Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΜΟΥΡΙΝΙΟ,ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΔΗΜΕΝΕΣ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ



Μόνο σοβαρός δεν ήταν ο ΠΑΟΚ στο Μπακού και έχασε με κάτω τα χέρια.Δεν θα μας πείραζε καθόλου αν έβγαινε το οver στο Σεντ Ετιέν για να πληρωθούμε την τριάδα μας. Πάμε στα φρέσκα ψάρια, επειδή το Σαββατοκύριακο είναι μια δύσκολη υπόθεση και αύριο δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί χρόνος για γράψιμο έχουμε στήλη διημέρου με σημεία και των δύο ημέρων. Το Τσέλσι-Λέστερ που είδαμε από κοντά βγάζει σημεία...αφού η συμπεριφορά και των δύο μας άφησε χρήσιμα συμπεράσματα. Πάμε λοιπόν με Πανιώνιο(Πάνθηρες), Μουρίνιο και κοντράρουμε τις μαδημένες αλεπούδες της Λέστερ.



ΣΑΒΒΑΤΟ
ΑΕΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Χ2: Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ Μοράις δεν πρόλαβε να κάνει 2-3 προπονήσεις...Πατίτο, Χριστοδουλόπουλος, Βάργκας, Λέσκοτ είναι εκτός και οι Σιμόες, Γιόχανσον μπορεί να μπήκαν στην αποστολή αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση στο 100%. Ο Πανιώνιος είναι στρωμένη και στιβαρή ομάδα είναι εξαιρετικός στο να κλείνει χώρους και να χτυπάει στην κόντρα. Είναι δεδομένο πως δεν θα είναι εύκολο βράδυ για τους γηπεδούχους.

ΛΕΣΤΕΡ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 2: Πραγματική απογοήτευση η Λέστερ φέτος στην Premier League με τους παίκτες του Ρανιέρα να μην μπορούν να διαχειριστούν την παράλληλη παρουσία τους και στο Champions League. Είναι φανερό πως τους λείπει ένταση, πάθος, κίνητρο, δέχονται γκολ για πλάκα,το δίδυμο Βάρντι, Μαχρέζ είναι ντεφορμέ, ο Καντέ λείπει πολύ πάρα πολύ...ενώ οι καινούριοι Σιλμανί και Μούσα δεν έχουν προσφέρει ακόμα σχεδόν τίποτα. Βάρντι, Μόργκαν και Κίνγκ δεν έκαναν προπόνηση την Πέμπτη για λόγους ξεκούρασης...  Η Κρίσταλ Πάλας είναι ομάδα που γουστάρει να παίζει εκτός έδρας...ο Πάρντιου έχει δουλέψει πολύ το σύνολο του, έχει τον τρόπο να περιμένει και να χτυπήσει όταν πρέπει. Διπλό στο 4,30.


ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5: H Bαλένθια με Πραντέλι στον πάγκο πήρε διπλό στο Χιχόν αλλά δέχτηκε σε ακόμη ένα ματς γκολ (έχει δεχτεί σε όλα τα ματς). Η Μπαρτσελόνα με τον Μέσι να επιστρέφει on fire κέρδισε την Σίτι χωρίς να κάνει μεγάλη προσπάθεια. Πάει στο Μεστάγια χωρίς τους Πικέ, Άλμπα και αμυντικά θα έχει πρόβλημα αφού οι στις Νυχτερίδες επικρατεί ενθουσιασμός και υπάρχει ποιότητα μπροστά. Πολλά γκολ στο 2,00.

ΛΕΓΚΙΑ-ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ ΟVER: Το μεγάλο ντέρμπι του Πολωνικού πρωταθλήματος με τις δύο ομάδες να αποτελούν μέχρι τώρα πάντως σκιά του εαυτού τους. Η πρωταθλήτρια Λέγκια βρίσκεται στην 13η θέση και η Λεχ Πόζναζν στην 6η. Στο Pepsi Αrena περιμένουν την ανάκαμψη και θα υπάρχει πίεση για την νίκη...βέβαια η άμυνα είναι χωνί και έρχεται από 9 οver στα τελευταία 10. Η Λεχ επίσης δεν πρόκειται να κλειστεί. Περιμένουμε γκολ.



ΚΥΡΙΑΚΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2: Η κατάσταση στον Ηρακλή ήταν τραγική με την φυγή του Παπαδόπουλο πλέον τα πάντα βρίσκονται ένα βήμα πριν το μπαμ... και ο ανεβασμένος Ατρόμητος αν είναι σοβαρός μπορεί να φύγει με την νίκη από την Θεσσαλονίκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ G/G: Ο ΠΑΟΚ έρχεται από την χειρότερη (μαζί με την Βέροια) φετινή εμφάνιση ενώ ο Ολυμπιακός αντίθετα από την καλύτερη της σεζόν μέχρι τώρα. Περιμένουμε καλό ματς με τον Δικέφαλο να είναι ανταγωνιστικός.Οι ερυθρόλευκοι έχουν σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα, αλλά και η απουσία Τζαβέλα έχει φέρει αστάθεια στον ΠΑΟΚ. Από ένα γκολ το έχουν.


ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2: Ο Μουρίνιο περιμένει να δώσει απαντήσεις σε αυτούς που τον έφαγαν πέρυσι...μπορεί ο κόσμος στην κερκίδα να τον αποθεώσει όμως ο Πορτογάλος θα σκυλιάσει για να τους πληγώσει. Η Τσέλσι μπορεί να κέρδισε εύκολα την Λέστερ...αλλά έχει μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα αφού το 3-4-2-1 του Κόντε δεν έχει περάσει σωστά. Ο Ντάβιντ Λούις είναι αλλού για αλλού, το πείραμα με τον Μόουζες ως μπακ χαφ πέτυχε με την Λέστερ αλλά δεν προσφέρει σιγουριά ενώ ο Αθλιπικουέτα ως στόπερ δεν έχει το ύψος που χρειάζεται. Παίκτης κλειδί ο Καντέ που αυτή την στιγμή είναι το Άλφα και το Ωμέγα των Μπλε. Ο Ντιέγκο Κόστα μοιάζει με βόμβα έτοιμη να εκραγεί κόντρα στην Λέστερ επειδή του έκανε παρατηρήσεις ο Κόντε έβαλε τις φωνές και ζήτησε αλλαγή...Η Γιουνάιτεντ δεν θα ντραπεί να παίξει κυνικά για το αποτέλεσμα και θα της δώσουμε προβάδισμα.

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΟVER:  H Kάλιαρι έρχεται από μεγάλο διπλό στο Μιλάνο επί της Ίντερ και τρεις σερί νίκες που έχουν φέρει ενθουσιασμό στην Σαρδηνία. Η Φιορεντίνα δεν έχει νίκη στα τελευταία 4 ματς και χρειάζεται άμεσα βαθμολογική ανάκαμψη. Οι γηπεδούχοι μετράνε 8 οver σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος και δύσκολα θα αλλάξουν και ΄σήμερα τακτική με τους Βιόλα να χρωστάνε ένα καλό ματς.


Σύστημα 2-3
ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  2  3,80
ΛΕΣΤΕΡ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 2  4,30
ΑΕΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Χ2  2,80

Δυάδα
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ  2  2,40
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ G/G  2,20

Tριάδα
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5  2,00
KAΛΙΑΡΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΟVER 2,00
ΛΕΓΚΙΑ-ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ  ΟVER 2,00

*H στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου