Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΕΝΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ



Πιο γεμάτο διήμερο στο Champions League δεν θα μπορούσαμε να έχουμε. Πρώτα από όλα πληρωθήκαμε. Δέχομαι ότι η μοναδική ομάδα στον κόσμο που θα μπορούσε να κάνει τέτοια ανατροπή είναι η Μπαρτσελόνα και ότι είναι η κορυφαία ομάδα της εποχής μας, όμως για ακόμη μια φορά χτες με ξεκάθαρο και αηδιαστικό τρόπο...είχε την απόλυτη στήριξη από την διαιτησία. Η Παρί δεν δικαιούται να φωνάζει για τίποτα γιατί δεν κατέβηκε χτες στο Καμπ Νου...εμείς όμως οι ουδέτεροι δεν γίνεται να κλείνουμε τα μάτια σε τέτοια σκάνδαλα. Είπαμε είναι η κορυφαία, η πιο εμπορική και αυτή που γεμίζει περισσότερα τα ταμείο...οπότε μόκο, Έπος, Μύθος, ήρωες κτλ.
Πάμε παρακάτω Europa League σήμερα με δύσκολα ματς και αρκετά ισορροπημένα ζευγάρια.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2: Ωραία ο Ολυμπιακός έδιωξε τον Μπέντο και πλέον δεν έχει εξιλαστήριο θύμα...Δύσκολα θα αλλάξει την εικόνα του, αφού πάσχει σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού ενώ τα συνεχόμενα ματς και το μικρό rotation που υπήρχε έχει φέρει και κούραση, Ο Σεμπά είναι σημαντική απουσία ενώ οι Μαρίν,Καμπιάσο που είναι στην αποστολή μετά από καιρό, δεν έχουν ρυθμό. Η Μπεσίκτας είναι έμπειρη ομάδα, έχει πολύ σοβαρό προπονητή, έχει παίκτες με τεράστια ποιότητα σε όλες τις γραμμές και μπορεί να καθαρίσει την πρόκριση από σήμερα.

ΛΥΩΝ-ΡΟΜΑ 2: Οι δύο ήττες από Λάτσιο και Νάπολι έχουν φέρει γκρίνια στην Ρόμα... και αυτό έχει φέρει μια ξεκάθαρη υποτίμηση στις σημερινές αποδόσεις. Η Λυών είναι 4η στην Γαλλία με διαφορά 15 πόντων από την 3η Νις, έχει άμυνα χωνί, ο Ντεπάι είναι τραυματίας και ο Φεκίρ αμφίβολος. Μπορούν ο Λακαζέτ με τον Βαλμπουενά με μερικούς ταλαντούχους νεαρους να σηκώσουν το βάρος της Λυών κόντρα στην έμπειρη Ρόμα των Ναϊγκολάν, Τζέκο, Σαλάχ...Μπορεί να τα καταφέρουν αλλά όπως και να έχει το 3,40 του διπλού εμένα μου κάνει.

ΣΑΛΚΕ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2-3 ΓΚΟΛ : Το Σάββατο η Γκλάντμπαχ κέρδισε εύκολα με 4-2 την Σάλκε για το πρωτάθλημα δείχνοντας πως την συγκεκριμένη περίοδο είναι ανώτερη. Στο σημερινό ματς περιμένουμε μια προσεκτική προσέγγιση και από τις δύο αφού υπάρχει και δεύτερο ματς. Αυτή που καίγεται περισσότερο είναι η Σάλκε αφού το Europa είναι ο μοναδικός στόχος της πλέον... Θα πάμε με τα 2-3 γκολ.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΑΓΙΑΞ 1: Εξαιρετικό σύνολο οι Δανοί, έχουν τεράστια ομοιογένεια σαν ομάδα και έχουν έδρα κάστρο. Σε 7 ματς στην Eυρώπη σε Champions League(προκριματικά, ομίλους), Europa δεν δέχτηκαν ούτε ένα γκολ. Γενικότερα σε 40 ματς φέτος η Κοπεγχάγη σε όλες τις διοργανώσεις έχει μία μόλις ήττα από την Λέστερ εκτός έδρας. O Άγιαξ έχει δύο σημαντικές απουσίες στην άμυνα και στόπερ θα παίξει ένας 17χρόνος...και τα τελευταία χρόνια έχει χάσει πολλά σαν όνομα στην Ευρώπη, Πάμε με την έδρα και τον άσο του 2,45.

ΡΟΣΤΟΦ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2-3 ΓΚΟΛ: Η Γιουνάιτεντ θα έχει στο μυαλό της και την Τσέλσι που ακολουθεί για τα προημιτελικά του κυπέλλου, ενώ ο Μουρίνιο τα έβαλε με τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Η Ροστόφ έχει φτάσει στο ταβάνι της με την πορεία της μέχρι εδώ αλλά στο σημερινό ματς με τον ενθουσιασμό της θα το παλέψει. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ και τα 2-3 γκολ θα είναι η επιλογή μας.

ΓΑΝΔΗ-ΓΚΕΝΚ 2-3 ΓΚΟΛ: Εμφύλιος με τις δύο ομάδες να έχουν πραγματοποίησει εξαιρετικές πορείες πάνω από τις προσδοκίες...Πάνω κάτω βράζουν στο ίδιο καζάνι, ξέρουν η μία την άλλη και τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Θα ποντάρουμε και εδώ στα 2-3 γκολ.

Σύστημα 2-3
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2  3,10
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΑΓΙΑΞ  1  2,45
ΛΥΩΝ-ΡΟΜΑ 2  3,40

Τριάδα
ΓΑΝΔΗ-ΓΚΕΝΚ 2-3 ΓΚΟΛ 1,95
ΡΟΣΤΟΦ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2-3 ΓΚΟΛ  2,00
ΣΑΛΚΕ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2-3 ΓΚΟΛ 1,95

Τριάδα Anytime Scorer
ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ(ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. ) 2,20
ΤΖΕΚΟ(ΡΟΜΑ) 2,10
ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ (ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ)  3,25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου