Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

KΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Η ΟΥΑΛΙΑ





Πήραμε ανάσες, μείναμε καθαροί στοιχηματικά...για τρεις μέρες για να επιστρέψουμε σήμερα με τους αγώνες για τα προκριματικά του Euro που θα μας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες. Την Κυριακή αν και χρειάστηκε να μας βοηθήσει η τύχη βγάλαμε δυαδούλα με το γκολ-γκολ του ΠΑΟΚ και το οver της Παρί Σεν Ζερμέν.


BΕΛΓΙΟ-ΒΟΣΝΙΑ ΟVER: Η ήττα από την Ουαλία έριξε τους Βέλγους από την κορυφή του 2ου ομίλου και πλέον θέλουν την νίκη στο σημερινό ματς για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες όσον αφορά την πρόκριση.  Οι Βόσνιοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση μετά το άσχημο ξεκίνημα και εφικτός στόχος για αυτούς είναι η τρίτη θέση και τα μπαράζ. Θέλουν απαραίτητα αποτέλεσμα οι Βόσνιοι και με τους Πιάνιτς και Τζέκο να είναι φουριούζοι μπορούν να σκοράρουν και να μας δώσουν ένα ανοιχτό ματς, το οver θα είναι επιλογή μας.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΟVER: Ο Γκους Χίντινγκ παραιτήθηκε και ο βοηθός του Ντάνι Μπλιντ ανέλαβε στην θέση του και κάνει επίσημο ντεμπούτο σήμερα απέναντι στην Ισλανδία με τους Οράνιε να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο αφού βρίσκονται στην τρίτη θέση πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ισλανδία. Οι Σκαδιναβοί είναι πολύ κοντά στην πρόκριση αφού διαθέτουν μια εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών και παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, βρίσκοντας δίχτυα με ευκολία (14 γκολ και 5 οver σε 6 ματς). Δεν έχουν περιθώρια οι γηπεδούχοι χρειάζονται τους τρεις βαθμούς και θα παίξουνε επιθετικά...δίνοντας στο ματς ρυθμό με τους Ισλανδούς να μπορούν να ακολουθήσουν ώστε να δούμε ματς με γκολ.

ΚΥΠΡΟΣ-ΟΥΑΛΙΑ 2: Με μπροστάρη τον Μπέιλ η Ουαλία βρίσκεται πολύ κοντά σε μια ιστορική πρόκριση για πρώτη φορά σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Το 1-0 επί του Βελγίου τον Ιούνιο την έφερε πρωτοπόρο στον όμιλο αφού οι παίκτες του Κρις Κόλμαν έχουν 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ο αρχηγός Γουίλαμς στην άμυνα, ο Ράμσει στο κέντρο και φυσικά ο Μπέιλ στην επίθεση είναι μπροστάρηδες. Η Κύπρος μπορεί να ξεκίνησε εντυπωσιακά τα προκριματικά με το διπλό στην έδρα της Βοσνίας όμως δύσκολα θα μπορέσει να κάνει την υπέρβαση. Εδώ που το έφτασαν οι Ουαλοί θα το κυνηγήσουν με μανία... το διπλό του 1,80 θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΙΤΑΛΙΑ-ΜΑΛΤΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Από τρεις σερί ισοπαλίες έρχονται οι Ιταλοί αλλά δύσκολα θα μείνουν εκτός των δύο πρώτων θέσεων. Απέναντι στην Μάλτα θέλουν την νίκη και μπορούν να την πάρουν με τον γνωστό τους τρόπο... σβηστά και χωρίς να ξοδέψουν δυνάμεις. Η Μάλτα σκοράρει μόνο με αίτηση... 1 γκολ σε 6 ματς είναι ο απολογισμός της και ένα σκορ 2-0 ή 3-0 είναι πιθανό, οπότε τα 2-3 γκολ στο 2,30 είναι εξαιρετική επιλογή αφού δύσκολα οι παίκτες του Κόντε θα βάλουν πάνω από 4 γκολ.

Δυάδα
ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΟVER  1,75
BEΛΓΙΟ-ΒΟΣΝΙΑ  ΟVER  1,95

Δυάδα
ΚΥΠΡΟΣ-ΟΥΑΛΙΑ 2  1,80
ΙΤΑΛΙΑ-ΜΑΛΤΑ  2-3 ΓΚΟΛ  2,30

Tριάδα Anytime Scorer
ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ  ΡΟΜΠΕΝ  2,20
ΙΤΑΛΙΑ-ΜΑΛΤΑ  ΠΕΛΕ  1,80
ΒΕΛΓΙΟ-ΒΟΣΝΙΑ  ΜΠΕΪΛ  1,95

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου