Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΑΝΟΙΧΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΙΛΗ


Tα κορίτσια μας δεν μας έκαναν το χατήρι χτες... στο Αγγλία-Νορβηγία αν και υπήρχε ισορροπία όπως το είχαμε προβλέψει οι Αγγλίδες πήραν την πρόκριση στις λεπτομέρειες (2-1) και έτσι χάσαμε και το 1-1 που είχαμε σκοράκι και την ισοπαλία. Οι Κολομβιανές το βράδυ έπαιξαν αρκετό ξύλο με τις Αμερικάνες μετά την κόκκινη που πήραν όμως λύγισαν...Σήμερα το πρόγραμμα είναι ανύπαρκτο όποτε μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε μια μικρή αποτίμηση του τι είδαμε μέχρι τώρα στο Κόπα Αμέρικα.



*Αυτή που έπεισε περισσότερο με τις εμφανίσεις της είναι η διοργανώτρια Χιλή. Οι παίκτες του Σαμπαόλι έχοντας αυτό το απίστευτο πάθος που τους χαρακτηρίζει, αλλά και το απίστευτο passing game έδειξαν πως έχουν όλα τα φόντα να φτάσουν μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Ο δρόμος για τον τελικό είναι ανοικτός αφού αν ξεπεράσει το εμπόδιο της σκληροτράχηλης Ουρουγουάης στα ημιτελικά θα βρει στον δρόμο τον νικητή του ζευγαριού Βολιβία-Περού.

*Η Αργεντινή με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών της και μόνο πήρε εύκολα την πρόκριση, σε καμία περίπτωση δεν έπεισε με τις εμφανίσεις και φάνηκε να έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης αφού στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και στα τρία ματς που έδωσε ήταν φανερό πως οι ποδοσφαιριστές της έμειναν από δυνάμεις. Ο δρόμος για τον τελικό πάντως δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα... αφού μετά την Κολομβία είναι στα ημιτελικά θα βρει στον δρόμο της την Βραζιλία.

*Προβληματικές εμφανίσεις και πολλά προβλήματα στην δημιουργία φάσεων έδειξαν η Κολομβία και η Βραζιλία. Πλέον στα νοκ άουτ πρέπει και οι δύο να παρουσιάσουν ένα βελτιωμένο πρόσωπο αν έχουν μεγαλύτερες βλέψεις για την συνέχεια. Η Σελεσάο πάντως χωρίς τον Νεϊμάρ έπαιξε κάπως καλύτερα σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς. Ο άσος της Μπαρτσελόνα έπαιρνε το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του Ντόυνγκα πάνω και αυτό έκανε πολύ προβλέψιμο τον τρόπο ανάπτυξης, ίσως η απουσία φέρει στο προσκήνιο νέους πρωταγωνιστές.

*Από τις υπόλοιπες ομάδες, η σκληροτράχηλη Ουρουγουάη δεν μπορεί να αγνοηθεί...χωρίς τον Σουάρες όμως και τον Καβάνι φανερά εκτός φόρμας δεν μοιάζει ικανή να υπερασπιστεί μέχρι το τέλος τον τίτλο της. Στο ίδιο καζάνι βράζουν Παραγουάη, Βολιβία και Περού με τις δύο τελευταίες που κοντράρονται μεταξύ τους να έχουν μια χρυσή ευκαιρία να φτάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.




ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Κατάκτηση Χιλή  5,00

Πρώτος σκόρερ διοργάνωσης Αγουέρο  10,00

Ζευγάρι τελικού Χιλή-Αργεντινή  6,00

Αποκλεισμός στους ομίλους Μεξικό  3,60

Δυάδα
Να τερματίσει στους δύο πρώτους του ομίλου Ισημερινός 2,20
Σύνολο πόντων οver 0,5 Tζαμάικα  2,40

Δυάδα
Να μην τερματίσει στους δύο πρώτους του ομίλου Ουρουγουάη 2,25 
Τελευταία στον όμιλο Περού 2,10




*Για λίγα πράγματα το σημερινό πρόγραμμα, θα ασχοληθούμε με τα overakia στα δύο ματς της τρίτης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο του Εuro U21. Η πρόκριση είναι ανοιχτή και για τις τέσσερις ομάδες (Γερμανία, Τσεχία, Δανία, Σερβία) με απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια την νίκη στα σημερινά ματς, όποτε είναι πιθανόν να δούμε ανοιχτά ματς με πολλά γκολ.
*Επιλογή αποτελεί και η νίκη της Ιαπωνίας απέναντι στην Ολλανδία στο Μουντιάλ των γυναικών. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι ανώτερη ομάδα, θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και μπορεί να φτάσει στην πρόκριση, η Ολλανδία δεν έδειξε κάτι φοβερό... στην φάση των ομίλων και προκρίθηκε χάρης της νίκης που έκανε απέναντι στην αδύναμη Νέα Ζηλανδία.

Τριάδα
ΔΑΝΙΑ(U21)-ΣΕΡΒΙΑ(U21)  OVER  2,00
ΤΣΕΧΙΑ(U21)-ΓΕΡΜΑΝΙΑ(U21)  1,75
IAΠΩΝΙΑ(ΓΥΝΑΙΚΕΣ)-ΟΛΛΑΝΔΙΑ(ΓΥΝΑΙΚΕΣ) 1  1,66
Αnytime Scorer
ΔΑΝΙΑ(U21)-ΣΕΡΒΙΑ(U21)  ΦΙΣΕΡ  4,00


*Η στήλη του tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου