Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

WILL GRIGG'S ON FIRE!!!! ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ


Όπως ακριβώς περιμέναμε ομάδα Ρωσία δεν υπήρχε στο χορτάρι και η Ουαλία πήρε μια εύκολη νίκη και μας πλήρωσε αυτό το ωραιότατο 2,90. Στο άλλο ματς η Αγγλία σπατάλησε ένα κάρο ευκαιρίες, έτσι το ματς δεν άνοιξε ποτέ για να βγει το οveraki. Τεράστιο κατόρθωμα η πρώτη θέση των Ουαλών. Χαμός σήμερα αφού εκτός από τα 4 ματς του Euro έχουμε και τον πρώτο ημιτελικό του Copa America μια διοργάνωση που ίσως θα έπρεπε να μην ασχοληθούμε άλλο μετά από αυτά που πάθαμε με το Μεξικό. Πάντως τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν...ότι οι παίκτες ήταν πειραγμένοι από κάτι που έφαγαν ή πήραν. Που να βγάλεις άκρη... To σύνθημα μας για σήμερα είναι ένα Will Grigg's On Fire !!!! 


ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖI...

He will score goals, he will just score more and more. He will score goals, that’s what we signed him for.
Will Grigg’s on fire, your defence is terrified
Will Grigg’s on fire, your defence is terrified
Will Grigg’s on fire, your defence is terrifed

Will Grigg’s on fire, na na na na na na na na na na na


ΒΟΡΕΙΟΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑ (+2)-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1: Η εικόνα της Γερμανίας μέχρι τώρα είναι μέτρια...χάρης τον Νόιερ έχει κρατήσει το μηδέν μέχρι τώρα αφού τόσο η Ουκρανία, όσο και η Πολωνία έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες. Επιθετικά η επιλογή του Γκέτσε δεν έχει βγει και οι Μίλερ, Ντράξλερ, Οζίλ δείχνουν ντεφορμέ με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απειλήσουν τα Πάντσερ. Οι Βόρειοιρλανδοί ζουν μαγικές στιγμές σπουδαία νίκη επί της Ουκρανίας, οι οπαδοί έχουν στήσει ένα ατέλειωτο πάρτι στο Μπέλφαστ. Ξυλοκόποι κανονικοί μπορεί να είναι...όμως παίζουν με απίστευτο πάθος, δύναμη και θέληση. Δεν θα περάσουν εύκολο βράδυ οι Γερμανοί. Θα πάρουμε την νίκη των Βορειόιρλανδών με handicap δύο γκολ...δηλαδή και με ήττα με ένα γκολ είμαστε μέσα. Στην τρέλα των Βορειοιρλανδών θα ποντάρουμε σήμερα και στο μυθικό σύνθημα τους για τον Γουίλ Γκρίγκ τον πιο τραγουδισμένο...επιθετικό του τουρνουά έστω και αν δεν έχει παίξει λεπτό ακόμα, βάλτον μέσα ρε συ κόουτς έτσι για τον χαβαλέ.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ 2: Η Πολωνία αδικείται από το 0-0 κόντρα στους Γερμανούς αφού αυτή ήταν που έχασε τις πιο κλασικές ευκαιρίες με μοιραίο τον Μίλικ. Πλέον με 4 βαθμούς έχει προκριθεί και θα παλέψει για την πρώτη θέση με τους Γερμανούς αλλά θα χρειαστεί να καλύψει την διαφορά τερμάτων αφού τώρα υπολείπεται ένα. Ο Λεβαντόφσκι δεν έχει σκοράρει ακόμα και κόντρα στους απογοητευμένους και χωρίς ελπίδες πρόκρισης Ουκρανούς θα ποντάρουμε σε νίκη της Πολωνίας με σκόρερ τον επιθετικό της Μπάγερν. Σφιχτή ομάδα, με καλά τρεξίματα έχει υψηλούς στόχους θα βρει τον τρόπο να πάρει την νίκη.

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 2: Οι Κροάτες μέχρι το 75' του αγώνα με την Τσεχία ήταν στον έβδομο ουρανό. Ξαφνικά ο Μόντριτς ένιωσε ενοχλήσεις έγινε αλλαγή και ήρθε η κατάρρευση με αποτέλεσμα το 2-0 να γίνει 2-2. Τα χειρότερα ήρθαν από τους οπαδούς αφού οδήγησαν τον αγώνα σε διακοπή ρίχνοντας βεγγαλικά, ενώ απειλούν να το ξανακάνουν...αφού τα έχουν βάλει με την ομοσπονδία. Οι Ισπανοί είχαν εύκολο βράδυ κόντρα στην Τουρκία και έφτασαν εύκολα στο 3-0. Η πρόκριση έχει έρθει για τους Φούριας Ρόχας όμως θέλουν και την πρωτιά. Στην Κροατία το κλίμα χάλασε οι Μόντριτς, Μάντζουκιτς είναι αμφίβολοι και πλέον θέλουν μόνο νίκη για την πρώτη θέση. Ο Ντελ Μπόσκε μπορεί να κάνει αλλαγές χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό αφού αυτοί που θα μπουν έχουν κίνητρο. Διπλό στο 2,10...κόντρα στην λογική αφού με την ισοπαλία βολεύονται και οι δύο.


HΠΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΟVER: Το 4-1 της Αργεντινής επί της Βενεζούελας φανερώνει την εικόνα του ματς εν μέρη. Γιατί μπορεί η ομάδα του Μαρτίνο να έβαλε 4 γκολ και να έχασε ευκαιρίες για άλλα τόσα, αμυντικά όμως έμπαζε από παντού με την Βενεζουέλα εκτός από το γκολ που πέτυχε να έχει ένα χαμένο πέναλτι, ένα δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες. Οι ΗΠΑ είναι σκληροτράχηλη ομάδα, με παίκτες αθλητικούς και πολλά τρεξίματα ενώ έχουν την στήριξη του κοινού αφού παίζουν εντός έδρας. Όποιος είδε πάντως το τελευταίο εικοσάλεπτο του προημιτελικού με τον Ισημερινό θα τρόμαζε πραγματικά, οι Αμερικάνοι είχαν μπει στην κυριολεξία μέσα στα δίχτυα και δέχτηκαν ένα γκολ και γλίτωσαν από θαύμα την ισοφάριση. Γενικά βλέπω ματς με γκολ και ας είναι ημιτελικός, παίζουν δύο ομάδες που δεν έχουν σωστή αμυντική λειτουργία, ενώ για την ομάδα του Κλίνσμαν θα λείψουν τα δύο αμυντικά χαφ Τζόουνς και Μπεντόγια.

ΤΣΕΧΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ 1: Ένα καλό εικοσάλεπτο ήταν αρκετό για τους Τσέχους απέναντι στην Κροατία για να επιστρέψουν στο ματς και πάρουν τον πόντο που τους κρατάει ζεστού στο κυνήγι της πρόκρισης. Στην Τουρκία επικρατεί μιζέρια από τις κάκιστες εμφανίσεις της ομάδας, ο Τερίμ τα έβαλε με τους ποδοσφαιριστές του, ο κόσμος αποδοκίμαζε τον Αρντά Τουράν, γενικά κακό κλίμα. Οι Τσέχοι θα παραταχθούν χωρίς τον Ροτσίσκι όμως με την εξέλιξη που είχε το ματ με την Κροατία απέκτησαν ψυχολογία και θα μπουν για να πάρουν την νίκη που θα τους δώσει εκτός απροόπτου την πρόκριση.

Δυάδα
ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ 2  2,00
ΗΠΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ  ΟVER  1,85

Τριάδα
ΤΣΕΧΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ 1  2,30
ΒΟΡΕΙΟΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑ (+2)-ΓΕΡΜΑΝΙΑ  1  1,90
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 2  2,00

Moνό αποδεκτό
ΒΟΡΕΙΟΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1              16,00

Μονό αποδεκτό

Να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ       ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ  6,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου