Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΛΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΑΚΙ ΠΡΕΒΕΖΗΣ...



Νωθρή εμφάνιση από την Αργεντινή που έμεινε στο 0-0 με την Παραγουάη και μας στέρησε ένα καλό ταμείο με την τριάδα μας. Αφήνουμε πίσω τα ματς των εθνικών ομάδων που θα μας απασχολήσουν ξανά σε ένα μήνα, σήμερα θα κάνουμε ένα περίεργο συνδυασμό...με επιλογές από Βραζιλία, ΜLS, Football League αλλά και Γ' εθνική. Πως θα σας φαινόταν λοιπόν η δυάδα με το διπλό του Πιερικού επί του Αχέροντα Καναλακίου στην Πρέβεζα και τον άσο του Ντάλας επί του Βανκούβερ;



ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΟVER: H ομάδα της Ελευσίνας είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό καθώς η αποχώρηση του ιδιοκτήτη Γιαλιά στην μέση του καλοκαιριού δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στον σχεδιασμό με αποτέλεσμα η ομάδα του Θανάση Δημόπουλου να έχει κενά στο ρόστερ (πρόεδρος είναι ο αδερφός του και τεχνικός διευθυντής ο άλλος αδερφός του). Οι δύο ήττες από Κέρκυρα και Λάρισα με το ίδιο σκορ (3-1) δείχνουν κενά στην άμυνα. Η Παναχαϊκή στα χαρτιά διεκδικεί άνοδο αλλά με την εικόνα που είχε στην ήττα με 1-0 από την Καρδίτσα δύσκολα θα τα καταφέρει. Θέλουν την νίκη και οι δύο ομάδες και θα μοχθήσουν για αυτήν, το οver 2,00 θα είναι η επιλογή μας. Υπάρχει έντονο παρασκήνιο με τον Παπαδάκη που έχει αναλάβει την ομάδα της Πάτρας να βρίσκεται μέχρι πριν 3 χρόνια στο τιμόνι του Πανελευσινιακού.

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2: Ο νεοφώτιστος Αχέρων ξεκίνησε με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς το φετινό πρωτάθλημα και είναι δεδομένο πως θα βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή. Άλλωστε το ρόστερ της ομάδας της Πρέβεζας δεν είναι για κάτι παραπάνω. Ο ιστορικός Πιερικός γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι από την Νίκη Βόλου και χρειάζεται άμεσα επιστροφή στις νίκες για να μην χάσει και άλλο έδαφος. Η ομάδα της Κατερίνης παρά τα προβλήματα που υπήρχαν το καλοκαίρι έφτιαξε ένα καλό ρόστερ με έμπειρους ποδοσφαιριστές (Πέεφ, Καράμπελας, Κουρούπης) και στο 2,20 θα πάμε με το διπλό.

ΝΤΑΛΑΣ-ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ 1: Στην κορυφή της Δύσης βρίσκεται το Ντάλας σε ισοβαθμία με το Λος Άντζελες, η πρώτη θέση δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ και οι γηπεδούχοι με 3 ματς να απομένουν θέλουν να παραμείνουν εκεί. Στην έδρα τους είναι πανίσχυροι με 11 νίκες σε 15 ματς. Σε μέτρια κατάσταση το Βανκούβερ που αγνοεί την νίκη στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει απλά να περιμένει τα πλέι οφ όπου έχει εξασφαλίσει ήδη θέση. Θα πάμε με το Ντάλας που έχει κίνητρο ενώ εντός έδρας έχει 6 νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα στο Βανκούβερ.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ-ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ ΟVER: Από βαριά ήττα με 5-1 στην έδρα της Σαπεκοένσε έρχεται η Παλμέιρας που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός τετράδας. Επιθετικά είναι εξαιρετική αφού με 50 γκολ έχει την δεύτερη καλύτερη επίδοση μετά τα 51 της Μινέιρο, εκεί που τα χαλάει είναι η άμυνα αφού δέχεται εύκολα γκολ. Φορμαρισμένη η Πόντε Πρέτα με 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα πέντε τελευταία έχοντας φέρει οver και γκολ σε όλα. Ομάδες που στα παιχνίδια τους έχουμε καλό ρυθμό και γκολ, το οver στο 1,95 θα μπει στο παιχνίδι μας.

Δυάδα
ΝΤΑΛΑΣ-ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ 1 1,90 
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2 2,20

Δυάδα
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΟVER 2,00
ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ-ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ  ΟVER 1,95

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου