Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

VIVA MEXICO!!!!



Mε μια δυαδούλα στο ταμείο δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από την χτεσινή μέρα αν και υπήρχαν οι προϋποθέσεις και για το απόλυτο, αφού ο ΑΠΟΕΛ ισοφαρίστηκε στο 94' και το over της Παρτζιζάν δεν βγήκε οριακά (0-2). Σήμερα θα ασχοληθούμε με τους ημιτελικούς σε Gold Cup και Copa Libertadores αλλά και με ένα ματς από τα προκριματικά του Champions League.




ΗΠΑ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ X HMIXΡΟΝΟ: Φτάσαμε στα ημιτελικά του Gold Cup με τις ΗΠΑ που είναι το μεγάλο φαβορί να προκρίνονται εύκολα με 6-0 απέναντι στην αδύναμη Κούβα, δείχνοντας πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση έχοντας τον Ντέμσεϊ σε μεγάλα κέφια. Από την άλλη η Τζαμάικα παίζοντας με περίσσιο πάθος και μεγάλη πειθαρχία το 4-4-2 έφτασαν ως εδώ έχοντα τρεις σερί νίκες με 1-0. Σίγουρα οι Αμερικάνοι είναι μια κλάση πάνω σε ποιότητα από τους Reggae Boys, όμως δεν θα έχουν τόσο εύκολο βράδυ αφού θα αντιμετωπίσουν ένα αρκετά δεμένο και σκληροτράχηλο σύνολο που μπορεί να αντέξει τουλάχιστον ως το ημίχρονο.

ΠΑΝΑΜΑΣ-ΜΕΞΙΚΟ 2: Το Μεξικό παρότι ήταν ανώτερο από την Κόστα Ρίκα σε όλη την διάρκεια του αγώνα και στην παράταση, χρειάστηκε ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο 123' για να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά. Τώρα απέναντι στον μέτριο Παναμά έχει την  ευκαιρία να πάρει την πρόκριση για τον τελικό. Οι Παναμέζοι έφτασαν ως εδώ έχοντας 4 ισοπαλίες με 1-1 και χρειάστηκαν την διαδικασία των πέναλτι για να αφήσουν έξω το Τρίνινταντ. Η ομάδα του Ερέρα είναι ανώτερη σε όλα και θα πάρει την πρόκριση, ποντάρουμε στο μικρό αλλά πολύ πιθανό 1,70.

ΣΤΕΑΟΥΑ-ΤΡΕΝΣΙΝ ΟVER: H Στεάουα παρά τα μεγάλα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει πήρε σκορ πρόκρισης στο πρώτο ματς στην Σλοβακία με 2-0. Μπορεί η Τρενσίν να είχε την κατοχή μπάλας και να πίεζε όμως της κόστισε η απειρία αφού οι Ρουμάνοι πέτυχαν δύο γκολ από το πουθενά και πλέον μόνο με αυτοκτονία θα χάσουν την πρόκριση. Η επιλογή μας στο σημερινό ματς θα είναι το οver, αφού το νεανικό σύνολο των Σλοβάκων δεν έχει άλλο δρόμο από το να παίξει φουλ επίθεση από το πρώτο λεπτό, δίνοντας στο ματς ρυθμό.

ΤΙΓΚΡΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΟVER 2,25: Ημιτελικός του Copa Libertadores με το πρώτο ματς στην Βραζιλία να έχει λήξει με 2-1 υπέρ της Ιντερνασιονάλ. Πλέον οι Μεξικάνοι καλούνται να κάνουν την ανατροπή. Σούπερ μεταγραφές έκανε η Τίγκρες με τον Ζινιάκ από την Μαρσέιγ να ξεχωρίζει. Αναμένεται η ρεβάνς να έχει και πάλι γκολ αφού οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να πετύχουν γκολ για να φτάσουν στην ανατροπή, αλλά όπως φάνηκε και στο πρώτο ματς στην άμυνα έχουν πολλά κενά. Το οver στο 2,25 είναι μεγάλο.

Δυάδα
ΗΠΑ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ   2,20
ΠΑΝΑΜΑΣ-ΜΕΞΙΚΟ 2    1,66
Δυάδα
ΤΙΓΚΡΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΟVER  2,25
ΣΤΕΑΟΥΑ-ΤΡΕΝΣΙΝ  ΟVER  2,05
Μονό αποδεκτό
ΤΙΓΚΡΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ    ΠΡΟΚΡΙΣΗ  ΤΙΓΚΡΕΣ  2,10


*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου