Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ


Aποτυχημένη η προσπάθεια μας την Τετάρτη έστω και αν το δεύτερο γκολ του Πανιωνίου μπήκε στις καθυστερήσεις για να μας χαλάσει την ισοπαλία. Γεμάτο Σαββατοκύριακο έχουμε μπροστά μας με σημαντικά ματς.




ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1: Το ντέρμπι των αιωνίων σύμφωνα με τις αποδόσεις έχει φαβορί και αυτό είναι ο Ολυμπιακός.Θα διαφωνήσουμε με αυτό αφού ο Παναθηναϊκός στην κατάμεστη Λεωφόρο δυναμώνει, ο Ουζουνίδης ξέρει να συσπειρώνει την ομάδα του, ξέρει να τους πορώσει και να δώσει το έξτρα κίνητρο, άλλωστε με τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ελπίζει για κάτι καλό την φετινή χρονιά, τσαμπουκά,πάθος,θέληση, ομαδικότητα και σοβαρό πλάνο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κέρδισε τον ΠΑΟΚ αλλά το έκανε χωρίς να εντυπωσιάσει. Όπως και να έχει το 3,60 στον άσο είναι υπερβολικό και ο Παναθηναϊκός μπορεί να πει το δικό του όχι σήμερα στα σενάρια διάλυσης.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΤΟΤΕΝΑΜ 1: Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, η Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο θα προσπαθήσει να σβήσει το ματς και να βραχυκλώσει την καλοδουλεμένη Τότεναμ του Ποκετίνο. Θα πηγαίναμε με τον άσο έτσι και αλλιώς η απουσία του Κέιν μας οδηγεί πιο εύκολα εκεί.

XOΦΕΝΧΑΪΜ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟVER 3,5: Ομάδες με επιθετικές αρετές, με προβλήματα στην άμυνα και προϊστορία στα μεταξύ τους που έχει πολλά γκολ. Συγκεκριμένα στα 7 τελευταία μεταξύ τους είχαμε 6 οver 3,5 ενώ στα 11 τελευταία είχαμε και 10 γκολ-γκολ.Έρχονται από άσχημα αποτελέσματα και θα ψάξουνε με μανία την νίκη, ποντάρουμε στο οver 3,5.

ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΟVER 3,5: Η Μπεσίκτας έμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική μακριά από τις νίκες με αποτέλεσμα να είναι στο -8 από την κορυφή και την Γαλατασαράι και τα περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες να είναι μηδαμινά. Η πρωταθλήτρια πάει στην Αλάνια με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, εκεί θα βρει την πιο τρελή ομάδα του πρωταθλήματος που παίζει το ποδόσφαιρο του όσα φάμε και όσα βάλουμε. Η Αλάνιασπορ έχει την 2η καλύτερη επίθεση αλλά και την 3η χειρότερη άμυνα και έρχεται από 5 σερί οver και γκολ-γκολ με τα 4 να είναι και οver 3,5.

ΜΙΛΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER: Η Μίλαν βρίσκεται υπό διαρκή αμφισβήτηση και το 1-4 στην έδρα της Κίεβο έδωσε ανάσα στον Μοντέλα που ένοιωθε άβολα στον πάγκο. Χρειάζεται ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να αλλάξει το κλίμα και το σημερινό ματς είναι η ευκαιρία της για αυτό θα δώσει το κάτι παραπάνω. Άλλωστε της το επιτρέπει να το πιστεύει και η εικόνα της Γιουβέντους που δείχνει πως φέτος έχει πολλά θέματα να λύσει. Ο Αλέγκρι έχει χάσει το έρεισμα του στα αποδυτήρια με την αντίδραση του Ντιμπαλά στην αλλαγή του πρόσφατα να το δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Αυτό που πληγώνει την Κυρία είναι η άμυνα, όπου έχει χαθεί η σταθερότητα, Χαρακτηριστικά έχει δεχτεί γκολ στα πέντε τελευταία(σύνολο 8) κόντρα σε Σπαλ, Ουντινέζε, Αταλάντα, Λάτσιο και Σπόρτινγκ. Το θέλουν πολύ και οι δύο, περιμένουμε ανοιχτό ματς και το οver στο 2,00 μας κάνει.


Δυάδα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΤΟΤΕΝΑΜ 1  2,15
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1  3,60

Τριάδα
ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΟVER 3,5  2,20
MIΛΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER 2,00
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ OVER 3,5  2,20

Δυάδα
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ G/G  2,00
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΛΕΙΨΙΑ ΟVER 3,5  2,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου