Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΠΟΤΕ Η ΛΕΣΤΕΡ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ...



Kάναμε ένα λάθος την Πέμπτη ξεχάσαμε την τεράστια διαφορά του ελληνικού πρωταθλήματος με την Βundesliga...έτσι η καλύτερη ομάδα στην Eλλάδα φαινόταν ανήμπορη κόντρα σε μια μέτρια φέτος Σάλκε που έπαιζε μάλιστα με αλλαγές και στο 70%. Σίγουρα το 0-3 δεν είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνα της αναμέτρησης, αλλά η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ φάνηκε λίγος. Ούτε από τις υπόλοιπες επιλογές στο Europa League δικαιωθήκαμε. Καλό φαίνεται το σημερινό πρόγραμμα.



ΧΕΡΤΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 2-3 ΓΚΟΛ: H Mπάγερν ξέσπασε κόντρα στην Άρσεναλ κάνοντας ένα ονειρικό δεύτερο ημίχρονο παίζοντας με τρομερή ένταση και πίεση μετά από πολύ καιρό. Νωρίτερα στην Bundesliga έβγαζε μια βαρεμάρα...στις εμφανίσεις τις κάνοντας τα απαραίτητα για να παίρνει νίκες, άλλωστε δεν χρειάζεται να πιέζεται και πολύ αφού παίζει χωρίς αντίπαλο... Η Χέρτα είναι σκληροτράχηλη ομάδα, έχει τεράστια συνοχή και δεν δέχεται εύκολα φάσεις. Ειδικά στο Βερολίνο είναι δυνατή με 8 νίκες σε 9 ματς. Θα πάμε με τα 2-3 γκολ αφού δύσκολα το ματς θα ανοίξει πολύ, άλλωστε οι Βαυαροί μετρούν 5 σερί στην Βundesliga.

AΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ 1: Η ομάδα της Φρανκφούρτης έρχεται από ήττα στο Λεβερκούζεν με το 3-0 πάντως να είναι πλασματικό αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει δεχόμενη δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Παρέμεινε όμως στην 3η θέση και επιστρέφοντας στην έδρα της που είναι αήττητη με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες θέλει την νίκη για να παραμείνει εκεί. Η Ίνγκολσταντ είναι προτελευταία παλεύει όλα τα ματς όμως δεν καταφέρνει και πολλά με 3 ήττες σε 4 ματς μετά την επανέναρξη έχοντας σκοράρει μόνο στο ένα. Εκτός έδρας έχει 7 ήττες σε 10 ματς. Ανεξήγητος ο άσος στο 2,10 από την στιγμή που παίζει ο 3ος με τον 17ο,

ΛΟΡΙΑΝ-ΝΙΣ ΟVER: Η ουραγός του πρωταθλήματος Λοριάν έχει την χειρότερη άμυνα με 51 γκολ παθητικό σε 25 ματς και μετρά 17 οver. Εντός έδρας έχει πετύχει από 2 γκολ και πάνω στα 5 από τα 7 τελευταία. Η Νις προσπαθεί να κρατηθεί στην κορυφή, έχει πέσει στην 3η θέση και δεν έχει περιθώρια αφού είναι στο -5 από την πρώτη θέση. Έχει επιθετικές αρετές και θα παίξει για τους 3 βαθμούς. Έχει λογική το οver στο 1,95.

ΡΕΑΛ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ G/G: Η εντός έδρας ήττα από την Σοσιεδάδ χάλασε το σερί τριών νικών της Εσπανιόλ που την οδήγησε στην βαθμολογική αναρρίχηση με αποτέλεσμα να ελπίζει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε καλό φεγγάρι επιθετικά αφού σκοράρει εδώ και 8 ματς σερί. Η Ρεάλ έβαλε γερά θεμέλια πρόκρισης με το 3-1 επί της Νάπολι παρότι έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ. Οι Ιταλοί πάντως έγιναν η 14η ομάδα από τις 18 που επισκέφτηκαν το Μπερναμπέου φέτος που σκόραραν... Ειδικότερα στην La Liga η Ρεάλ έχει 8 στα 11 γκολ-γκολ εντός έδρας, ενώ η απουσία του Ράμος βοηθά ακόμα περισσότερο ώστε να ποντάρουμε στο 2,00 του γκολ-γκολ.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟVER: H Xιχόν έρχεται από μεγάλη νίκη στην έδρα της Λεγκανές που 0-2 και αναπτέρωσε τις ελπίδες παραμονής αφού μείωσε στο -2 την διαφορά της από την ζώνη υποβιβασμού. Είναι η ομάδα με τα περισσότερα οver στο πρωτάθλημα αφού μετρά 16 σε 20 ματς. Εντός έδρας έχει δεχτεί και στα 10 ματς. Η Ατλέτικο σίγουρα θα σκέφτεται και την Λεβερκούζεν που ακολουθεί όμως θα βρει μπροστά μια κακή άμυνα που μπορεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Οι απουσίες των Γκοντίν, Χουανφράν θα δώσουν την ευκαιρία και στους γηπεδούχους να γίνουν απειλητικοί. Θα ποντάρουμε στο over.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΕΪΜΠΑΡ G/G & OVER: Η Εϊμπάρ τρελαίνει κόσμο φέτος, αφού πλέον φιγουράρει στην 7η θέση με 35 βαθμούς και τρέχει σερί με 3 νίκες στον δεύτερο γύρο. Είναι ομάδα που δεν κρύβεται...παίζει πιεστικό ποδόσφαιρο μην αφήνοντας χώρο στον αντίπαλο. Μετρά 5 σερί οver 3,5 στα τελευταία ματς και 7 οver και 8 γκολ-γκολ σε 10 εκτός έδρας ματς. Η Σεβίλλη έρχεται από δύο σερί under κρατώντας μάλιστα το μηδέν και στα δύο κόντρα σε Βιγιαρέαλ, Λας Πάλμας. Η ομάδα του Σαμπαόλι βέβαια δεν είναι ομάδα...που παίζει συντηρητικά, ειδικά στο Σάντσες Πιθχουάν μετρά 11 οver σε 15 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τα 10 από αυτά να είναι και γκολ-γκολ. Τα στατιστικά μας οδηγούν στον συνδυασμό του οver με το γκολ-γκολ.

MINTΛΕΣΜΠΡΟ-ΟΞΦΟΡΝΤ 2: Στο κύπελλο Αγγλίας παραμονεύουν οι εκπλήξεις... Η Όξφορντ είναι παραδοσιακά ομάδα που φτάνει ψηλά στον θεσμό και στον προηγούμενο γύρο κέρδισε με 3-0 την Νιουκάστλ. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με 8 νίκες και 2 ήττες στα 10 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο κύπελλο στα 10 τελευταία  έχει μία μόλις ήττα. Η Μίντλεσμπρο είναι σταθερά ντεφορμέ, έχει φτάσει μια ανάσα από την ζώνη υποβιβασμού μετρώντας 8 ματς χωρίς νίκη στην Premier League. Το διπλό στο 8,00 θα πονταριστεί.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΛΕΣΤΕΡ 1: Για την Μίλγουολ τα έχουμε πει και στους δύο προηγούμενους γύρους όπου μας πλήρωσε νικώντας Μπόρνμουθ και Γουότφορντ. Τρίτη ομάδα της Premier League στον δρόμο της και το ιστορικό γήπεδο της το ''Ντεν'' θα ζήσει και πάλι μεγάλες στιγμές. Στον άσο μας οδηγεί και το ρεπορτάζ της Λέστερ με τον Ρανιέρι να δηλώνει: "Θα κάνω 10 αλλαγές. Η Μίλγουολ είναι το φαβορί. Είμαστε στο κύπελλο και το Champions League, όμως πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή''. Ο Ιταλός βάλλεται από παντού, οι παίκτες δείχνουν να τα έχουν παρατήσει, με την Λέστερ να μην έχει πετύχει γκολ σε 6 ματς πρωταθλήματος το 2017. Μάλιστα ακολουθεί την Τετάρτη το πρώτο ματς με την Σεβίλλη στους 16 του Champions League. Η ομάδα του Λονδίνου έχει προβάδισμα στο 3,10.

Tριάδα
ΡΕΑΛ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ G/G  2,00
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟVER  2,00
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΕΪΜΠΑΡ OVER & G/G  1,95

Tριάδα
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ 1  2,10
ΧΕΡΤΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ 2-3 ΓΚΟΛ 2,05
ΛΟΡΙΑΝ-ΝΙΣ ΟVER 2,00

Μονό αποδεκτό
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΟΞΦΟΡΝΤ  2  8,00

Μονό αποδεκτό
ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΛΕΣΤΕΡ 1  3,10

*Η στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου