Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

«Ψάχνεται» για Ιακουίντα! ο Ολυμπιακός

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επίθεσης βρίσκεται το όνομα του Βιτσέντσο Ιακουίντα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ζητήσει από τη διοίκηση έναν παίκτη, ο οποίος θα έδινε ταχύτητα στην γραμμή κρούσης της ομάδας και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς πρότεινε τον Ιταλό. Ο Ισπανός προπονητής άναψε το «πράσινο φως» και ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» θα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με τη Γιουβέντους. 

Η «Γηραιά Κυρία» δεν υπολογίζει τον 32χρονο φορ, αφού την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ξόδεψε περίπου 25 εκατ. ευρώ για επιθετικούς (Βούτσινιτς και Κουαλιαρέλα) και θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο (παίρνει 3 εκατ. ευρώ ετησίως) του Ιακουίντα που λήγει το καλοκαίρι του 2013. Το μοναδικό πρόβλημα είναι το κασέ του Ιταλού στράικερ, αλλά θα γίνουν προσπάθειες να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Εν τω μεταξύ, ο μάνατζερ του 32χρονου παίκτη, Αντρέα Ντ' Αμίκο, τόνισε ότι ο πελάτης του είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους και αποκάλυψε ότι υπάρχουν προτάσεις από την Ισπανία και την Αγγλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιακουίντα έπαιξε σε 23 ματς (σε όλες τις διοργανώσεις) και πέτυχε 6 γκολ με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας την περσινή σεζόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου