Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ




Η πρώτη φάση του Κόπα Αμέρικα έφτασε στο τέλος της και πλέον περιμένουμε με ανυπομονησία τους νοκ άουτ αγώνες των προημιτελικών που αρχίζουν την Τετάρτη. Στα χτεσινά ματς στον τρίτο όμιλο...η Κολομβία με εμφάνιση που έμοιαζε με αυτή της πρεμιέρας απέναντι στην Βενεζουέλα έμεινε στο 0-0 και χρειάστηκε την συνδρομή της Βραζιλίας για να προκριθεί.  Το κουπόνι μας σήμερα μας προσφέρει ελάχιστες επιλογές και από πρωταθλήματα που δεν είναι και τόσο δημοφιλή... Ευτυχώς έχουμε και δύο αναμετρήσεις για την φάση των 16 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών και θα μπορέσουμε να κάνουμε παιχνίδι, πάρα πολύ χαλαρά όμως.


ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ G/G: Αναμένεται αρκετά αμφίρροπο ζευγάρι με τις δύο ομάδες να μην έχουν μεγάλες διαφορές και να βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο. Οι Νορβηγίδες δεν είχαν πρόβλημα στην φάση των ομίλων, κέρδισαν εύκολα τις αδύναμες Ταϊλάνδη, Ακτή Ελεφαντοστού και πήραν την ισοπαλία απέναντι στο φαβορί της διοργάνωσης Γερμανία.Η Αγγλία ηττήθηκε εύκολα στην πρεμιέρα από την Γαλλία στην συνέχεια όμως εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένη και με δύο νίκες απέναντι σε Μεξικό και Κολομβία πήρε την πρόκριση στους 16. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες οπότε υπάρχει λογική στο ποντάρισμα στην ισοπαλία και στην παράταση. Με δεδομένο ότι το 0-0 δεν είναι και τόσο πιθανό σκορ θα ποντάρουμε και στο γκολ-γκολ.

Θα το παλέψει η Κολομβία
ΗΠΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ G/G: To ζευγάρι έχει φαβορί και μάλιστα πολύ μεγάλο... Οι ΗΠΑ προσφέρονται σε αποδόσεις που αγγίζουν το 1,10 με τους book να υποτιμούν πολύ την ομάδα της Κολομβίας που στην φάση των ομίλων έκανε την έκπληξη και νίκησε την ισχυρή Γαλλία. Οι Λατινοαμερικάνες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία ως σύνολο, με κύρια στοιχείο το πάθος και την δύναμη (δεν ντρέπονται να κάνουν φάουλ...), ενώ επιθετικά βρήκαν δίχτυα και στα τρία ματς. Σίγουρα οι Αμερικάνες είναι ανώτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα, αλλά σε τέτοιες αποδόσεις ίσως αξίζει ένα μικρό ρίσκο προς τα δεξιά, με την πρόκριση για τις Κολομβιανές να προσφέρεται στο εξωπραγματικό 10,00... Η πιο συντηρητική επιλογή είναι το γκολ-γκολ που το βρίσκουμε στο 3,25.

ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ-ΙΛΒΕΣ 2-3 ΓΚΟΛ: Σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Ροβανιέμι που προέρχεται από τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία 4 ματς, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και φιλοδοξεί να μεγαλώσει το σερί της με νίκη σήμερα επί της νεοφώτιστης Ίλβες που εκτός έδρας παρουσιάζει κάκιστο πρόσωπο με 6 ήττες σε εφτά ματς. Ο άσος στο 1,50 είναι πολύ μικρός για να μπει στο παιχνίδι μας, έτσι θα στραφούμε στα 2-3 γκολ, καθώς είναι οι φιλοξενούμενοι το έχουν φέρει 5 φορές στα τελευταία 7 παιχνίδια τους και 4 φορές σερί στα εκτός έδρας τους.

Δυάδα
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ G/G   2,00
ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ-ΙΛΒΕΣ 2-3 ΓΚΟΛ  1,95
Μονό αποδεκτό
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ Χ  3,20
Ακριβές Σκορ
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ 1-1   6,50
Μονό αποδεκτό
ΗΠΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ G/G  3,25

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου