Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

SUPER ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΑΝΟΕΤΑ


Πατώσαμε και χτες συνεχίζοντας έτσι το αρνητικό σερί των τελευταίων ημερών που μας στέλνει συνεχόμενους κουβάδες. Από την στιγμή που δεν μας πάει δεν το τραβάμε από τα μαλλιά θα πάμε χαλαρά με μια δυαδούλα.




ΧΕΡΤΑ-ΜΑΪΝΤΖ 1: H Xέρτα στο Βερολίνο είναι πανίσχυρη με 5 νίκες σε ισάριθμα ματς. Έρχεται από λευκή ισοπαλία στο Άουγκσμπουργκ σε ένα ματς που είχε την υπεροχή αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Δυνατό σύνολο που δέχεται δύσκολα γκολ και ξέρει τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Μάιντζ πήρε την Πέμπτη άχρηστη...ισοπαλία στην έδρα της Σεντ Ετιέν αφού αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League. Κούραση και αρκετές απουσίες για την Μάιντζ μας οδηγούν στον άσο για την σοβαρή Χέρτα.


ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5: Δεν έχει κερδίσει στις προηγούμενες εφτά επισκέψεις της στο Ανοέτα η Μπαρτσελόνα που έρχεται όμως γκέλα ολκής στο 0-0 με την Μάλαγα που την άφησε 4 βαθμούς πίσω από την Ρεάλ. Με το Ελ Κλάσικο να ακολουθεί δεν σκέφτονται καν το ενδοχόμενο γκέλας στην Βαρκελώνη όμως οι Βάσκοι της Σοσιεδάδ έρχονται από 4 σερί νίκες και δεν αστειεύονται. Περιμένουμε μεγάλη μάχη και θα τα πάμε με τα πολλά γκολ.

Δυάδα
ΧΕΡΤΑ-ΜΑΪΝΤΖ 1  2,00
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου