Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

O ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ....

Στο αστυνομικό τμήμα μεταφέρθηκε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την κατηγορία ότι έκανε σεξ σε δημόσιο χώρο! 



Ο 18χρονος Λουκ ΜακΚάλοχ συνελήφθη σε κάτι... παραπάνω από τρυφερές στιγμές με την κοπέλα του και τιμωρήθηκε με επίπληξη.

Ο ΜακΚάλοχ... πιάστηκε στα πράσα τα ξημερώματα σε πλατεία του Λίβερπουλ μαζί με μία νεαρή κοπέλα αφού η κάμερα τους κατέγραψε να κάνουν σεξ.

«Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ επιβεβαιώνει ότι ένας 18χρονος άνδρας και μία 19χρονη κοπέλα συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στο κέντρο του Λίβερπουλ για διατάραξη της δημόσιας τάξης.

Και οι δύο κρατήθηκαν και μίλησαν με τους αστυνομικούς, οι οποίοι τους έκαναν επίσημη επίπληξη για διατάραξη της δημόσιας τάξης», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ένας από τους αστυνομικούς έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες: «Οι δυo τους κατεγράφησαν από κάμερα ασφαλείας ημίγυμνοι, αλλά χρειάστηκε να στείλουμε περίπολο μόνο όταν βρέθηκαν μπροστά σε μία πόρτα.

Ήταν ο ένας πάνω στον άλλον και δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν. Οι αστυνομικοί τους είπαν να φύγουν και συμφώνησαν, αλλά δεν πήγαν πολύ μακριά πριν ξεκινήσουν ξανά.

Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να τους συλλάβουμε γιατί ο καθένας μπορούσε να δει τί έκαναν. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν πήγαν σε κάποιο ιδιωτικό χώρο».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βορειοϊρλανδός πρώην αρχηγός της Εθνικής U-17 της χώρας του συλλαμβάνεται να κάνει σεξ δημοσίως, καθώς έχουν προηγηθεί άλλα δύο περιστατικά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.

ΠΗΓΗ http://www.thesporters.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου