Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ



Οι δύο ημιτελικοί του Champions League μας έφεραν ένα τεράστιο κουβά δώρο...καθώς πέσαμε αρκετά έξω στην προσέγγιση τους. Oι δύο ημιτελικοί του Europa League μπαίνουν σήμερα στο μικροσκόπιο, ενώ θα ασχοληθούμε και με τα πλέι οφ ανόδου στην Ligue 1 της Αγγλίας, όπου θα δώσουμε προβάδισμα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.



ΝΑΠΟΛΙ-ΝΤΙΕΝΠΡ UNDER: Μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό η Νάπολι που είναι αρκετά ποιοτική ομάδα από τους Ουκρανούς και είναι πανίσχυρη στο Σαν Πάολο. Η Ντινιέρπ όμως έχει αποδείξει με την φετινή της πορεία πως της ταιριάζει ο ρόλος του αουτσάιντερ, άλλωστε ως τέτοιο πανηγύρισε τρεις προκρίσεις απέναντι σε Ολυμπιακό, Άγιαξ και Μπριζ. Οι Ουκρανοί βασίζονται στην εξαιρετική τους αμυντική λειτουργία και χτυπάνε με φαρμακερές αντεπιθέσεις. Είναι δεδομένο πως η Νάπολι θα έχει τα ηνία του αγώνα και την κατοχή μπάλας και οι φιλοξενούμενοι απλά θα περιμένουν, προσπαθώντας να παγώσουν τον ρυθμό. Ο Μπενίτεθ ξέρει καλά να διαχειρίζεται νοκ άουτ αναμετρήσεις και σίγουρα δεν θέλει με τίποτα η ομάδα του να δεχτεί γκολ. Μια νίκη της Νάπολι χωρίς να δεχτεί γκολ μοιάζει αρκετά πιθανή, όποτε το under είναι επιλογή.


ΣΕΒΙΛΛΗ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Χ2: Σπουδαίο ζευγάρι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες που παίζουν αρκετά επιθετικά. Η Σεβίλλη προέρχεται από την πρώτη εντός έδρας ήττα την φετινή χρονιά με το 3-2 από την Ρεάλ να την ρίχνει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα της Ανδαλουσίας έδειξε για ακόμη μια φορά εξαιρετική ποιότητα μεσοεπιθετικά αλλά και πολλά κενά στην άμυνα που τα πλήρωσε ακριβά. Η Φιορεντίνα έχει ρίξει όλο το βάρος στο Εuropa League αφού εγκατέλειψε την προσπάθεια για έξοδο στο Champions League. Oι Βιόλα φέτος δείχνουν έτοιμοι να φτάσουν σε ένα ευρωπαϊκό τελικό για πρώτη φορά μετά το 1990. Ο Μοντέλα έχει επιθετική φιλοσοφία με 21 γκολ φέτος στην διοργάνωση (όσα και η Σεβίλλη) αλλά και εξαιρετική άμυνα με μόλις 7 γκολ παθητικό. Εξαιρετικό εκτός έδρας σερί τρέχει σε Ευρωπαϊκά ματς τρέχει η Φιορεντίνα όπου είναι αήττητη σε 19 αγώνες σερί από το 2007. Θα ποντάρουμε στο Χ2, καθώς η Σεβίλλη δείχνει κουρασμένη το τελευταίο διάστημα αφού παίζει ασταμάτητα σε La Liga και Europa League, ενώ δέχεται εύκολα γκολ. Η Φιορεντίνα είναι σε θέση να τα εκμεταλλευτεί.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΣΟΥΙΝΤΟΝ 1: Ημιτελικός πλέι οφ ανόδου στην Τσάμπιονσιπ με τα ματς να είναι διπλά. Θα ποντάρουμε στον άσο για την ιστορική Σέφιλντ που αν δεν είχε δώσει αρκετό βάρος στην πορεία της στο Fa Cup και το League Cup (έφτασε στα ημιτελικά) θα είχε εξασφαλίσει την άνοδο απευθείας. ΟΙ "λεπίδες" έχουν την φανέλα και τον κόσμο να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό απέναντι στην Σουίντον.

Δυάδα
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Χ2  2,05
ΝΑΠΟΛΙ-ΝΤΙΕΝΠΡ UNDER  2,00

Ακριβές σκορ
ΝΑΠΟΛΙ-ΝΤΝΙΕΡΠ  2-0  6,00

Κατάκτηση Εuropa League
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  4,00

Μονό αποδεκτό
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΣΟΥΙΝΤΟΝ 1 2,30

*Οι αποδόσεις είναι από εταιρία στο διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου