Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ZOΡΙΖΕΤΑΙ Η ΣΙΤΙ



Αγγίξαμε το απόλυτο χτες... αλλά τσάμπα φάγαμε το ξενύχτι με το ντέρμπι της Νέας Υόρκης που ποτέ δεν μπήκαν τα 4 γκολ που περιμέναμε, με τους Λάμπαρντ και Πίρλο μάλιστα να είναι οι χειρότεροι του γηπέδου. Δεν γκρινιάζουμε αφού επανήλθαμε στις καλές εμφανίσεις και θα κάνουμε ακόμα μια προσπάθεια σήμερα με μετρημένες επιλογές.




ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1: Η Γούεστ Μπρομ είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την σωτηρία, με τον Τόνι Πιούλις στον πάγκο που ξέρει πολύ καλά να παίρνει βαθμούς και να παίζει με σκοπιμότητα, ομάδα του δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ στα 23 χρόνια που είναι προπονητής. Είναι δεδομένο πως οι γηπεδούχοι θα δώσουν μπόλικο ξύλο, θα κλείσουν όλους τους χώρους και προσπαθήσουν να χτυπήσουν από κάποια στημένη φάση. Τσέστερ, Λάμπερτ και Μακλίν είναι οι λιγοστές αλλά ουσιαστικές κινήσεις που έκανε στο μεταγραφικό παζάρι. Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να ξεκινήσει με το δεξί, παρά τις κακές σχέσεις που έχει ο Πελεγκρίνι με αρκετούς από τους αστέρες της ομάδας του ανανεώθηκε το συμβόλαιο. Ντέλφ και Στέρλινγκ είναι προς το παρών οι μοναδικές μεταγραφές με τον πρώτο να είναι εκτός από το σημερινό ματς. Εκτός είναι και ο Κλισί, ενώ δεν βρίσκονται στο 100% οι Αργεντίνοι Σαμπαλέτα, Ντεμικέλις και Αγουέρο που είχαν υποχρεώσεις με την Αργεντινή, ενώ οι Νασρί και Σίλβα έχασαν κάποιες προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα λόγο ίωσης. Το περσινό πρόβλημα της Σίτι ήταν η κακή αμυντική λειτουργία... κάτι που όπως φάνηκε στα φιλικά δεν διορθώθηκε, αφού δέχτηκε 4 γκολ από Στουτγκάρδη και Ρεάλ, 2 από την Ρόμα ενώ η εστία της παραβιάστηκε ακόμα και κόντρα στην εθνική του Βιετνάμ. Πρεμιέρα είναι η Γούεστ Μπρομ θα μπει αποφασισμένη και με το μαχαίρι στα δόντια, ο Πελεγκρίνι έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει και ο άσος στο 5,75 θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2-3 ΓΚΟΛ: Νοκ άουτ αναμέτρηση κυπέλλου με τους γηπεδούχους του γνωστού μας τεχνικού, Λίνεν να αποκτούν πάντα δύναμη στην καυτή τους έδρα και να θέλουν να βάλουν δύσκολα στην Γκλάντμπαχ που φέτος θέλει να συνεχίσει την εκπληκτική περσινή της πορεία που την έφερε στην 3η θέση και στους ομίλους του Champions League. Τα πουλάρια συνήθως δεν ανοίγουν το ρυθμό, ενώ και οι γηπεδούχοι θα το πάνε συντηρητικά, τα 2-3 γκολ θα είναι η επιλογή μας.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΚΟΥΜΠΑΝ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ G/G: Toπικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει μέτρια την χρονιά. Οι γηπεδούχου με το 3-3 της Πέμπτης απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας προκρίθηκαν στα πλέι οφ του Europa League. Οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα μεσοεπιθετικά ενώ τα τελευταία χρόνια οι συναντήσεις τους έχουν πάντα γκολ εκατέρωθεν αφού μετράνε 5 σερί γκολ-γκολ. Αυτή θα είναι η επιλογή μας και σήμερα με το αμφίσκορο να πληρώνει 2,00.


Μονό αποδεκτό
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1 5,75

Δυάδα
ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΚΟΥΜΠΑΝ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ G/G   2,00

ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  2-3  ΓΚΟΛ  2,00

Δυάδα
ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ  Χ  3,40
ΑΙΚ -ΤΖΟΥΡΓΚΑΝΤΕΝ Χ  3,30

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου