Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ME TA ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE


Tην Κυριακή μας έλειψε η χημεία για να πάμε ταμείο... Πήραμε ανάσα χτες που το πρόγραμμα έτσι και αλλιώς ήταν κάκιστο και σήμερα μπαίνουμε ξανά δυνατά στην μάχη αποκλειστικά με τον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Champions League όπου θα ποντάρουμε σε δύο φαβορί αλλά και σε δύο οver.




BAΡΝΤΑΡ-ΑΠΟΕΛ 2: Το 0-0 της Λευκωσίας αφήνει ορθάνοιχτη την πόρτα πρόκρισης για τους Σκοπιανούς που καλούνται αυτήν την φορά στην έδρα τους να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους απέναντι στους παίκτες του Πασιέντζα. Στο πρώτο ματς οι Κύπριοι είχαν συντριπτική κατοχή μπάλας (67%) πίεσαν ασφυχτικά δεν μπόρεσαν όμως να σκοράρουν. Θα ποντάρουμε στον ΑΠΟΕΛ που έχοντας την εμπειρία της παρουσίας στην φάση των ομίλων δύο φορές τα τελευταία χρόνια, αλλά και φυσικά πολύ πιο ποιοτικό ρόστερ από την Βαρντάρ μπορεί να φύγει με το διπλό πρόκρισης από τα Σκόπια.

ZAΛΓΚΙΡΙΣ-ΜΑΛΜΕ 2: Στο πρώτο ματς η πρωταθλήτρια Λιθουανίας ήταν αρκετά τυχερή και κράτησε το 0-0 έχοντας ως κορυφαίο τον τερματοφύλακα της Βιτκάουκας. Οι Σουηδοί ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια φαινόμενο που παρουσιάστηκε και στην γκέλα του Σαββάτου απέναντι στην Ερέμπρο (1-1). Η πρόκριση πλέον θα κριθεί στο Κάουνας και η Μάλμε καλείται να αποδείξει την ανωτερότητα της. Η ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη και εύκολα ή δύσκολα η πρωταθλήτρια Σουηδίας θα πάρει την νίκη πρόκριση, ένας Ρόζενμπεργκ σε καλή μέρα αρκεί...

ΝΤΙΛΑ ΓΚΟΡΙ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΟVER: Η Ντίλα Γκόρι πανηγύρισε πέρυσι το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της στην Γεωργία και συμμετέχει για πρώτη φορά στα προκριματικά του Champions League. Δύο χρονιές έφτασε ως τα πλέι οφ των ομίλων του Εuropa League, αφήνοντας έξω ομάδες όπως η Ανόρθωση, η Άαρχαους, η Άαλμποργκ και η Χάιντουκ. Αποτελείται κυρίως από εγχώριους ποδοσφαιριστές και έχει στις τάξεις της μόλις 4 ξένους (τρεις Ρώσους και έναν Ουκρανό). Στο πρώτο ματς στην Σερβία έπαιξε μαζική άμυνα, δεν απείλησε ούτε μία φορά την εστία της Παρτιζάν δέχτηκε όμως το γκολ μαχαιριά στο 83' μετά από στημένη φάση και πλέον καλείται να παίξει πιο επιθετικά για να φτάσει στην ανατροπή. Η Παρτιζάν μπορεί να έχει αποδυναμωθεί τα τελευταία χρόνια, έχει όμως έχει τεράστια εμπειρία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα βρει σίγουρα πολλούς κενούς χώρους για να χτυπήσει την άμυνα των Γεωργιανών. Θα ποντάρουμε στο αρκετά τσιμπημένο οver που φτάνει στο 2,20.

MIΛΣΑΜΙ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ ΟVER: Κοντά σε αποκλεισμό σοκ βρίσκεται η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας που γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Μιλσάμι που κατέκτησε πέρυσι για πρώτη φορά το πρωτάθλημα στην Μολδαβία. Δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο η Λουντογκόρετς κάτι που φάνηκε και στην ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Λίτεξ με 2-0. Πλέον είναι αναγκασμένη να ψάξει την νίκη με γκολ για να πάρει την πρόκριση, Θα ποντάρουμε στο οver αφού αναμένεται πιο ανοιχτό ματς.

Δυάδα
BAΡΝΤΑΡ-ΑΠΟΕΛ 2  2,15
ΝΤΙΛΑ ΓΚΟΡΙ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΟVER  2,20

Δυάδα
MIΛΣΑΜΙ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ ΟVER   2,10
ZAΛΓΚΙΡΙΣ-ΜΑΛΜΕ  2  2,10

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου