Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΒΟΛΙΒΙΑ


Άξιζε το χθεσινό ξενύχτι αφού ο πρώτος προημιτελικός του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στην Χιλή και την Ουρουγουάη ήταν εντυπωσιακός και είχε όλα τα στοιχεία ενός Λατινοαμερικάνικου ντέρμπι. Η Χιλή έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι τους Ουρογουανούς και πήρε απόλυτα δίκαια την πρόκριση.
Aν δεν υπήρχε ο προημιτελικός του Κόπα Αμέρικα το σημερινό πρόγραμμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί... ανύπαρκτο.



Αδικούν οι αποδόσεις την Βολιβία
ΒΟΛΙΒΙΑ-ΠΕΡΟΥ Χ: Θεωρητικά πρόκειται για τις δύο πιο αδύναμες ομάδες των προημιτελικών και η πρόκριση τους από την φάση των ομίλων είναι επιτυχία. Το σετ των αποδόσεων χρήζει φαβορί το Περού σε βαθμό που είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει αξία στο ποντάρισμα υπέρ της Βολιβίας. Το Περού πήρε την 2η θέση στον τρίτο όμιλο, ηττήθηκε στις καθυστερήσεις από την Βραζιλία, κέρδισε δύσκολα την Βενεζουέλα έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα για μια ώρα αγώνα και την τελευταία αγωνιστική απέσπασε λευκή ισοπαλία από  την Κολομβία παίζοντας μαζική άμυνα. Πάρα πολύ σημαντικές οι απουσίες των Μπαγιόν και Λομπατόν που είναι τιμωρημένοι, οι δύο τους είναι τα δύο αμυντικά χαφ και το κενό τους είναι δύσκολο να αναπληρωθεί. Αμφίβολος δίνεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ και ο Φαρφάν. Η Βολιβία ερχόταν από ένα σερί αποτυχημένων διοργανώσεων και η πρόκριση της στα προημιτελικά αποτελεί σημαντική επιτυχία. Με εξαίρεση το τελευταίο ματς που γνώρισαν βαριά ήττα από την Χιλή(είχαν προκριθεί ήδη) απέναντι σε Μεξικό (0-0) και Ισημερινό (3-2) έδειξαν ανταγωνιστικοί, έχοντας μεγάλο δυναμισμό στο παιχνίδι τους. Η λογική λέει πως θα έχουμε ένα πολύ κλειστό ματς με ελάχιστες φάσεις που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Έχει αρκετές πιθανότητες το σενάριο της παράτασης, ενώ σίγουρα υπάρχει αξία στο ποντάρισμα υπέρ της Βολιβίας.

ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒΕΡΓΚΡΑΝΤΕ-ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ G/G: Ντέρμπι κορυφής στο πρωτάθλημα της Κίνας με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 29 βαθμούς. Κύριο χαρακτηριστικό και των δύο η ευκολία στο σκοράρισμα με τους γηπεδούχους να έχουν και στα 14 παιχνίδια που έδωσαν φέτος (τα 9 G/G και Οver) και την Γκουοάν να έχει σκοράρει στα 11 από τα 14. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει στην έδρα της Εβεργκράντε στα 6 από τα 7 τελευταία τους παιχνίδια. Με βάση την παράδοση και την έφεση που έχουν στο σκοράρισμα και οι δύο το γκολ-γκολ μοιάζει αρκετά πιθανό. Προπονητής στους γηπεδούχους εδώ και λίγες μέρες ο Φελίπε Σκολάρι ενώ στους φιλοξενούμενους ο Ισπανός Γκεγκόριο Μανθάνο.

Μονό αποδεκτό
ΒΟΛΙΒΙΑ-ΠΕΡΟΥ  Χ  3,30

Ακριβές Σκορ
ΒΟΛΙΒΙΑ-ΠΕΡΟΥ  0-0  6,50

Δυάδα
ΒΟΛΙΒΙΑ-ΠΕΡΟΥ   UNDER 1,5  2,50

ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒΕΡΓΚΡΑΝΤΕ-ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ G/G  1,75

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά την Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου