Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ...



Δεν τα πήγαμε καλά χτες στην προσπάθεια μας στο Κόπα Άφρικα αφού δεν βρήκαμε στόχο σε καμία από τις δύο επιλογές ενώ η Αίγυπτος που στηρίζουμε για να πάει μακριά στην διοργάνωση έκανε απογοητευτική εμφάνιση. Ο Σαλάχ ήταν φανερά ανέτοιμος, ο Ελ Μοχαμάντι έμεινε για ανεξήγητο λόγο στον πάγκο από τον Κούπερ. Σήμερα η εμβόλιμη της Super League έχει την τιμητική της αφού προκύπτουν αρκετές επιλογές.



AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G: Ο Αστέρας του Ελευθερόπουλου είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Ο Σελίν έχει βελτιώσει την εικόνα στην άμυνα...αλλά και πάλι δέχεται γκολ εύκολα. Σήμερα θα λείψει ο Ίγκορ με αποτέλεσμα να παίξει ο Μπέρτος δεξιά και ο Χαμντανί θα παίξει στο κέντρο της άμυνας. Στα τελευταία 10 ματς έχει 8 γκολ-γκολ ενώ έχει σκοράρει στα 9. Ο Ολυμπιακός θα παίξει και σήμερα με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ρέτσο, Βιάνα που προκάλεσαν άφθονο γέλιο στο 2-2 με τον Πλατανιά. Με τις προβληματικές άμυνες που έχουν και οι δύο αλλά και την ευχέρεια στο σκοράρισμα από ένα γκολ το έχουν και στο 2,05 είναι εξαιρετική επιλογή.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ G/G: Kαλές ομάδες και οι δύο βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία έχοντας φθηνά ρόστερ...όμως εξαιρετικά δουλεμένες στο παιχνίδι τους. Ο Πανιώνιος έρχεται από δύο σπουδαία διπλά σε Αγρίνιο και Περιστέρι και φιγουράρει στην 2η θέση. Ο ΠΑΣ μετά την νίκη στην Τούμπα ηττήθηκε από την Ξάνθη (2-0) σε ένα ματς που πάντως θα μπορούσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα αφού δεν ήταν κατώτερος της αντιπάλου. Πριν 13 μέρες στην Νέα Σμύρνη ήρθαν 1-1...από εκεί ξεκινάει το ματς και σήμερα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΕΚ 1Χ: Η ΑΕΚ μπορεί να πήρε βαθμό στην Λεωφόρο όμως είχε ως κορυφαίο τον τερματοφύλακα Μπάρκα και παρότι έπαιζε κόντρα σε έναν αποδεκατισμένο Παναθηναϊκό δεν απείλησε σχεδόν καθόλου. Με τον Μοράις...ουσιαστικά να αποτελεί ξένο σώμα είναι λογικό να μην υπάρχει πάθος, θέληση από τους παίκτες ενώ το γκολ για την Ένωση είναι ένα άλυτο πρόβλημα. Ο Πορτογάλος σε 13 ματς στον πάγκο των κιτρινόμαυρων έχει 3 νίκες... Δεν είναι καλύτερα τα πράγματα στον Παναιτωλικό που στα τελευταία πέντε ματς έχει 4 ήττες και μία ισοπαλία. Ο Ματζουράκης απολύθηκε και ο Χάβος είναι προ των πυλών, ο Νταλακούρας θα καθίσει σήμερα στον πάγκο και περιμένουμε αντίδραση από τους παίκτες του Παναιτωλικού, ενώ πριν λίγες μέρες στο ΟΑΚΚΑ πήραν το 0-0. Θα ποντάρουμε στο 1Χ.

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΟVER: Ο Άρης έχει μεγάλο θέμα στην άμυνα αφού δέχεται γκολ εύκολα και σχεδόν σε κάθε ματς. Ο Πανσερραϊκός μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα έχει πέσει το τελευταίο διάστημα άλλα έχει παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Θα ποντάρουμε στο οver.

ΓΚΑΜΠΟΝ-ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ G/G: H διοργανώτρια Γκαμπόν δεν μπόρεσε να νικήσει την αδύναμη Γουίνεα Μπισσάου δεχόμενη γκολ στο τέλος ενώ δέχτηκε και πολλές φάσεις έχοντας εμφανή πρόβλημα στην άμυνα. Πλέον υπάρχει μεγάλη πίεση πάνω από την ομάδα και η νίκη είναι απαραίτητη σήμερα. Η Μπουρκίνα Φάσο έκανε θετική εμφάνιση κόντρα στο Καμερούν παρότι έμεινε πίσω στο σκορ πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε. Ο Ομπαμεγιάνγκ σκόραρε στην πρεμιέρα και μπορεί να το κάνει και σήμερα...όμως με την εικόνα της άμυνας του Γκαμπόν δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν.

Δυάδα
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ G/G  2,05
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G  2,00

Tριάδα
ΓΚΑΜΠΟΝ-ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ G/G 2,25
ΑΡΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ OVER 1,75
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΕΚ 1Χ 1,80



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου