Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ Η ΜΠΡΙΖ



Mε μικρό κέρδος έκλεισε η Κυριακή με την Πολωνική δυαδούλα να μας πληρώνει....βέβαια αν δεν είχε δεχτεί η Κορίνθιανς το γκολ στις καθυστερήσεις θα μιλούσαμε για εξαιρετική μέρα. Η Τζαμάικα πάντως που είχαμε πιστέψει αρκετά στον τελικό του Gold Cup παρότι μπήκε δυνατά στο ματς και ήταν καλύτερη μέχρι το 30' κάπου εκεί δέχτηκε το απίθανο από τον Γκουαρδάδο και στην συνέχεια μίλησε η ποιότητα των Μεξικάνων. Σήμερα έχουμε προκριματικά Champions League και αρκετά αμφίρροπες αναμετρήσεις... όπου θα βάλουμε σφήνα και την Μπραν.





ΦΟΛΟ-ΜΠΡΑΝ 2: Η Μπραν προσπαθεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της κατηγορίας για να κερδίσει άμεσα την επάνοδο στην πρώτη κατηγορία. Μετά το μέτριο ξεκίνημα που έκανε δείχνει σιγά-σιγά να ανεβαίνει και με νίκη σήμερα πλησιάζει στους 3 βαθμούς από την δεύτερη θέση. Η Φόλο βρίσκεται λίγο πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού και είναι ντεφορμέ με 4 ήττες στα τελευταία 5 ματς.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΣΑΧΤΑΡ G/G: Σπουδαίο ζευγάρι ανάμεσα σε δύο ομάδες με ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ. Εντυπωσιακές μεταγραφές για τους Τούρκους με τους Φαν Πέρσι και Νάνι φουσκώνοντας αρκετά είναι αλήθεια τον τραπεζικό τους λογαριασμό να μετακομίζουν στην Κωνσταντινούπολη. Σημαντικές προσθήκες και οι Βραζιλιάνοι Φερναντάο και Σούζα.Από την άλλη η Σαχτάρ μπορεί να έχασε τους πολύτιμους Ντάγκλας Κόστα, Φερνάντο και Λούιζ Αντριάνο όμως κράτησε τον Λουτσέσκου στο τιμόνι και έχει μεγάλη εμπειρία από την διοργάνωση με συνεχή παρουσία τα τελευταία χρόνια στους ομίλους. Δύσκολα θα κριθεί η πρόκριση από το πρώτο ματς, περιμένουμε όμως ματς με ρυθμό και φάσεις οπότε το γκολ-γκολ είναι πιθανό.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΕΖΝ G/G: Η Μακάμπι δυσκολεύτηκε κόντρα στην Χιμπέρνιας από την Μάλτα στον προηγούμενο γύρο, χάνοντας μάλιστα με 2-1 στο πρώτο ματς. Γενικότερα δεν βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας αφού έχει δώσει μόλις ένα φιλικό και το πρωτάθλημα στο Ισραήλ αρχίζει τέλη Αυγούστου. Η Πλεζν έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν με την κατάκτηση του Super Cup και νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Σε έξι ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής (επίσημα και φιλικά) έχει βγάλει ισάριθμα γκολ-γκολ. Στο να βρουν δίχτυα και οι δύο θα ποντάρουμε και εμείς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 1: Ο Παναθηναϊκός πέρυσι την πάτησε στον ίδιο γύρο από μία ακόμη Βελγική ομάδα την Σταντάρ Λιέγης. Οι Πράσινοι με τον Αναστασίου για τρίτη χρονιά στον πάγκο έχουν ένα αρκετά δεμένο σύνολο, έχοντας ως σούπερ στάρ τον Μπέργκ που παρά τις προτάσεις που υπήρχαν παρέμεινε στην ομάδα.Η Μπριζ πέρυσι κατόρθωσε να κερδίσει την δεύτερη θέση πίσω από την Γάνδη, στις μεταγραφές έχασε τον τερματοφύλακα Ράιν πριν μερικές μέρες, ενώ γενικότερα δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής, αφού έχασε στον τελικό του Σούπερ Καπ και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Σύμμαχος της Ελληνικής ομάδας ο καύσωνας της Αθήνας και η κατάμεστη Λεωφόρος. Θα ποντάρουμε στην έδρα και τον Παναθηναϊκό.

 Δυάδα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 1  2,50
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ G/G   1,80
Δυάδα
ΦΟΛΟ-ΜΠΡΑΝ  2  2,60
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΕΖΝ  G/G  1,80
Δυάδα Anytime Scorer
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ   ΜΠΕΡΓΚ   2,85
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ   ΑΛΕΞ  ΤΕΞΕΪΡΑ  4,20                                                                                                                                                                                                                       *Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS                                                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου