Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ Ο ΠΕΠ...



Όταν χάνεις τριάδα με οver έχοντας σκορ 1-1 από το 30' μένεις πικραμένος και αυτό πάθαμε χτες με το Άουγκσμπουργκ-Φράιμπουργκ. Στο σύστημα μας η Βέρντερ πέρασε εύκολα, η Γιαγκελόνια έμεινε στο 0-0 παίζοντας με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο και η Μπιλμπάο πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ρεάλ. Εκεί που γελάνε και οι πέτρες είναι στο ματς Βέροια-Κέρκυρα... Για ακόμη μια φορά τα τρία σημεία που γράψαμε στον πρόλογο ότι δεν χώρεσαν στις προτάσεις πέρασαν και μάλιστα εύκολα.
Σήμερα υπάρχει έλλειψη χρόνου και η ανάλυση είναι σε mini version, εκτός από το βασικό μας σημείο που είναι το διπλό της Λίβερπουλ κόντρα στην Σίτι του χαμένου στο διάστημα Πεπ Γκουαρντιόλα.






ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2: Ο Γκουαρντιόλα είναι στον κόσμο του... δεν δείχνει να βάζει μυαλό, δεν έχει το κατάλληλο ρόστερ για να παίξει όπως αυτός θέλει αλλά συνεχίζει το ίδιο βιολί. Μάλιστα μετά τον αποκλεισμό από τα πιτσιρίκια της Μονακό είχε το θράσος να δηλώσει πως η ομάδα του δεν είχε την εμπειρία για να πάρει την πρόκριση. Η Λίβερπουλ του Κλοπ στα ντέρμπι πάντα παίζει στο 120 %, δεν έχει ήττα κόντρα στις ομάδες της πρώτης επτάδας. Θα βρει μια ομάδα μπερδεμένη, απογοητευμένη και με τα σενάρια για την επόμενη μέρα...να φέρνουν 18 παίκτες της Σίτι εκτός ομάδας το καλοκαίρι. Το διπλό του 3,80 θα είναι η επιλογή μας.



Moνό αποδεκτό
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ -ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2  3,75


ΚΑΛΙΑΡΙ-ΛΑΤΣΙΟ ΟVER: H Kάλιαρι αδιάφορη πάντα παίζει επιθετικά εντός έδρας με 11 οver σε 13 ματς κόντρα σε μια Λάτσιο που είναι φορμαρισμένη (6 νίκες, 1 ισοπαλία) και κυνηγάει την 3η θέση,

ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΣΚ-ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣ. ΟVER:Nτέρμπι τίτλου με την 3η Λέχια να υποδέχεται την 4η Λέγκια. Εντός έδρας η Λέχια μετρά 11 οver σε 12 ματς ενώ η Λέγκια 8 οver σε 12 εκτός έδρας.

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΖΝΑ 1&ΟVER  1,85: Η Λεχ με νίκη περνά στην κορυφή της βαθμολογίας προσπερνώντας την Γιαγκελόνια ενώ θα εκμεταλλευτεί και τις απώλειες στο ντέρμπι. Είναι άκρως φορμαρισμένη με μόλις ήττα στα τελευταία 15 ματς σε κύπελλο, πρωτάθλημα, ενώ μετρά 6 σερί νίκες μετά την διακοπή. Δύσκολο βράδυ για την ουραγό Γκόρνικ...

Τριάδα
ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΓΚΟΡΝΙ ΛΕΖΝΑ 1&ΟVER  1,85
ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΣΚ-ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣ.  ΟVER 1,95
ΚΑΛΙΑΡΙ-ΛΑΤΣΙΟ ΟVER 1,60

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ: Είναι ντέρμπι και ο Πανιώνιος μια ομάδα που είναι δεδομένο πως θα βάλει δύσκολα στον λαβωμένο ΠΑΟΚ. Δύσκολα θα ξεφύγει παραπάνω το σκορ...ενώ στο live ίσως κάνουμε μια μαγκιά με το 7,50 του διπλού αν δούμε ότι δεν πατάει καλά ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G: Οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένος να νικήσει οπότε θα πιέσει, ο Ολυμπιακός παρά την κούραση και με Τσόρι στην ενδεκάδα έχει την ποιότητα να σκοράρει, στην άμυνα όμως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ G/G: Ο Αστέρας καίγεται, όμως έχει αμυντικά κενά. Ο ΠΑΣ είναι πλέον αδιάφορος αλλά πάντα προσπαθεί να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο και μετρά 9 γκολ-γκολ σε 10 εκτός έδρας. Παραδοσιακά φέρνουν οver στα μεταξύ τους με 13 σε 18 ματς.

Τριάδα
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ  1,95
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G  2,10
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟVER 2,35


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΑΓΕΡΝ G/G: Παρά την απογοήτευση και τις απουσίες η Γκλάντμπαχ είναι μια ομάδα που μπορεί να βάλει δύσκολα στην Μπάγερν που παίζει χαλαρά στην Bundesliga, άλλωστε το Μπορούσια Πάρκ είνα από τις πιο αφιλόξενες έδρες για τους Βαυαρούς αφούς έχει μόλις 4 νίκες στις τελευταίες 26 επισκέψεις της.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΛΥΩΝ G/G: Η Λυών πάει με ψυχολογία μετά την πρόκριση στους 8 του Europa League, είναι ομάδα που παίζει φουλ επίθεση. Η Παρί δεν έχει περιθώρια αφού η Μονακό είναι στο +3.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER: Η Σαμπντόρια είναι φορμαρισμένη με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 7 ματς, περιμένει πως και πως το σημερινό ματς. Η Γιουβέντους θέλει να μείνει στο +8 από την Ρόμα και γενικά βγάζει οver φέτος 17 σε 28 ματς και ο Αλέγκρι θα αφήσει έξω Κιελίνι, Μπονούτσι.

Τριάδα
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΑΓΕΡΝ G/G  1,95
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΛΥΩΝ G/G   1,57
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER 1,95


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου