Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΠΕΤΣΟ

Ο νεαρός αμυντικός, Θάνος Πέτσος, μίλησε στο sday.gr για την πρώτη του κλήση στην Εθνική ομάδα από τον Φερνάντο Σάντος.
Είναι η πρώτη του κλήση στην Εθνική Ελλάδας! Ο Φερνάντο Σάντος ξεχώρισε τον Θάνο Πέτσο, τον κάλεσε για το φιλικό με τη Βοσνία, το sday.gr έψαξε, τον βρήκε και σας παρουσιάζει τις φιλοδοξίες, τις σκέψεις και τα όνειρά του! «Δεν το περίμενα…», τόνισε χαρακτηριστικά!

Διαβάστε τη συνέντευξη του Θάνου Πέτσου στον συντάκτη του sday.gr, Θάνο Πούλο:



Για τα πρώτα συναισθήματα μετά την κλήση του:
 «Δεν περίμενα κάτι τέτοιο! Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή και ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα της Εθνικής. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Φερνάντο Σάντος ή με κάποιον από την ελληνική Ομοσπονδία, όμως είχαμε επαφές μέσω e-mail».

Για τους στόχους του με τη φανέλα της Εθνικής: 
« Προς τα παρόν σκέφτομαι μόνο την αναμέτρηση με τη Βοσνία και όχι τη συνέχεια. Θέλω να αγωνιστώ κάποια λεπτά στο παιχνίδι αυτό, να δείξω ότι μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις  και  να βοηθήσω την προσπάθεια της ομάδας».

Για τις διαφορές ανάμεσα στις Εθνικές Νέων, που έχει αγωνιστεί, και την Εθνική Ανδρών:
 «Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο! Στο επίπεδο αυτό, υπάρχει μεγαλύτερη ταχύτητα και περισσότερη δύναμη, οπότε πρέπει να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις αυτές».

Για το αν ενδιαφέρεται να αγωνιστεί σε ελληνικό σύλλογο
«Αυτή τη στιγμή είμαι στη Γερμανία και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Είμαι χαρούμενος εδώ και περιμένω να δω τι θα γίνει του χρόνου. Είμαι δανεικός στην Καϊζερσλάουτερν, ενώ έκανα πρόωρη ανανέωση με την Λεβερκούζεν μέχρι το 2014!»
ΠΗΓΗ http://www.sday.gr/home.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου