Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Βγήκε εκτός προϋπολογισμού...

Εκτός προϋπολογισμού κατά 540.000 ευρώ βρίσκεται η ΠΑΕ Άρης, ύστερα από την παραμονή του Νάτσο Γκαρσία, του Ευθύμη Κουλουχέρη και του Κωνσταντίνου Καζναφέρη.

Οι διοικούντες τον σύλλογο προσπάθησαν να απαλλαγούν από «αλμυρά» συμβόλαια και από ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονταν από τον Σάκη Τσιώλη. Ωστόσο, οι τρεις προαναφερθέντες έμειναν – διαφορετικούς λόγους – στο ρόστερ των «κιτρίνων». 


Ο μοναδικός από τους τρεις που ενδέχεται να αγωνιστεί με στους Θεσσαλονικείς είναι ο Γκαρσία, ο οποίος αναμένεται να δώσει λύσεις στον Καρδιτσιώτη προπονητή για τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Όσον αφορά τις αμοιβές των παικτών, ο Βολιβιανός χαφ παίρνει 280.000, ο Κουλουχέρης 170.000 και ο Καζναφέρης 90.000. Ωστόσο, το συνολικό ποσό θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για άλλες ανάγκες της «κίτρινης» ΠΑΕ.

  Ο Ντάρσι Νέτο θα είναι εκείνος που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Χρίστος Βαγγέλη στο δεξί άκρο της ομάδας. «Ο Νέτο θα επιστρέψει στη φυσική του θέση αυτή του δεξιού μπακ. Μετά την αποχώρηση του Βανγκέλι πρέπει να παίξει εκεί και να εξαργυρώσει και το συμβόλαιό του, καθώς εκεί μπορεί να δείξει περισσότερα πράγματα», δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου