διασπάσει την άμυνα της Αταλάντα.

ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ: η Χοφενχάιμ στην έδρα της κάνει τα ματς ροντέο με τα τέσσερα από τα πέντα να είναι οβερ 3,5,η Βόλφσμπουργκ μετά τη φυγή του Μάγκατ παίζει πιο απελευθερωμένα ...με τον Ντιέγκο να είναι σε τρελά κέφια.

ΜΠΟΡΝΤΟ-ΜΑΡΣΕΙΓ 1: η γηπεδούχοι έχουν να χάσουν από τη Μαρσείγ 35 χρόνια,είναι φορμαρισμένη και με νίκη πατάνε κορυφή μετά την γκέλα της Παρί χτες...η Μαρσείγ θα παραταχθεί χωρίς σέντερ φορ....άσσος παράδοσης στο 2,20

ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ-ΜΕΡΣΙΝ ΟΒΕΡ: η Μερσίν σκοράρει σχεδόν σε όλα τα ματς,η Μπούρσασπορ έχει ανάγκη τη νίκη στην έδρα της καθώς έχει μείνει πίσω...στο 3-3 με την Μπεσίκτας άξιζε τη νίκη αλλά τη πρόδωσε η άμυνα της.

τετράδα 1 απόδοση 12,63
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΑΝΤΕΡ
ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ
ΜΠΟΡΝΤΟ-ΜΑΡΣΕΙΓ 1
ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ-ΜΕΡΣΙΝ ΟΒΕΡ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ 1: ήρθε η ώρα να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.Η μόνη θέση που αρμόζει στη Βασιλεία είναι η πρώτη και το ματς με τη Γκρασχόπερς είναι η ευκαιρία της να πλησιάσει.

ΦΙΤΕΣΕ-ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ ΑΝΤΕΡ: φοβερό τοπικό ντέρμπι μίσους,κάθε χρόνο έχουμε επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων...θα υπάρχει νευρικότητα,φέρνουν συχνά αντερ με 8 αντερ στα τελευταία 11.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΠΑΡΜΑ 1: η Ουντινέζε έχει μείνει πίσω και θέλει πολύ τη νίκη σήμερα απέναντι σε μία Πάρμα που εκτός έδρας συνήθως είναι μέτρια...πάμε ρε παιχτούρα Ντι Νατάλε...

ΦΡΕΝΤΙΚΣΤΑΝΤ-ΜΟΛΝΤΕ ΟΒΕΡ: οι γηπεδούχοι αν δεν κερδίσουν του χρόνου θα παίζουν σίγουρα στη Β΄ κατηγορία.Μοναδική τους ελπίδα είναι η νίκη απέναντι στη πρωταθλήτρια Μόλντε.'Αρα φουλ επίθεση...και ότι γίνει...σε 14 ματς στην έδρα της έχει 11 οβερ σήμερα που θέλει μόνο νίκη και θα αφήσει κενούς χώρους για τη Μόλντε δε θα έρθει ξανά???

τετράδα 2 απόδοση 12,00
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ 1
ΦΙΤΕΣΕ-ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ ΑΝΤΕΡ
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΠΑΡΜΑ 1
ΦΡΕΝΤΙΚΣΤΑΝΤ-ΜΟΛΝΤΕ ΟΒΕΡ


μονό αποδεκτό απόδοση 13,00
να σκοράρει ο Ντι Νατάλε και ακριβές σκορ 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου