Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ


Καλά τα πήγαμε χτες, περάσαμε άνετα την δυάδα μας με το γερμανικό οver στην τρίτη κατηγορία με το σημείο να έχει επιβεβαιωθεί από το 9'...και την Άρσεναλ. Πιάσαμε και την ισοπαλία στο Τσέλσι-Γιουνάιτεντ με το μοναδικό που μας ξέφυγε να είναι η Νάπολι που δεν έκανε πάρτι και κέρδισε με το ζόρι την Κάρπι. Θα μπορούσε το τριήμερο να μας δώσει πολλά περισσότερα...όμως τελικά είχαμε και χασούρα. Κακό το πρόγραμμα σήμερα...δύο σημεία έτσι για να περάσει ευχάριστα μέρα και να δούμε με ενδιαφέρον το ματς στην Νέα Σμύρνη.




ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  G/G:  Ο Πανιώνιος συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και φιγουράρει στην 5η θέση της βαθμολογίας και έχει την ευκαιρία να ξεφύγει από τον ισόβαθμο του Αστέρα. Η ομάδα του Ουζουνίδη δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία 4 ματς και παρά τις απώλειες στις μεταγραφές δείχνει να κρατιέται σε εξαιρετικό επίπεδο, ο Μπουμάλ πάντως λείπει πολύ και τον έχει κάνει προβλέψιμο επιθετικά. Στην καλύτερη κατάσταση του από το ξεκίνημα της σεζόν βρίσκεται ο Παναιτωλικός, έχοντας 4 νίκες, μία ισοπαλία και μόλις ήττα στα τελευταία 6 ματς.Ο Ματζουράκης έχει βελτιώσει αισθητά την αμυντική λειτουργία της ομάδας του Αγρινίου που έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία 4 και πλέον φιγουράρει στην 7η θέση. Απώλεια ο Βιγιαφάνες που ήταν ο κινητήριος μοχλός μεσοεπιθετικά. Έτσι πως αγωνίζονται οι δύο ομάδες πρώτη επιλογή έμοιαζε το under...όμως σήμερα δεν θα έχουν στην διάθεση τους και οι δύο τους ηγέτες της άμυνας, αφού από τους γηπεδούχους είναι τιμωρημένος ο Ρισβάνης(έχει φύγει και ο Χατζησαϊας) και από τους φιλοξενούμενους ο Παπάζογλου. Mε αυτά τα δεδομένα θα δώσω προβάδισμα στο γκολ-γκολ...

XABΡΗ-ΝΤΙΖΟΝ Χ: Η Χάβρη έχει στόχο την άνοδο, όμως την πληγώνουν οι εκτός έδρας επιδόσεις της, αφού δεν μπορεί να πάρει εύκολα βαθμούς. Αντίθετα στην έδρα της έχει 4 σερί νίκες και αήττητο 8 αγώνων.  Η Ντιζόν βρίσκεται στην κορυφή με ματς λιγότερο, τρέχει αήττητο 10 αγωνιστικών και έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Δυνατή στην έδρα της η φιλόδοξη Χάβρη, μπορεί να πάρει έστω τον βαθμό από την πρωτοπόρο Ντιζόν...που ούτε σε αυτήν θα κακοπέσει αφού θα μείνει στην κορυφή.

Δυάδα
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  G/G  2,15
ΧΑΒΡΗ-ΝΤΙΖΟΝ Χ  3,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου