Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΛΥΓΙΖΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ


Ένα γκολ από την Σέλτικ μας έλειψε χτες για να έχουμε μια εξαιρετική βραδιά...αλλά οι Σκωτζέζοι δεν μας έκαναν το χατήρι, εκεί που πέσαμε μέσα ήταν τα δύο γκολ του Μέσι που έσπασε έτσι την κατάρα απέναντι στον Μπουφόν. Πάμε να δούμε και τα σημερινό πρόγραμμα που είναι πιο μπερδεμένο από χτες.



ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER: Δεν θα κάνουμε μεγάλη ανάλυση στο σημείο μας αφού το βασικότερο είναι πως πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν πάντα μια επιθετική προσέγγιση στο παιχνίδι τους και περιμένουμε να δούμε ένα ανοιχτό ματς με τους Λατινοαμερικάνους των Ουκρανών να κοντράρονται με την ταχύτητα και την αμεσότητα του παιχνδιού της Νάπολι.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟVER: Στο Ντε Κάουπ σήμερα θα ακουστεί ο ύμνος του Champions League για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη θέληση και πάθος στους οπαδούς της ομάδας του Ρότερνταμ μετά από τόσα χρόνια αναμονής. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει αποδείξει πολλές φορές μέχρι τώρα πως... δεν έχει την φανέλα να υποστηρίξει τέτοιες αποδόσεις φαβορί στην διοργάνωση ειδικά εκτός έδρας που πέρυσι δεν έκανε νίκη. Υπάρχει βέβαια μεγάλη διαφορά ποιότητας στις δύο ομάδες, αλλά ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων αναμένεται να δώσει καλό ρυθμό στο ματς, για αυτό θα ποντάρουμε στον άσο.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1: Η Τότεναμ είναι μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξης, δεν έχει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, είναι εξαιρετικά δουλεμένη από τον Ποκετίνο και είναι θέμα χρόνου να κάνει μια καλή πορεία και στην Ευρώπη. Το Γουέμπλεϊ που χρησιμοποιεί ως έδρα δεν τον βοηθάει σίγουρα...αλλά κάποια στιγμή θα το συνηθίσει. Η Ντόρτμουντ έχει αρχίσει λίγο μουδιασμένα την χρονιά έχει σημαντικές απουσίες σε όλες τις γραμμές (Ρόις, Γκερέρο, Σμέλτσερ, Μπαρτρά, Σούρλε, Ντουρμ, Ρόντε). Στην άμυνα ο νεαρός Ζαγκαντού παρότι στόπερ θα πάει στο αριστερό άκρο, ενώ δίπλα στον Παπασταθόπουλο θα παίξει ο αργοκίνητος Τοπράκ. Αν έπαιξε και ο Ντέλε Άλι για την Τότεναμ θα πηγαίναμε πιο σίγουρα στον άσο και πάλι όμως στο 2,25 αξίζει το ρίσκο.

Τριάδα
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER 1,75
TOTENAM-NTOΡΤΜΟΥΝΤ 1 2,25
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟVER 1,55

Mε ρίσκο
ΛΕΙΨΙΑ-ΜΟΝΑΚΟ Χ 4,20
ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ Χ  3,70
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ Χ 4,10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου