Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΜΑΤΣΑΡΕΣ,ΚΑΝΑΠΕ, ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και Super Σαββατοκύριακο γεμάτο ματσάρες...ειδικά σήμερα μπορείς να κάτσεις στον καναπέ στις 14:30 και να σηκωθείς γύρω στις 12:00 το βράδυ. Ξεκινάς με Σίτι-Τσέλσι, ένα ημίχρονο Ντόρτμουντ-Γκλάντμπαχ,συνεχίζεις με Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ και κλείνεις με Γιουβέντους-Αταλάντα. Αναγκαστικά θα ποντάρουμε...πάμε να δούμε τι.





ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1&ΟVER 3,5: Σε κακή κατάσταση η Μπαρτσελόνα που χωρίς την Ινιέστα έχει χάσει την ηρεμία στο κέντρο και στην άμυνα δέχεται πάρα πολύ εύκολα φάσεις αφού ο Μπουσκέτς είναι ντεφορμέ από το ξεκίνημα της χρονιάς. Ο αρχηγός επιστρέφει όμως η φορμαρισμένη Ρεάλ δεν θα έχει τους κομβικούς Κροος, Μπέιλ, Μοράτα και ο Ζιντάν θα αναγκαστεί να παίξει με φορ τον φευγάτο Μπενζεμά. Θα ποντάρουμε στους Καταλανούς που είναι στο -6 καίγονται και έχουν τους παίκτες να τους βγάλουν από την φωτιά...Μέσι,Νεϊμάρ και Σουάρες μπορούν αν είναι σε καλή βραδιά μπορούν να διαλύσουν την κακή άμυνα των Μαδριλένων(έχει δεχτεί γκολ στα 18 από τα 21 επίσημα ματς). Άλλωστε την δεδομένη στιγμή μόνο σε αυτούς τους τρεις μπορεί να στηριχτεί ο Λούις Ενρίκε οπότε αναγκαστικά θα παίξει φουλ επίθεση...Πάμε με τον άσο σε συνδυασμό με πολλά γκολ αφού δύσκολα θα κρατήσει μόνος του το μηδέν ο λαβωμένος Πικέ.

MANTΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΕΛΣΙ Χ: Ντέρμπι τίτλου με την Σίτι του Γκουαρντιόλα να υποδέχεται την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Premier League, την Τσέλσι των 7 συνεχόμενων νικών με ένα μόλις γκολ παθητικό. Ο Κόντε πατάει πάνω στην αυτοπεποίθηση που έχει δημιουργήσει το σερί στους παίκτες του και σαν Ιταλός που είναι...θα προσπαθήσει να κλειδώσει τουλάχιστον τον πόντο. Η Σίτι ακόμα δεν λειτουργεί ακόμα στο 100% ως ομάδα Γκουαρντιόλα και χρειάζεται βελτίωση. Ίσως στην πορεία του ματς συμβιβαστεί και αυτή με την ισοπαλία. Ποντάρουμε στην μοιρασιά και από την στιγμή που σκοράρουν με ευκολία και στο 2-2.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2: Συγνώμη αλλά ομάδα που έχει 8 νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία 9 ματς, σκοράρει με ευκολία σφίζει από υγεία και ενθουσιασμό δεν γίνεται να πληρώνει 9,00 ακόμα και αν παίζει κόντρα στην κυρίαρχο του ιταλικού ποδοσφαίρου Γιουβέντους. Η οποία θα παραταχθεί χωρίς, Μπονούτσι, Μπαρτσάλι και Ντάνι Άλβες και έδειξε κόντρα στην Τζένοα (ήττα με 3-1) ότι δεν πατάει καλά.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1: Έχουμε νοσταλγήσει την περσινή Γουέστ Χαμ που μας χάρισε εξαιρετικές στιγμές με μεγάλες νίκες κόντρα στα φαβορί για τον τίτλο. Σε αυτό το Λονδρέζικο ντέρμπι είναι η ευκαιρία για τα Σφυριά του Μπίλιτς να μας την θυμίσουν ξανά αφού η Άρσεναλ το τελευταίο διάστημα δεν είναι καλά και γυροφέρνει μια ήττα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2: Από την μία έχουμε τον Πλατανιά που έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ στα τελευταία 9 επίσημα ματς(ένα την Τετάρτη κόντρα στην Σπάρτη και ένα κόντρα στον Ηρακλή) έχοντας τεράστιο επιθετικό πρόβλημα κάτι που παραδέχτηκε και ο Παράσχος, Από την άλλη έχουμε έναν Πανιώνιο που σφύζει από υγεία, έρχεται από μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό που άξιζε 100% την νίκη παρότι έμεινε στο 1-1 δεχόμενος την ισοφάριση στο 90'. Πριν την διακοπή οι Πάνθηρες είχαν κερδίσει τον ΠΑΟΚ, ενώ γενικά έχουν κάνει δύο διπλά σε ανάλογα ματς με το σημερινό στις έδρες της Ξάνθης και του Ηρακλή. Ο αγώνας κυπέλλου με τον Κισσαμικό αναβλήθηκε και έτσι δεν υπάρχει θέμα κούρασης για την ομάδα της Νέας Σμύρνης που βρίσκεται στην Κρήτη από την Τρίτη ενώ επιστρέφουν σε σχέση με το ματς με τον Παναθηναϊκό οι βασικότατοι Σιώπης και Ρισβάνης. Δεν βρίσκω λόγο που το διπλό πρέπει να δίνει 3,40.

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2: Στην Βέροια όλα είναι μαύρα...αγωνιστικά η ομάδα δεν τραβάει...με μία νίκη σε 11 επίσημα ματς ενώ έρχεται από ήττα-αποκλεισμό στο κύπελλο εντός έδρας από τον Αιγινιακό. Τεράστιο θέμα υπάρχει και με τις οφειλές προς τους παίκτες που την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν αποχή...ζητώντας μάλιστα και την απομάκρυνση του Γράφα από τον πάγκο γιατί δεν τον γουστάρουν. Σημαντικές απουσίες των βασικών Ναβλόσκι, Μαραγκού, Σισοκό και Καπετάνου. Ο Παναιτωλικός έχει τις αδυναμίες του όμως είναι καλύτερη ομάδα και πιο δουλεμένη ομάδα από τους γηπεδούχους, έχοντας τον Ματζουράκη από πέρυσι στον πάγκο και έχει την ευκαιρία να κάνει ένα σημαντικό διπλό που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά. Στο 2,15 θα ποντάρω στους Αγρινιώτες.

ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ-ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΑΣΤΚ ΟVER: Ομάδες που σκοράρουν με ευκολία με τον Βίσλα παρόλο που βρίσκεται στην 10η θέση να έχει την 5η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και να έρχεται από 5 σερί οver 3,5(2-4,5-1,6-2, 3-2, 2-2 τα σκορ της) ενώ σε 20 επίσημα ματς έχει μείνει άσφαιρη μόνο 3 φορές, έχοντας 14 οver. H πρωτοπόρος στην βαθμολογία Λέχια έχει την ευκαιρία μετά την γκέλα της Λέγκια χτες να ανεβάσει την διαφορά από την περσινή πρωταθλήτρια στους 10 βαθμούς. Μετρά 12 οver σε 17 ματς πρωταθλήματος ενώ δεν έχει βρει δίχτυα μόλις σε δύο από αυτά.

ΡΟΣΤΟΦ-ΖΕΝΙΤ 1: H Ροστόφ έχει μείνει πολύ πίσω στην βαθμολογία και διαλέγει ματς που θα χτυπήσει και έτσι την Τετάρτη κόντρα στην Ουράλ κατέβηκε χωρίς 9 βασικούς για να τους έχει φρέσκους στο σημερινό ντέρμπι. Η Ζενίτ μπορεί να κέρδισε την Ούφα...αλλά επειδή έτυχε να δούμε το ματς ήταν τραγική και αν η αντίπαλος της είχε την στοιχειώδη ευστοχία θα μπορούσε να σκοράρει τουλάχιστον 3 γκολ...όμως δύο αντεπιθέσεις έδωσαν την νίκη στην ομάδα του Λουτσέσκου που είναι φανερό πως χρειάζεται ανάσες αφού το μικρό ρόστερ δεν δίνει την δυνατότητα στον Ρουμάνο να ξεκουράσει τους παίκτες του. Εκτός οι Χάβι Γκαρθία, Ντάνι, Κερζάκοφ, Σμόλινκοφ, Σατόφ, Ποντάρουμε στην καρδιά της περσινής πρωταθλήτριας.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΛΕΣΤΕΡ ΟVER: Προκύπτει ξεκάθαρα από την συμπεριφορά και των δύο εντός και εκτός έδρας. Η Σάντερλαντ εντός έδρας έχει 5 οver σε 6 ματς Από την άλλη η Λέστερ φέτος έχει χάσει την αξιοπιστία στην άμυνα και δέχεται γκολ πολύ εύκολα, ενώ μετρά 5 οver σε 6 εκτός έδρας ματς και 10 σε 13 συνολικά. Με τους γηπεδούχους να θέλουν να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση και την Λέστερ να ψάχνει βαθμολογική αναρρίχηση το οver του 1,95 μας κάνει.

Μονό αποδεκτό
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2  9,00

Σύστημα 3-4-5
ΡΟΣΤΟΦ-ΖΕΝΙΤ 1  2,90
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2  3,40
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΕΛΣΙ Χ  3,50
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1  5,50
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1&ΟVER 3,5  3,50

Tριάδα
ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2   2,20
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΛΕΣΤΕΡ ΟVER  1,95
ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ-ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΣΚ ΟVER 1,80

Aκριβές Σκορ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΕΛΣΙ 2-2  13,00

*Η στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου