Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΣΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ.....


O Ρίτσαρντ Κίνγκσον, τερματοφύλακας της εθνικής Γκάνας στο Μουντιάλ 2006 αποκάλυψε σε συνέντευξη απόπειρα δωροδοκίας προκειμένου η ομάδα του να ηττηθεί με ακριβές σκορ 2-0 από την Τσεχία, στο πλαίσιο των ομίλων της διοργάνωσης. 

Ο 34άχρονος πλέον Κίνγκσον είπε πως απέρριψε τα 300.000 δολάρια που τον πρόσφεραν ύστερα από προτροπή στης συζύγου του.

«Έπαθα σύγχυση με το να ζυγίζω τις επιλογές μου, από τη μία θα γινόμουν πλούσιος κατά 300.000 δολάρια εάν δεχόμουν ενώ με νίκη της Γκάνας τα χρήματα που θα κέρδιζα θα ήταν πολύ λιγότερα, μόλις 3.000 δολάρια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην τερματοφύλακας των Μπέρμιγχαμ και Γουίγκαν, για να αποκαλύψει στη συνέχεια το όλο σκηνικό:

«Στο Μουντιάλ του 2006 στη Γερμανία, ετοιμαζόμασταν να παίξουμε με την Τσεχία. Εκείνη τη στιγμή ήταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ένας Γκανέζος με οδήγησε σε μερικούς ανθρώπους για να μου προσφέρουν χρήματα ώστε να με δωροδοκήσουν. Ήμουν πολύ μπερδεμένος και δεν ήξερα τι να κάνω αλλά τηλεφώνησα στη γυναίκα μου και της το είπα.

Τότε η γυναίκα μου είπε: "Ρίτσαρντ, δεν σε αγαπώ για τα λεφτά σου, οπότε μην δελεάζεσαι από αυτή την προσφορά που θα σε κάνει να χάσεις την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία σου", δήλωσε ο Κίνκγσον.

Η Γκάνα τελικώς κέρδισε με 2-0 την Τσεχία και προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης.

ΠΗΓΗ http://www.thesporters.com/


ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ''ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ'' Ο DECLAN HILL ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΌΡΗΣΕ ΤΟ 2008...ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ....ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου