Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Δεν καταλαβαίνει από φιλικά η «Μπάρτσα» (video)

Η Μπαρτσελόνα δεν χαρίζεται ούτε σε φιλικά εορταστικού χαρακτήρα. Οι Καταλανοί συνέτριψαν με 5-0 τη Νάπολι στο «Καμπ Νου» και κατέκτησαν το «Trofeo Joan Gamper», που διεξάγεται κάθε χρόνο στη μνήμη του ιδρυτικού στελέχους του συλλόγου.

Παρότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές, η «Μπάρτσα» ήταν καταιγιστική, με τον Σεσκ Φάμπρεγκας να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με την ομάδα και τον Λιονέλ Μέσι να σκοράρει δις. 


Ο νεοαποκτηθείς άσος άνοιξε το σκορ στο 26’ σπρώχνοντας την μπάλα σε κενό τέρμα, ενώ στο 31’ ο Κεϊτά με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Στο 62’ ο Πέδρο μετά από εκτέλεση φάουλ του Μέσι στο δοκάρι πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το 3-0, ενώ ο Αργεντινός άσος με κοντινό πλασέ στο 66’ και διαγώνιο αριστερό σουτ στο 77’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Άλβες, Αντριάνο (64’ Αμπιντάλ), Μπαρτρά, Φοντάς (64’ Μασεράνο), Κεϊτά (65’ Μπουσκέτς), Τιάγκο (60’ Τσάβι), Σέρχι Ρομπέρτο, Κίκο (46’ Κουένσα), Φάμπρεγκας (58’ Μέσι), Ινιέστα (46’ Πέδρο), Βίγια (46’ Ντος Σάντος).

Νάπολι: Ντε Σάνκτις (84’ Ροζάτι), Καμπανιάρο (84’ Γκράβα), Καναβάρο, Μπρίτος, Μάτζιο, Ινλέρ (61’ Ντοναντέλ), Τζεμαλί (84’ Ρουίς), Ντοσένα, Καβάνι (70’ Σαντάνα), Λαβέτσι (62’ Ζουνίγκα), Χάμσικ (70’ Μασκάρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου