Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ


To παλέψαμε την Κυριακή δώσαμε την μάχη μας και χάσαμε με ψηλά το κεφάλι...αν και στο στοίχημα όλες οι ήττες το ίδιο πονάνε. Τα ματς των εθνικών ομάδων θα μας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού κρίνονται τα εισιτήρια για το Μουντιάλ του Καλοκαιριού.



ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΔΑΝΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Σούπερ ματς αφού ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση πίσω από την Πολωνία έχοντας μάλιστα και τα ίδια γκολ υπέρ-κατά... Θα γίνει μεγάλη σφαγή στην Ποντκγόριτσα αφού τα πάντα κρέμονται σε μια κλωστή. Μεγαλύτερο ζήλο για την νίκη έχουν οι γηπεδούχοι αφού την τελευταία αγωνιστική παίζουν στην έδρα της Πολωνίας ενώ η Δανία εντός με την Ρουμανία. Ματς λεπτομερειών με την πιο ποιοτική Δανία να έχει αντιμετωπίσει την εχθρική έδρα και το πάθος των γηπεδούχων. Θα πάμε με τα 2-3 γκολ που καλύπτουν πολλά σενάρια.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΟVER: Tα πράγματα είναι απλά η 3η Κολομβία με νίκη σήμερα πιθανόν να εξασφαλίσει την πρόκριση και να μην έχει άγχος την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του Περού...αν έχει απώλειες ίσως τα πράγματα μπλέξουν. Η Παραγουάη είναι 7η και χρειάζεται μόνο την νίκη στο σημερινό ματς για να μείνει ζωντανή και θα παίξει ανοιχτά άλλωστ μετρά 4 σερί οver. Δύο ομάδες που θα κυνηγήσουν αποκλειστικά την νίκη οπότε το over μας κάνει.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΟVER: Μαθηματικά η Ουρουγουάη δεν έχει προκριθεί παρότι στην 2η θέση, αλλά ουσιαστικά έχει προκριθεί αφού ίσως της φτάνει και ένας βαθμός στα δύο τελευταία κόντρα στις δύο ουραγούς του ομίλου Βενεζούελα και Βολιβία(εντός). Χωρίς μεγάλο άγχος στο σημερινό ματς με τους Σουάρες, Καβάνι να βρίσκονται σε καλή κατάσταση κόντρα σε μια ομάδα που έχει νεανικό σύνολο και έρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Κολομβία και Αργεντινή αν και αποκλεισμένη. Θα ποντάρουμε στο οver αφού η Βενεζούελα έχει 4 στα τελευταία 6 και η Ουρουγουάη 8 στα τελευταία 9.

Τριάδα
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΔΑΝΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1,95
ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΟVER 1,95
ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΟVER 1,95

Δυάδα
ΒΟΛΙΒΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ G/G & ΟVER 2,10
Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟVER 3,5  2,60

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου