Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΔΙΨΑΣΜΕΝΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ



Περάσαμε την εβδομάδα αποτοξίνωσης μας που ήταν απαραίτητη και σήμερα επιστρέφουμε με καθαρό μυαλό στην μάχη. Δεν χρειάζονται μεγάλες εισαγωγές, υπάρχει μια τριάδα που προσδοκούμε πολλά και θα καταλάβετε το γιατί στην ανάλυση, ένα τεράστιο σημείο που έχει λογική αλλά πάντα χρειάζεται και τύχη όταν ποντάρεις σε τέτοια και τέλος μια τριάδα χωρίς ανάλυση αλλά που στο τέλος μπορεί να είναι αυτή που θα μας ξελασπώσει...



ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1: Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ το θέλει πολύ περισσότερο από τον Ολυμπιακό για πολλούς λόγους. Οι ερυθρόλευκοι έχουν να σκεφτούν την Μπεσίκτας που ακολουθεί, έχουν απουσίες, βασικοί παίκτες κουβαλάνε κούραση αφού την Πέμπτη έπαιξε με βασικούς κόντρα στον Ατρόμητο, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που ο Ίβιτς έκανε rotation με την Ξάνθη, ενώ εκτός του Κάνιας δεν υπάρχει άλλη απουσία. Οι γηπεδούχοι θα βγάλουν αντίδραση μετά τις δύο άσχημες εμφανίσεις με Ηρακλή και Ξάνθη το κίνητρο είναι τεράστιο, η Τούμπα θα είναι γεμάτη και θα ποντάρουμε στην νίκη τους.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1: Η εκπληκτική Αταλάντα έρχεται από τεράστιο διπλό στην έδρα της Νάπολι με 2-0 παίζοντας μάλιστα για αρκετή ώρα με 10 παίκτες. Απόθεωση  στην επιστροφή της ομάδας. Βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ έχει 5 νίκες στα τελευταία 6 ματς. Όνειρα ακόμα και για Champions League κάνουν στο Μπέργκαμο και με το δίκιο τους. Εντός έδρας έχουν 9 νίκες σε 12 ματς. Υπάρχει μεγάλος ξεσηκωμός και το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο. Στην Φιορεντίνα υπάρχει τεράστια αβεβαιότητα, απογοήτευση και εκνευρισμός... Ελάχιστες ελπίδες να προλάβει ευρωπαϊκό εισιτήριο αφού βρίσκεται στην 8η θέση, αποκλεισμός στο Europa δεχόμενη 4 γκολ από την Γκλάντμπαχ στην Φλωρεντία και νέα απώλεια την Δευτέρα κόντρα στην Τορίνο παρότι προηγήθηκε με 2-0. Ο Πάουλο Σόουζα θα αποτελέσει παρελθόν σίγουρα το καλοκαίρι εκτός αν τον προλάβουν οι εξελίξεις αφού είναι φανερό πως έχει χάσει τον έλεγχο. Oι Βιόλα δέχονται με μεγάλη ευκολία γκολ και είναι η ομάδα με τα περισσότερα οver στο πρωτάθλημα. Σημαντικές απουσίες των Σαπονάρα, Μπερναντέσκι ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ίλισιτς. Μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας για να ποντάρουμε τον άσο η παράδοση αφού η Αταλάντα στα τελευταία 10 ματς κόντρα στην Φιορεντίνα μετρά 9 ήττες και μια ισοπαλία...όμως τα δεδομένα σήμερα δείχνουν ξεκάθαρα τον άσο.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ G/G: Πρόκειται για δύο ομάδες με ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Η Τότεναμ είναι ένα εξαιρετικό σύνολο που στην μέρα του μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα και βρίσκεται δίκαια στην 2η θέση. Εντός έδρας έχει 11 νίκες σε 13 ματς. Από την άλλη έχουμε την Έβερτον που βρίσκεται στην καλύτερη της φάση μέσα στην σεζόν, με 9 ματς χωρίς ήττα, έχοντας βρει ρυθμό επιθετικά με τον εκπληκτικό Λουκάκου να έχει φτάσει στα 17 γκολ. Τόσα έχει και το πυροβόλο των γηπεδούχων ο Χάρι Κέιν. Η Έβερτον έχει μείνει άσφαιρη μόνο 5 φορές σε 26 ματς πρωταθλήματος και πιστεύουμε ένα γκολ θα το βρει, από την άλλη δύσκολα θα σταματήσει την Τότεναμ. Το γκολ- γκολ θα είναι η επιλογή μας.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2: Μου καρφώθηκε αυτό το διπλό από την Πέμπτη το βράδυ χαζεύοντας το Λα Κορούνια-Ατλέτικο. Η Λα Κορούνια ήταν καλύτερη, έχασε σημαντικές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και αδικείται από το τελικό 1-1. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως είχε μεγαλύτερη ένταση, πάθος από την Ατλέτικο... κάτι που λέει πολλά αφού αυτό είναι το μεγαλύτερο ατού της ομάδας του Σιμεόνε η ένταση που βγάζει στο ματς, κάτι που φάνηκε και κόντρα στην Μπάρτσελόνα...αφού οι Καταλανοί κέρδισαν στο Καλντερόν γιατί το ήθελαν περισσότερο. Πλέον ελπίδες τίτλου δεν υπάρχουν, αυτό που καίει είναι η 4η θέση, Σοσιεδάδ, Βιγιαρεάλ δείχνουν έτοιμες να την κλέψουν. Ο ηγέτης Γκοντίν λείπει, ο Χουανφράν θα είναι στον πάγκο αφού λείπει καιρό, ο Τιάγκο απουσιάζει, ο Γκάμπι φέτος μοιάζει σκιά του τεράστιου παίκτη που ξέραμε, γενικότερα η Ατλέτικο είναι φανερό πως έχει φτάσει στην ημερομηνία λήξης της... Η ταλαιπωρημένη φέτος Βαλένθια δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη της φάση μέσα στην σεζόν, έχει μία ήττα στα τελευταία 5 ματς δεν έχει ιδαιέτερο άγχος αφού έχει ξεφύγει τον κίνδυνο, έχει ψυχολογία αφού κέρδισε την Ρεάλ πρόσφατα, η άμυνα με Μανγκαλά, Γκαράι έχει δέσει, στην επίθεση  Ζαζά, Ορεγιάνα που ήρθαν τον Ιανουάριο έχουν δώσει άλλο αέρα. Σημαντική παράμετρος επίσης που μας οδηγεί στο διπλό είναι πως η Βαλένθια έπαιξε την Τρίτη εντός έδρας με την Λεγανιές, ενώ η Ατλέτικο Πέμπτη βράδυ εκτός έδρας, σε αυτό το σημείο της σεζόν δύο μέρες παραπάνω ξεκούρασης μετράνε...

Τριάδα
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1  2,30
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1  2,05
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ G/G  1,80

Mονό αποδεκτό
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2  7,50

Τριάδα
ΑΪΝΤΡΑΧ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 2-3 ΓΚΟΛ 1,95
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΧΕΡΤΑ ΟVER  2,35
ΛΟΡΙΑΝ-ΜΑΡΣΕΪΓ ΟVER 1,75

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου