Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΚΟΡΑΡΕ,ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ


Ακόμη ένας κρίκος ήρθε να προστεθεί στη θλιβερή αλυσίδα των ποδοσφαιριστών που χάνουν τη ζωή τους στη διάρκεια αγώνων. 

Ο 29χρονος Βίκτορ Μπράνστρομ άφησε την τελευταία του πνοή χθες το απόγευμα, δευτερόλεπτα αφότου είχε σκοράρει στην αναμέτρηση της Πιτέα με την Ουμεντάλεν, στο πλαίσιο του βόρειου ομίλου της τέταρτης κατηγορίας του σουηδικού πρωταθλήματος.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής πέτυχε γκολ στο τέταρτο λεπτό του αγώνα και έτρεξε για να πανηγυρίσει, όμως δευτερόλεπτα αργότερα σταμάτησε και σωριάστηκε αναίσθητος στο έδαφος. Εγινε προσπάθεια ανάνηψης και λίγο αργότερα κατέφθασαν τρία ασθενοφόρα για τη διακομιδή του Μπράνστρομ στο νοσοκομείο της πόλης Πιτέα, όπου όμως οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο 29χρονος παίκτης, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία με τη φανέλα της Χέλσινγκμποργκ, υπέστη καρδιακή ανακοπή, περισσότερα όμως θα γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία που θα διενεργηθεί στη σορό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπράνστρομ είχε υποστεί ανάλογο επεισόδιο τον περασμένο Ιανουάριο και αρχικά αποφάσισε να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση, επέστρεψε όμως καθώς οι εξετάσεις δεν φανέρωσαν την ύπαρξη κάποιου σοβαρού καρδιακού προβλήματος.

ΠΗΓΗ http://www.thesporters.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου