Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΕΤΣΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ....ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ



Ο Ουνάι Έμερι βρήκε... παρηγοριά μετά την ήττα της Σπαρτάκ στο ντέρμπι με την ΤΣΚΚΑ, ανταλλάσοντας τρυφερά φιλιά με νεαρή ξανθιά σε εστιατόριο της Μόσχας. Δείτε το video!


Τι και αν η Σπαρτάκ Μόσχας είχε χάσει λίγες ώρες νωρίτερα με 2-0 στο μεγαλύτερο ντέρμπι του ρωσικού πρωταθλήματος απέναντι στην ΤΣΚΚΑ;
Ο Ουνάι Έμερι δεν έβαλε και... μαύρες πλερέζες εξαιτίας του αρνητικού αυτού αποτελέσματος αλλά αντίθετα αποφάσισε να το "ρίξει έξω" για να ξεσκάσει...

Το "ωραίο" της υπόθεσης είναι πως δεν ήταν μόνος του κατά την έξοδό του, με ρωσικό ΜΜΕ να τον "συλλαμβάνει" σε άκρως τρυφερά ενσταντανέ με νεαρή ξανθιά, σε ιταλικό εστιατόριο της ρωσικής πρωτεύουσας.
"Στην αγκαλιά μίας πανέμορφης κυρίας, ο Ουνάι ξέχασε πολύ γρήγορα την πίκρα της ήττας η οποία έσπασε τις καρδιές εκατομμυρίων οπαδών της Σπαρτάκ", έγραψε η ρωσική ιστοσελίδα "Life News", που "τσάκωσε στα πράσα" τον Ισπανό προπονητή.
Βάσει του ρεπορτάζ του συγκεκριμένου μέσου, ο πρώην τεχνικός της Βαλένθια αντάλλαξε ουκ ολίγες φορές καυτά φιλιά με την συνοδό του, ενώ πέρασαν πολλές ώρες μαζί στο εστιατόριο καθώς το "μενού" περιελάμβανε εκτός από φαγητό και φιλιά και... ποδόσφαιρο!
Συγκεκριμένα, το ζευγάρι παρακολούθησε μέσω γιγαντοοθόνης αφιέρωμα στη ζωή του μυθικού Φέρεντς Πούσκας ενώ στη συνέχεια παρακολούθησαν όλο το Clasico, μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έμερι αποχώρησε από το εστιατόριο μαζί με την ξανθιά παρτενέρ του, με τα ρωσικά ΜΜΕ από την πλευρά τους να είναι αμείλικτα μαζί του για το γεγονός ότι επέλεξε να διασκεδάσει λίγες ώρες μετά την ήττα στο ντέρμπι...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου