Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Σημερινό δημοσίευμά τοπικής εφημερίδας του Μπλάκμπερν δημοσιοποιεί λεπτομέρειες της βελτιωμένης προσφοράς του αγγλικού συλλόγου στον ΠΑΟΚ.
Σημαντικές λεπτομέρειες αναφορικά με τη νέα βελτιωμένη προσφορά της Μπλάκμπερν για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια αναφέρονται σε δημοσίευμα της Lancashire Telegraph (σ.σ. τοπικής εφημερίδας του Μπλάκμπερν) στην Δευτεριάτικη έντυπη έκδοση της.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για ραντεβού, το απόγευμα της Παρασκευής, εκπροσώπων των «ρόδων» με την διοίκηση του ΠΑΟΚ, όπου και κοινοποιήθηκαν οι προθέσεις του αγγλικού συλλόγου. Και ποιές ήταν αυτές; 3,65 εκατ. ευρώ μετρητά και 500.000 ευρώ υπό μορφή μπόνους, με την Μπλάκμπερν να αναλαμβάνει

την καταβολή του ποσού που αναλογεί στην Πόρτο βάσει του 33% που έχουν κρατήσει οι «δράκοι» στο συμβόλαιο του Πορτογάλου. Αμεσα δηλαδή, η Μπλάκμπερν θα πλήρωνε στην Πόρτο το 13% (περίπου 400.000 ευρώ), επιτρέποντας στους πρωταθλητές Πορτογαλίας να κρατήσουν το υπόλοιπο 20% των δικαιωμάτων του Βιεϊρίνια σε περίπτωση μελλοντικής του πώλησης από τα «ρόδα». Πρακτικά δηλαδή, όπως εκτιμάται, ο ΠΑΟΚ βάσει της νέας προσφοράς της Μπλάκμπερν θα εισέπραττε «καθαρά» και χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει τίποτα και πουθενά, 4 εκατ. ευρώ.

Αναφορά για απάντηση του ΠΑΟΚ δεν γίνεται στο δημοσίευμα, παρά μόνο επισημαίνεται ότι μεταβιβάστηκε από τον «δικέφαλο» η αξίωση για μια ακόμη καλύτερη προσφορά, αυξημένη κατά 500.000 ευρώ. Επισημαίνονται επίσης οι αμφιβολίες της διοίκησης του ΠΑΟΚ για την αποδοχή της πρότασης εξαιτίας των αντιδράσεων του κόσμου της ομάδας, με την (σημαντική) υποσημείωση ότι ο ίδιος ο Βιεϊρίνια είναι ενήμερος και θετικός στο ενδεχόμενο της μετακόμισης στην Πρέμιερσιπ. Τέλος, υπάρχει αναφορά που συγκεκριμενοποιεί νέο ραντεβού των δύο πλευρών, σήμερα στην Θεσσαλονίκη για νέο και πιθανότατα τελεσίδικο (είτε θετικά είτε αρνητικά) γύρο διαπραγματεύσεων.

1 σχόλιο:

  1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή