Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΒΙΖΙΤΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ



Η κόκκινη κάρτα του Ίντι και ο τραυματισμός του Ρόμπεν (μας χάλασε και την τριάδα anytime αφού Πελέ και Μπέιλ το παστέλωσαν) στράβωσαν το ματς στο Άμστερνταμ χτες με αποτέλεσμα το οver να μην έρθει ποτέ, πάντως όποιος παρακολουθούσε το ματς ήταν βέβαιο πως θα πόνταρε κάτι στο Live στους Ισλανδούς φαινόταν πως θα κερδίσουν... η άλλη άτυχη επιλογή που είχαμε ήταν τα 2-3 γκολ της Ιταλίας... από την βαρεμάρα τους το άφησαν στο 1-0. Σήμερα θα παίξουμε με μεγαλύτερο ρίσκο...





ΣΕΡΒΙΑ-ΑΡΜΕΝΙΑ 2: Απογοητευτικές εμφανίσεις μέχρι τώρα και από τις δύο ομάδες στα προκριματικά αφού δεν έχουν ακόμα νίκη με αποτέλεσμα να μην έχουν ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης, με την Σερβία μάλιστα να έχει -2 βαθμούς αφού τιμωρήθηκε για όλα όσα έγιναν στο ματς με την Αλβανία και θα δώσει μάλιστα χωρίς κόσμο το σημερινό ματς. Παρά το ταλέντο που διαθέτουν στο ρόστερ οι γείτονες μας δεν διαθέτουν πάθος και όρεξη στο παιχνίδι τους. Η Αρμενία το παλεύει και είναι χαρακτηριστικό πως στο τελευταίο ματς απέναντι στην Πορτογαλία έχασε στις λεπτομέρειες με 3-2 από την Πορτογαλία. Μεγάλο αστέρι φυσικά ο Μικιτιριάν που έχει ξεκινήσει δαιμονισμένα την χρονιά με την Ντόρτμουντ. Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς... θα πάμε με το 8,00 του διπλού.

ΔΑΝΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Η Αλβανία εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την απευθείας πρόκριση...αφού ισοβαθμεί με την Δανία έχοντας μάλιστα ματς λιγότερο, ενώ υποδέχονται στην συνέχεια Πορτογαλία και Σερβία, σε αντίθεση με τους Σκαδιναβούς που παίζουν με Πορτογαλία και Αρμενία εκτός. Μεγάλο όπλο των γειτόνων μας είναι η άμυνα αφού έχουν δεχτεί μόλις δύο γκολ και με τα δεδομένα που υπάρχουν είναι σίγουρο πως θα παίξουν για το βαθμό στην Κοπεγχάγη. Οι Σκανδιναβοί υστερούν δημιουργικά και θα τα βρουν σκούρα απέναντι στην διπλή άμυνα ζώνης των Αλβανών που μπορούν να αντέξουν τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο.

ΕΛΛΑΔΑ-ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΟVER: Δεν έχουμε να γράψουμε πολλά πράγματα για το κατάντημα της εθνικής μας... όπου μέσα σε ελάχιστους μήνες έχει γίνει ο περίγελος της Ευρώπης. Ο Κώστας Τσάνας πλέον στον πάγκο θα προσπαθήσει να δώσει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές για να παλέψουν για λίγη από την χαμένη αξιοπρέπεια αυτής της ομάδας. Η Φιλανδία επίσης απογοητεύει με τις εμφανίσεις της, έχει ελάχιστες ελπίδες για την τρίτη θέση και αν θέλει να της κυνηγήσει θέλει απαραίτητα την νίκη ενώ θα της λείψει ο αρχηγός και ηγέτης της άμυνας Μοϊσάντερ. Μας χρωστά μαι καλή εμφάνιση η εθνική μας και θα ρισκάρουμε με το οver σε τιμές που αγγίζουν το 2,70.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ G/G: Ντέρμπι κορυφής στον τέταρτο όμιλο με την Πολωνία να είναι ένα βαθμό μπροστά έχοντας κερδίσει τους Γερμανούς στο πρώτο ματς στην Βαρσοβία με 2-0. Δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις οι δύο χώρες... αφού υπάρχει μεγάλη έχθρα. Ενδιαφέρον και η κόντρα του Λεβαντόφσκι με τους συμπαίκτες του. Σχετικά άνετες είναι και οι δύο αφού δύσκολα θα χάσουν τις δύο πρώτες θέσεις της απευθείας πρόκρισης, με επιθέσεις που πετάνε φωτιές το γκολ-γκολ στο 2,00 είναι εξαιρετική επιλογή.

Μονό αποδεκτό
ΣΕΡΒΙΑ-ΑΡΜΕΝΙΑ 2  8,00

Δυάδα
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ G/G  2,00
ΔΑΝΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  2.05

Μονό αποδεκτό
ΕΛΛΑΔΑ-ΦΙΛΑΝΔΙΑ  ΟVER  2,70



*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου