Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

O SPECIAL ONE ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ



Mπορεί στην Ισπανία να μην τα πήγαμε καλά όμως μας πλήρωσε η δυάδα μας από την πρεμιέρα του Κόπα Άφρικα και έτσι η μέρα είχε θετικό πρόσημο. Το σημερινό πρόγραμμα προσφέρει περισσότερες επιλογές, πάμε να τις δούμε.




MANTΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1: Ο Μουρίνιο έχει βρει την άκρη, μετρά 9 σερί νίκες(αήττητο 14 ματς)και η Γιουνάιτεντ πατάει καλά στα πόδια της. Αντίθετα η Λίβερπουλ την Τετάρτη στην ήττα από την Σαουθάμπτον έδειξε πως δεν είναι καλά και ο Μανέ που λείπει στο Κόπα Άφρικα είναι τεράστια απουσία αφού είναι ο πρώτος σκόρερ. Με νίκη ο Μουρίνιο αφήνει πίσω την περίοδο αμφισβήτησης που έχει περάσει για αυτόν τον τελευταίο 1,5 χρόνο...και είναι κάτι που τον τρώει αφού είναι μεγάλος εγωιστής. Έχει δέσει την ομάδα και πλέον οι ποδοσφαιριστές παίζουν για αυτόν...χαρακτηριστικός ο πανηγυρισμός αγκαλιά με τον Φελαϊνί την Τρίτη κόντρα στην Χαλ. Ποντάρουμε στο momentum της Γιουνάιτεντ που έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Έχω και έμπνευση με σκοράκι το 2-1.

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟVER: Η Έβερτον είναι η ομάδα που μετά τους 6 μεγάλους είναι η πιο ποιοτική και εντός έδρας είναι σκληρό καρύδι, έχοντας μόλις μία ήττα σε 10 ματς. Ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την Λέστερ άφησε πικρία και τα ζαχαρωτά ψάχνουν απάντηση στο σημερινό ματς. Για την Σίτι τι να πει κανείς; Στην καλή της μέρα μπορεί να διαλύσει οποιοδήποτε αντίπαλο...όταν όμως της στραβώσει το ματς μπορεί να καταστραφεί. Αυτό που μένει σταθερό είναι στα παιχνίδια της βλέπουμε πολλά γκολ με 14 οver σε 20 ματς. Θα ποντάρουμε στο over του 1,75.


ΞΑΝΘΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟVER: Πρόκειται για τις δύο ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος που βρίσκονται εντός πεντάδας αυτή την στιγμή. Δεν υπάρχει λόγος να παίξει κάποιος από τους δύο κλειστά και το οver του 2,60 είναι ελκυστικότατο. Βοηθάει και το ρεπορτάζ προς αυτήν την κατεύθυνση αφού για την Ξάνθη θα λείψει ο Λισγάρας που είναι ο ηγέτης της άμυνας και ο βασικός αμυντικός χαφ Καμαρά, ενώ για τον ΠΑΣ δεν θα παίξει ο Μπέριος(βασικός στην τριάδα άμυνας) και ο Λίλα που είναι το αμυντικό χαφ που επιλέγει συνήθως ο Πετράκης, Για τους Ηπειρώτες επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ Κόντε και ο Ζάιρο που έλειψαν από το μεγάλο διπλό στην Τούμπα

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΤΖΕΝΟΑ 1: Η Κάλιαρι είναι καθαρά ομάδα έδρας με 6 νίκες σε 9 ματς, έχοντας μαζέψει τους 19 από τους 23 βαθμούς που έχει. Η Τζένοα έχασε τους δύο καλύτερους παίκτες της, ο Παβολέτι πήγε στην Νάπολι και ο Ρινκόν στην Γιουβέντους, ενώ ο τερματοφύλακας Περίν τραυματίστηκε σοβαρά, εκτός έδρας έχει 6 ήττες σε 9 ματς. Τον άσο ευνοεί και η παράδοση με την Κάλιαρι να έχει 9 νίκες στα 12 τελευταία που υποδέχτηκε την Τζένοα.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER: Σπουδαίο ματς ειδικά για τους Βιόλα που τουλάχιστον στο Αρτέμιο Φράνκι δεν χάνουν...η Γιουβέντους κυριαρχεί αλλά φέτος έχει θέμα στην άμυνα και δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Nτάνι Άλβες και Λιχστάινερ, Μπενατιά είναι εκτός ενώ ο Κιελίνι θα περάσει από τεστ ετοιμότητας. Περιμένουμε ματς με ένταση, ρυθμό φάσεις και στις δύο εστίες όπως άλλωστε και τα περισσότερα της Γιουβέντους φέτος. Κρατάμε το οver του 2,10.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΡΟΜΑ 2: H Ρόμα έχει σφίξει, δείχνει μεγάλη σοβαρότητα δεν δέχεται πλέον γκολ με ευκολία και δείχνει ικανή να κυνηγήσει την Γιουβέντους μέχρι το τέλος. Ο Σπαλέτι διαχειρίζεται καλά το ρόστερ και υπάρχει κλίμα εμπιστοσύνης για την ομάδα. Η Ουντινέζε είναι ομάδα με ταβάνι έκανε ένα καλό σερί, ήρθε όμως η ήττα από την Ίντερ την προηγούμενη αγωνιστική, Φιλοδοξίες δεν υπάρχουν αφού δεν θα κινδυνέψει αλλά ούτε μπορεί να κυνηγήσει κάτι παραπάνω. Θα πάμε με το διπλό.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΕΑΛ 1: Η Ρεάλ την Πέμπτη έφτασε πολύ κοντά στο να χάσει το αήττητο αλλά ο Μπενζεμά με το γκολ στο 90' έκανε το 3-3 και το έφτασε στα 40 ματς. Χαμός έγινε με τον Σέρτζιο Ράμος που άνοιξε κόντρα με τους οπαδούς της Σεβίλλης. Το Σάντσεθ Πιθχουάν θα είναι καυτό με την Σεβίλλη να θέλει την νίκη για να δηλώσει διεκδικήτρια του τίτλου. Ο Σαμπαόλι έχει εμφυσήσει την μαχητικότητα στην ομάδα του και οι Σεβιγιάνοι παίζουν με τρομερό πάθος, υπάρχει βέβαια και ποιότητα με τους Νασρί, Μπεν Γιεντέρ, Βάσκες αλλά και τον Γιόβετιτς πλέον. Η Ρεάλ κερδίζει από συνήθεια, παίζει με απίστευτη αυτοπεποίθηση όμως είναι αφύσικο αυτό το σερί 40 αγώνων χωρίς ήττα...η Σεβίλλη είναι δεδομένο πως θα της βάλει δύσκολα, το έδειξε άλλωστε και στο ματς της Πέμπτης παίζοντας μάλιστα με πολλές αλλαγές. Αξίζει να ρισκάρουμε στο 3,50 του άσου.

Σύστημα 2-3
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΕΑΛ 1  3,60
ΚΑΛΙΑΡΙ-ΤΖΕΝΟΑ 1  2,90
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟVER 2,60

Δυάδα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1   2,20
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟVER 1,75

Δυάδα
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER  2,10
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΡΟΜΑ 2  1,90

Ακριβές σκορ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2-1 9,50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου