Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ιταλική υπόκλιση στον «Έλληνα Μέσι» (video)


«Τρελαμένοι» με το τεράστιο ταλέντο του Γιάννη Φετφατζίδη είναι οι Ιταλοί. Η  ιστοσελίδα''calciomercato'' κάνει ένα αφιέρωμα στον νεαρό άσο, παρομοιάζοντας με τον μεγάλο αστέρα της Μπαρτσελόνα, τον Μέσι. 

Το δημοσίευμα παραλληλίζει τον «Φέτφα» με τον Μέσι, τονίζοντας ότι: «…δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Έλληνας, Μέσι είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης», τονίζοντας μάλιστα ότι «Το ύψος του παίκτη 1,65 παραπέμπει σε Μέσι, είναι αριστεροπόδαρος και όταν ήταν μικρός έκανε μια θεραπεία με ορμόνες για την ανάπτυξη του, όπως ο Μέσι». 


«Ο Φετφατζίδης, στα 21 του χρόνια κρατάει μια θέση στον Ολυμπιακό και στην Εθνική Ελλάδος. Έχει άριστη τεχνική κατάρτιση και είναι αρκετά ικανός στο ένας-εναντίον-ενός. Ο Φετφατζίδης κέρδισε μια θέση στην πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα από τον Ζίκο και στη συνέχεια κέρδισε την εμπιστοσύνη και του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι τον Ιούνιο 2015 με ρήτρα αποδέσμευσης 12 εκατομμύρια ευρώ. Χρειάζεται βελτίωση στην τελική προσπάθεια αλλά έχει πολύ χρόνο μπροστά του», αναφέρει το δημοσίευμα.

Mάλιστα, στην ιταλική ιστοσελίδα υπάρχει και ένα βιντεάκι, όπου ο "Έλληνας Μέσι" κάνει τα μαγικά του με την μπάλα στα πόδια.

Δείτε το βίντεο:


και ένα ακόμα video




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου