Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΜΕΓΑ ΠΑΘΟΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟY



Ζούμε μέρες δύσκολες η χώρα μας έχει φτάσει στο σημείο μηδέν, δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε διάθεση ή όρεξη να ασχοληθείτε με στοίχημα... Εμείς πάντως θα ασχοληθούμε κανονικά και όσοι πιστοί ακολουθούν.  Ο μεγάλος ημιτελικός του Κόπα Αμέρικα τα ξημερώματα ξεχωρίζει με την Χιλή και το Περού να διεκδικούν μια θέση στον τελικό. Εξαιρετικό ενδιαφέρον ματς αφού ανάμεσα στις δύο χώρες υπάρχει τεράστιο μίσος που πηγάζει από το μακρινό παρελθόν. Το 1879 ως το 1883 στον πόλεμο του Ειρηνικού οι δύο χώρες συγκρούστηκαν, ενώ υπάρχει ακόμα ένα κομμάτι γης που διεκδικούν και οι δύο μέχρι και σήμερα. H αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει χαρακτηριστεί ως το Pacific Clasico (Το ντέρμπι του Ειρηνικού).




XIΛΗ-ΠΕΡΟΥ G/G: Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Χιλή στον προημιτελικό απέναντι στην Ουρουγουάη, με τους παίκτες του Χόρχε Σαμπαόλι να κυριαρχούν ολοκληρωτικά στο γήπεδο με ποσοστά κατοχής μπάλας που έφτασαν μέχρι το 75% και το τελικό 1-0 είναι μικρό. Μέγα πάθος για ακόμη μια φορά, φοβερό passing gam`e και πλέον το όνειρο του τελικού απέχει 90 λεπτά. Το Περού κέρδισε εύκολα με 3-1 την Βολιβία με τον Γκερέρο να πετυχαίνει και τα τρία γκολ. Επιθετική φιλοσοφία με τον προπονητή, Γκαρέκα να βασίζεται στο παιχνίδι κυρίως από τα άκρα. Tιμωρημένος ο Χάρα στην Χιλή που είχε ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στον Καβάνι. Θα πάμε με το γκολ-γκολ, η Χιλή είναι δεδομένο πως έχει αμυντικά αδυναμίες, ενώ το Περού έχοντας κάνει την υπέρβαση πλέον μπορεί να αγωνιστεί χωρίς άγχος και μέχρι τώρα έχει δείξει επιθετικά πως μπορεί να βρει δίχτυα. Ένα επιπλέον στοιχείο που θα μετρήσει είναι η τεράστια κόντρα που έχουν οι δύο γειτονικές χώρες... Υπάρχει τεράστιο μίσος ανάμεσα στους δύο λαούς και είναι δεδομένο πως θα δούμε ομηρικές μάχες στο χορτάρι.

ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ-ΕΛΣΙΝΚΙ 2: Η μόνιμη πρωταθλήτρια της Φιλανδίας, Ελσίνκι όσο πλησιάζουν τα ευρωπαϊκά ματς είναι δεδομένο πως θα αρχίσει να ανεβάζει στροφές. Ήδη έχει διαφορά 7 βαθμών από την δεύτερη Ροβανιέμι, βέβαια με 2 αναμετρήσεις περισσότερες.  Μετά την γκέλα της Παρασκευής απέναντι στην νεοφώτιστη και προτελευταία στην βαθμολογία Ιλβές... η Ελσίνκι αναμένεται να παρουσιαστεί πιο σοβαρή απέναντι στην Ίντερ Τούρκου. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σερί τριών ματς χωρίς ήττα, όμως αν η αντίπαλος της είναι σε καλή μέρα δύσκολα θα καταφέρει να αντισταθεί.

ΜΠΑΕΡΟΥΜ-ΜΠΡΑΝ ΟVER 3,5: Σε οριακό σημείο οι δύο ομάδες που έρχονται από άσχημα αποτελέσματα. Η Μπαερούμ έρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα και αποκλεισμό στο κύπελλο από την Κρίστιανσουντ. Η Μπραν που δείχνει πως δεν μπορεί να εγκλιματιστεί στα δεδομένα της κατηγορίας και η άμεση επάνοδος της στην πρώτη κατηγορία μόνο εύκολα δείχνει πως δεν θα είναι. Μετά το ισχυρό χαστούκι με το 0-4 από την πρωτοπόρο Σόγκνταλ ακολούθησε από τον θεσμό του κυπέλλου στην διαδικασία των πέναλτι με αντίπαλο την Σπάρτα Σαρπσμπόργκ. Με τις δύο ομάδες να ψάχνουν ένα ξέσπασμα και την αναμέτρηση να είναι κρίσιμη θα ποντάρουμε στα πολλά γκολ, με το οver 3,5 να προσφέρεται στο 2,50.

Μονό αποδεκτό
ΧΙΛΗ-ΠΕΡΟΥ  G/G  2,50
Δυάδα
ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ-ΕΛΣΙΝΚΙ  2  1,80
ΜΠΑΕΡΟΥΜ-ΜΠΡΑΝ ΟVER 3,5   2,50

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου