Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ME THN KAYTH EΔΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ


Κερδοφόρα με βαρβάτο κιόλας ταμείο (λίγο πάνω από 6 απόδοση) αποδείχτηκε η χτεσινή μέρα με αρκετά περιπετειώδη τρόπο αφού η ισοπαλία στο Μόλντε- Ντιναμό (3-3) πέρασε από χίλια κύματα με τους Κροάτες να είναι μπροστά στο σκορ με 0-3 στο 40'.... Από την άλλη στην άλλη πρόταση μας χάσαμε το 2-3 γκολ του ΑΠΟΕΛ με το σκορ να είναι 0-1 από το 2' και να παραμένει έτσι ως το τέλος. Είπαμε και ο παράγοντας τύχη παίζει σημαντικό ρόλο στο στοίχημα.
Κρίσιμη βραδιά για πολλές ομάδες η σημερινή αφού ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός από τα πλέι οφ του Champions League βάζει σε μεγάλο κίνδυνο την πορεία τους για την φετινή χρονιά. Πάμε να δούμε τα σημεία που ξεχωρίσαμε από το σημερινό πρόγραμμα:



ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΣΤΕΑΟΥΑ 1: Βαλκανικό ντέρμπι με την Παρτιζάν να έχει μετά το 1-1 του πρώτου ματς στο Βουκουρέστι προβάδισμα πρόκρισης. Οι Σέρβοι στο πρώτο ματς εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των οπαδών των Ρουμάνων, ήταν ανώτεροι και ισοφαρίστηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο κατάμεστο γήπεδο της έχοντας την βοήθεια του φανατικού της κοινού η Παρτιζάν μπορεί να πάρει την νίκη πρόκριση κόντρα σε μια Στεάουα που έχει εκτός των άλλων πολλά εσωτερικά προβλήματα.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟVER: Είδαμε στο πρώτο ματς πως οι δύο ομάδες έχουν πολλά προβλήματα στην άμυνα. Οι Πράσινοι με τον Πράνιτς στο αριστερό άκρο να ξεχνιέται στην επίθεση και τους Ταυλαρίδη (βαρύς) και Τριανταφυλλόπουλο (άπειρος) πολύ δύσκολα θα αντέξουν στην πίεση των Βέλγων. Από την άλλη με τον Μπεργκ να δείχνει σε καλή κατάσταση ούτε η Βελγική άμυνα έδειξε ικανή στην Λεωφόρο να κρατήσει το μηδέν... Με οδηγό το πρώτο ποντάρουμε στα πολλά γκολ.

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ-ΣΕΛΤΙΚ 2: Εντελώς αμυντική τακτική από την Καραμπάγκ στο πρώτο ματς στην Σκωτία, παρόλα αυτά δεν απέφυγε την ήττα με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης να έρχεται στο 82΄από τον Μπογιατά από στημένη φάση. Τώρα οι Αζέροι είναι αναγκασμένοι να παίξουν πιο επιθετικά για να μπορέσουν να ανατρέψουν το σκορ, είναι δεδομένο λοιπόν πως θα μείνουν εκτεθειμένοι αμυντικά με την έμπειρη και πιο ποιοτική Σέλτικ να είναι σε θέση να το εκμεταλλευτεί. Θα πάμε με το διπλό το 2,50.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Χ: Το 0-0 του πρώτου ματς αφήνει τα πάντα ανοιχτά όσο αφορά την πρόκριση, με την Σαχτάρ πάντως να αισθάνεται αδικημένη από το τελικό σκορ αφού ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Η Φενέρ τώρα μπορεί να παίξει για το εκτός έδρας γκολ...ο αποκλεισμός θα είναι καταστροφικός για τους Τούρκους που επένδυσαν ένα καράβι λεφτά για τους Νάνι, Φαν Πέρσι, Φερναντάο και Σούζα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποτιμηθεί η Σαχτάρ που έχει και μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Θα πάμε με την ισοπαλία είτε με το 0-0 και την παράταση ή με το 1-1 που θα δώσει την πρόκριση στην Φενέρ που θα έχουν πάρα πολύ κόσμο στο πλευρό τους.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟVER: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τα αδέρφια Μπερεζούτσκι και τον Ιγκνάσεβιτς έχει σοβαρό πρόβλημα ταχύτητας στην άμυνα κάτι που εκμεταλλεύτηκε απόλυτα στο πρώτο ματς η Σπάρτα (2-2). Ανάλογο ματς περιμένουμε και στην Πράγα σήμερα με τους Μοσχοβίτες να έχουν ποιότητα επιθετικά για να φτάσουν στην ανατροπή...

Δυάδα
ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΣΤΕΑΟΥΑ  1  2,00
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  ΟVER  1,80
Δυάδα
ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ-ΣΕΛΤΙΚ  2  2,50
ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟVER  1,95
Μονό αποδεκτό

ΣΑΧΤΑΡ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ  Χ  3,50

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου