Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

3 ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, 2 ΟVER ΚΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ



Tραγικός απολογισμός χτες με μηδέν στα 4 σημεία στις δυάδες και τις δύο εκπλήξεις μας να μην τα καταφέρνουν παρότι ότι προσπάθησαν. Συμπληρώσαμε από την Πέμπτη ένα κακό τριήμερο και θα προσπαθήσουμε να το γυρίσουμε σήμερα κάνοντας παιχνίδι με τα γκολ...




ΜΠΟΧΟΥΜ-ΛΕΙΨΙΑ G/G: Κοντράρονται οι δύο ομάδες που έχουν τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο. Η πρωτοπόρος Μπόχουμ επέστρεψε εμφατικά στις νίκες με το 5-0 στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ και τέλειωσε έτσι ένα αρνητικό σερί 4 ματς χωρίς νίκη. Eξαιρετική επιθετική γραμμή αφού έχει βρει δίχτυα και στα 10 ματς στο πρωτάθλημα, 4 στα 5 τελευταία ήταν γκολ-γκολ. Η Λειψία έχει το πιο γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ της κατηγορίας όμως ακόμα δεν έχει βγάλει τους αυτοματισμούς που θα περίμενε κανείς, βρίσκει δίχτυα πάντως (9 στα 10) ενώ έχει 5 γκολ-γκολ στα τελευταία 6 ματς.

ΝΑΠΟΛΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ G/G: Εντυπωσιακή η Νάπολι δείχνει να βρίσκει ρυθμό, κέρδισε εύκολα με 4-0 την Μίλαν στο Μιλάνο ενώ νωρίτερα με 2-1 στο ντέρμπι την Γιουβέντους. Η λέξη πρωτάθλημα...άρχισε να συζητιέται στα στενά της πόλης, με τον προπονητή Σάρι πάντως να αποφεύγει να ανεβάσει τον πήχη. Εξαιρετική η Φιορεντίνα του Πάουλο Σόουζα βρίσκεται στην κορυφή για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Ανεβασμένες και οι δύο με προβληματικές άμυνες και το γκολ-γκολ αποτελεί επιλογή.

ΜΑΡΣΕΪΓ-ΛΟΡΙΑΝ ΟVER: Χαμηλές πτήσεις για την Μαρσέιγ που αγνοεί την νίκη 4 αγωνιστικές και έρχεται από δύο σερί ήττες. Ο Μίτσελ δεν έχει πολλές λύσεις και το νεανικό του ρόστερ δεν έχει σταθερότητα, ενώ η άμυνα του δέχεται γκολ εύκολα, έχει παραβιαστεί στα 8 από τα 9 ματς πρωταθλήματος. Η Λοριάν βασίζεται πολύ στο επιθετικό δίδυμο Γουάρις και Μουκανζό και πριν την διακοπή μετρούσε 4 νίκες στα τελευταία πέντε ματς. Ομάδες με επιθετική φιλοσοφία και ευχέρεια στο σκοράρισμα το οver στο 1,80 θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΚΑΙΣΕΪΡΙΣΠΟΡ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 1: Ο Πορτογάλος τεχνικός της Φενέρ Περέιρα παίζει το κεφάλι του στο σημερινό ματς και οποιαδήποτε αποτέλεσμα πέρα από την νίκη θα είναι καταδικαστικό για αυτόν. Έχοντας ανοίξει μέτωπο με τον Φαν Πέρσι...είναι δεδομένο πως στα αποδυτήρια έχει χάσει τον έλεγχο και ίσως και οι ποδοσφαιριστές του, βοηθήσουν ώστε να φάει το κεφάλι του. Η Καϊσερίσπορ δεν είναι σε καλή κατάσταση προέρχεται από 4 σερί ήττες και ψάχνει απεγνωσμένα ένα ξέσπασμα... Στο 4,20 θα πάμε με την επιθυμία των παικτών της Φενέρ.

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ G/G: Μοσχοβίτικο ντέρμπι με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε καλή κατάσταση με την Σπαρτάκ  στην 4η θέση και να έχει βλέψεις για πιο ψηλά. Εντυπωσιακή και η Λοκομοτίβ φιγουράρει στην 2η θέση με μόλις μία ήττα και εξαιρετική επιθετική λειτουργία. Θα κρατήσουμε το γκολ-γκολ αφού είναι δύο ομάδες που βρίσκουν δίχτυα εύκολα (έχουν σκοράρει στα 10 από τα 11 ματς στο πρωτάθλημα).

BEΡΟΙΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟVER:Την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Βέροια στην Μυτιλήνη με το πέναλτι του Αμπντούν στο 93'. Ένα πέναλτι που κακώς δόθηκε και δίκαια η Καλλονή φωνάζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι φανερό πως ψάχνει να βρει την ιδανική ενδεκάδα, αφού παρά την τεράστια ποιότητα που έχει από την μέση και μπροστά η ομάδα του δεν βγάζει αυτοματισμούς στο παιχνίδι της. Κρίσιμο ματς για το μέλλον του Γρηγορίου στον Ατρόμητο το σημερινό αφού η ομάδα του Περιστερίου προέρχεται από 4 σερί ήττες και πλέον δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες αφού έχουν τεθεί μεγαλύτεροι στόχοι. Ο Έλληνας τεχνικός είναι αναγκασμένος να ψάξει την νίκη και να φτιάξει παιχνίδι με την ποιότητα που έχει επιθετικά άλλωστε δεν δικαιολογείται τόσο προσήλωση στο αμυντικό πλάνο.  Ο Ατρόμητος θα παίξει για την νίκη, με τους Ναπολεόνι, Mπρίτο, Μαρσελίνιο και Ουμπίντες έχει την ποιότητα να το κάνει, όμως στην άμυνα έχει σοβαρό πρόβλημα στις στημένες φάσεις, άλλωστε έτσι δέχτηκε στα δύο τελευταία με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Η Βέροια αν δούμε το ρόστερ της εκεί που πονά είναι η άμυνα, παίζοντας στην έδρα της θα παίξει για την νίκη. Η βαθμολογική πίεση του Ατρόμητου και η δεδομένη ποιότητα που έχουν και οι δύο επιθετικά μας οδηγούν στο καλοπληρωμένο οver.

Μονό αποδεκτό
ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 1  4,20

Τριάδα
ΜΠΟΧΟΥΜ-ΛΕΙΨΙΑ G/G  1,75
ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧ.-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧ.  G/G  1,80
NAΠΟΛΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  G/G   1,80

Δυάδα
ΒΕΡΟΙΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟVER  2,60
MAΡΣΕΙΪΓ-ΛΟΡΙΑΝ ΟVER  1,75

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου