Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

«Τρέλα» για ένα μαγικό... χαρτάκι

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μόνο ευχαριστημένος μπορεί να είναι από τις κινήσεις της αγαπημένης του ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών έχουν μεγάλες προσδοκίες για τους Πειραιώτες και για αυτό τον λόγο ψάχνουν τρόπους να βρούν ένα εισιτήριο για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. 
Από σήμερα (02/06) διατίθενται τα «μαγικά» χαρτάκια για το ματς με την Μαρσέιγ και αναμένεται να εξαντληθούν πριν καλά καλά βγουν σε κυκλοφορία, καθώς οι οπαδοί των Πειραιωτών θέλουν πολύ να δουν από κοντά την ομάδα τους σε ένα επίσημο παιχνίδι και ειδικότερα αν είναι της κορυφαίας διασσυλογικής διοργάνωσης. Ήδη τα τηλέφωνα στην Πλατεία Αλεξάνδρας έχουν πάρει φωτιά από κόσμο που θέλει να βρίσκεται στο Φαληρικό στάδιο στις 13 Σεπτεμβρίου. 

Μάλιστα, όπως έλεγαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. «Σίγουρα θα υπάρχει κόσμος που θα μείνει εκτός. Γνωρίζουμε πόσο θέλουν όλοι να βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Δυστυχώς όμως δεν γίνεται να εξυπηρετηθούν όλοι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εξυπηρετήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε, αλλά να βρουν εισιτήριο, όλοι όσοι θέλουν δεν γίνεται. Και τρία «Γ. Καραϊσκάκης» να είχαμε, πάλι δεν θα μας έφταναν για το ματς με την Μαρσέιγ», έλεγε άνθρωπος του Ολυμπιακού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα εισιτήρια τουαγώνα με την Μαρσέιγ, θα κάνουν φτερά πριν καλά καλά, κυκλοφορήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου